Kizlar sütümü desteklemek icin Humana aldim .Biraz pahali .Ama Milk Tea kullanan arkadasim var .Daha uygun olduğunu soyledi .Ondan da alacağım. Uyku ,su ve stressiz yasam süt icin sart .Insallah bunlarla da destekleriz .
Canim dogumdan once baslaniyor bir anda etki etmedigi icinMerhaba canım bu çayı doğum sonası mı içmeye başlıyorsun yoksa önceden başlamak gerekiyor mu?
Bebitof ve bi baby marka guzel bence .Aziz bebeninkieri begeniyorum ama pahali biraz .Günaydın arkadaşlar, bebeğimin kız olduğu kesinleşti 22. Haftadayım. Hastane çıkışı almak istiyorum ne tavsiye edersiniz 20 li var 10 lu var, çok doldurmak istemiyorum ilk kızımın da var bi kaç şeyi kullanırım diyorum, marka da önerirseniz çok sevinirim.
Bebitof ve bi baby marka guzel bence .Aziz bebeninkieri begeniyorum ama pahali biraz .
Ben dogumhaneye 5li yi vercem odaya gecince foto cekincegimiz zaman 10 luyu giydircem .Dogumhanede ister istemez kirleniyor.Teşekkürler, ilk etapta 50 li mi iyi olur, 10 lu mu acaba
Merhaba, ben de aldım hastane çıkışı 10'lu ama inceledikçe aslında hastane çıkışına gerek yokmuş, parça parça alınınca daha hesaplı alınıyormuş dedim. Zaten çok kısa zaman için kullanılacaklar. Hastane çıkışını herkes alıyor, çocuğundan esirgemiyor diye fiyatı abartmışlar. Gerekli olan birkaç parça zaten onları da ayrı ayrı alsanız olur bence.Günaydın arkadaşlar, bebeğimin kız olduğu kesinleşti 22. Haftadayım. Hastane çıkışı almak istiyorum ne tavsiye edersiniz 20 li var 10 lu var, çok doldurmak istemiyorum ilk kızımın da var bi kaç şeyi kullanırım diyorum, marka da önerirseniz çok sevinirim.
Ben bir tane 10lu aldım sadece,2 takimda 5li aldım. Fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum,zaten çok çabuk büyüyorlar. Yaz bebeği olacağı için,patikli alt ve çıtçıtli body aldım ,bir kac tanede tulum aldım yeterli olur diye düşünüyorum.Günaydın arkadaşlar, bebeğimin kız olduğu kesinleşti 22. Haftadayım. Hastane çıkışı almak istiyorum ne tavsiye edersiniz 20 li var 10 lu var, çok doldurmak istemiyorum ilk kızımın da var bi kaç şeyi kullanırım diyorum, marka da önerirseniz çok sevinirim.
Ben bir tane 10lu aldım sadece,2 takimda 5li aldım. Fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum,zaten çok çabuk büyüyorlar. Yaz bebeği olacağı için,patikli alt ve çıtçıtli body aldım ,bir kac tanede tulum aldım yeterli olur diye düşünüyorum.
Zaten çok çabuk büyüyorlar. Kızınızdan kalanlar da varmış,azar azar alın derim. 20 li'ye zaten gerek yok bence.
Tabiki,üzerine de penye yeleklerden giydirirsiniz uykudan uyanınca vs. Birde alt üst olunca sadece kirlenen parçayı değiştirebilirsiniz. Kustu diyelim sadece body değişir yada altı kirlendi diyelim sadece alt değişir.Teşekkür ederim, ben de öyle düşündüm Benimki kışa gelecek Ekim sonu ve ankaradayım malum. Uzun kollu çıtçıtlılardan tek tek almak daha mantıklı, bi tane onlu alayım o zaman.
Aaaa sen benden 1 gün önce doğum yapacam canım hayırlı olsun tabi benim ikizler erken gelmezlerse bende düşünüyorum ekimde soğuk olur ankaradayım bende nasıl şeyler alsam başladın mı almayaTeşekkür ederim, ben de öyle düşündüm Benimki kışa gelecek Ekim sonu ve ankaradayım malum. Uzun kollu çıtçıtlılardan tek tek almak daha mantıklı, bi tane onlu alayım o zaman.
Bunu bilmiyorum canim .Cok bilgim yok.Magazada incelersen en ince detayina kadar anlatirlar .Yenidogan icin uygun olanlari gosterirler .Afilim92 canim bi mesajinda okudum,tam yatisli ana kucagi nasil oluyor.onlardan mi almak gerekiyor?? Benim alacagim şu.tam yatisli degil mi?
Eki Görüntüle 2160385
Ben 2 tane avent aldim biri buyuk biri kucuk ama sadece süt ve ihtiyaç duyulursa mamayi muhagaza etmek icin kullanacağım .Bebegime emzik ve biberon vermeyi düşünmüyorum.arkadaslar biberon almam gerekiyor ama ben henüz karar verebilmiş degilim.her iki biberonun memnun olani da cok,olmayani da.
Sizce hangisini almaliyim? Gaz sancısı yapmayan biberon olsun istiyorum.çünkü doğuda tek basimayim mümkün oldugunca kolaylik saglasin istiyorum. Dr browns serilerine bakinca anlamiyorum pek.ikili yenidogan setler var dar agizli biberon.birde genis ağızlı doğal akis ve standart options falan var.yani bunlarin anlami nedir?genis agizli dar agizli ve standartin farki ne??
Avent icin de onerileriniz varsa paylasirsaniz cok mutlu olurum.nolur yardimci olun sudan cikmis balık gibiyim.nerden basliycami bilemiyorum yeni yeni ogreniyorum iste.1 tane biberon yeterli oluyor mu?2 tane mi almaliyim yoksa
Sen hangi anakucagininaldin canim?Bunu bilmiyorum canim .Cok bilgim yok.Magazada incelersen en ince detayina kadar anlatirlar .Yenidogan icin uygun olanlari gosterirler .
Ben 2 tane avent aldim biri buyuk biri kucuk ama sadece süt ve ihtiyaç duyulursa mamayi muhagaza etmek icin kullanacağım .Bebegime emzik ve biberon vermeyi düşünmüyorum.
Dar ağızlı az akan biberon tercih edilir genelde ilk etapta,emzirmek planlanıyorsa özellikle,bol bol gelipte bebeğin rahata alışmaması,emmeyi reddetmemesi mantığı ile ve tabi yenidoğan olduğu için bol mama gelipte tıkanmaması adına.arkadaslar biberon almam gerekiyor ama ben henüz karar verebilmiş degilim.her iki biberonun memnun olani da cok,olmayani da.
Sizce hangisini almaliyim? Gaz sancısı yapmayan biberon olsun istiyorum.çünkü doğuda tek basimayim mümkün oldugunca kolaylik saglasin istiyorum. Dr browns serilerine bakinca anlamiyorum pek.ikili yenidogan setler var dar agizli biberon.birde genis ağızlı doğal akis ve standart options falan var.yani bunlarin anlami nedir?genis agizli dar agizli ve standartin farki ne??
Avent icin de onerileriniz varsa paylasirsaniz cok mutlu olurum.nolur yardimci olun sudan cikmis balık gibiyim.nerden basliycami bilemiyorum yeni yeni ogreniyorum iste.1 tane biberon yeterli oluyor mu?2 tane mi almaliyim yoksa
Cok tesekkur ederim ❤Dar ağızlı az akan biberon tercih edilir genelde ilk etapta,emzirmek planlanıyorsa özellikle,bol bol gelipte bebeğin rahata alışmaması,emmeyi reddetmemesi mantığı ile ve tabi yenidoğan olduğu için bol mama gelipte tıkanmaması adına.
Ilerleyen aylarda daha geniş ağızlı biberonlara geçiliyor.
Emzirmeyi planlıyorsaniz ilk etapta 1 tane edinin,emziremediniz,mama kullandıniz diyelim,tekrar satın alırsınız kullandığınız markadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?