Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Merhaba,
Bebeğinizin yatağını ne tür seçtiniz acaba? Sert olması gerekiyor diye biliyorum. Yaysız olanlardan. Alan var mı?

Doğuma 1 ay kaldı hala lohusa gecelik alamadım baktıklarım içini gösteriyor kimisi abiye gibi abartılı sezeryan olucam sabahlikli mi alsam yoksa sadece gecelik mi alsam kararsizim

Doğuma 1 ay kaldı hala lohusa gecelik alamadım baktıklarım içini gösteriyor kimisi abiye gibi abartılı sezeryan olucam sabahlikli mi alsam yoksa sadece gecelik mi alsam kararsizim
O lohusa geceliklerini ben hiç beğenmedim dediğin gibi çok abartılı ben 3 sezaryen doğum yaptım hep normal sabahlıklı bir pijama kullandım. Gayet de rahat ettim. Normal doğum için nasıl olur bilmiyorum ama.

ay gecelik bana da hep kanlı ince yapılı kıyafet gibi geliyor, ama sezeryan da normal doğum da ilk gün için gecelik öneriyorlar.

O lohusa geceliklerini ben hiç beğenmedim dediğin gibi çok abartılı ben 3 sezaryen doğum yaptım hep normal sabahlıklı bir pijama kullandım. Gayet de rahat ettim. Normal doğum için nasıl olur bilmiyorum ama.
Ya ben de sezeryan doğum yaptım ilkinde ama kıştı zaten kalındı geceligim sabahliga ihtiyaç duymadım ama şimdi yazlık gecelikler çok ince penye bulamadım sabahlikli siz nerden aldınız acaba

Canim sabahlikli model tercih edebilirsin. Lohusa sepetinde guzel modeller görüyorum .Ben burda lohusa malzemesi satan bir yerden aldim .

Selam güzel anneler :) Hastane çantasını hazırlayan vardır mutlaka. Elinizde hazır liste var mı? Ya da ikinci doğumu olacak olup şunlar şart, şunlar gereksiz diyebileceğiniz eşyalar vardır belki..

İnternette çok abartı listeler gördüm o kadar şeye ihtiyaç olur mu bilemedim. 5 tane hastane çıkışı takım yazan gördüm 2 hafta kalınacak sanki hastanede

Ben bu şekilde hazırladım canım. 5 li iki tane hastane çıkışı koydum birde 2 patikli altla çıtçıtlı badilerden koydum. Bebeğin eşyalarını bebek bakım çantasına yerleştirdim yetti. Kendiminkileri de kabin boy ufak valize hazırladım.

Ah canım çok teşekkür ederim gayet net bir liste olmuş. Bu arada oğluşunun adı çok güzelmiş Toprak Arden adıyla yaşasın

Selam herkese ,
Ben haftasonu sampuan vb eksikleri e bebek sebamed indiriminden almıştım.
Bugünde iki paket bebek bezi aldım.
1 paket yenidoğan 70 li,1 pakette bir büyüğünden 78li aldım. Marka olarak kızımda prima kullanmıştım ama son zamanlarda sızdırma yaptığı ve aşırı kötü kokması nedeniyle tiksinmiştim,molfix aldım bu kez. 10 pakette pamuk mendil aldım,ilk etapta yeterli olur,sonrasında yine çıkıp alırım yine. Artık çantamı hazırlayacağım,ne olur ne olmaz,elimin altında olsun,son dakikaya kalmasın diyorum.
Sizler ne yaptınız

Merhabalar, tecrübeli annelere bir şey danışmak istiyorum. Bebek doğunca mama bulundurmak gerekiyor mu? Doğmadan almalı mı yoksa bebek doğduktan sonra süt durumuna göre mi almalıyız mamayı?

Güle güle kullanın
Bende bezi molfix aldım bakalım nasıl merak ediyorum, prima alıcakken orda bebekli bi aile molfix önerdi sızdırmıyor diye. Pamuklarıda 24lü koliyle almıştım e bebekten
Bizim tek eksiğimiz anakucağı kaldı oda büyük bi eksiklik değil sanırım onun dışında acil olan herşey hazır ütülü bekliyoruz bakalım :)

Merhabalar, tecrübeli annelere bir şey danışmak istiyorum. Bebek doğunca mama bulundurmak gerekiyor mu? Doğmadan almalı mı yoksa bebek doğduktan sonra süt durumuna göre mi almalıyız mamayı?
Bence süt durumuna göre alınmalı ihtiyaç halinde , heryerde eczane var zaten artık ama tercih meselesi şimdiden alıpda koyabilirsiniz.

Teşekkürler,sizde güle güle kullanın.
Ben kızımda primadan baya baya soğudum,molfix kullanmıştım son zamanlarda memnun kalmıştım diye hatırlıyorum. Şimdi de elim ona gitti hemen alırken.
Sizinde hazırliklar bitmiş ne güzel. Anakucağı elzem değil söylediğiniz gibi.

Ben kızımda da mama almamıştım şimdide almadım. Hastane çevresinde eczaneler oluyor,gerekli olursa alınır hemen. Gerekmezse elinizde kalır zaten mama.

Teşekkür ederim canım doğsunlarda kullanmak nasip olsun hepimize. Gün azalınca stres yaptım son eksikleri hep internetten tamamladım bişey unutmadıysam herşey hazır gibi.

Teşekkür ederim canım doğsunlarda kullanmak nasip olsun hepimize. Gün azalınca stres yaptım son eksikleri hep internetten tamamladım bişey unutmadıysam herşey hazır gibi.
Amin inşallah.
Sağlıkla gelsinler de varsın eksikler olsun,gider alırız yada aldırırırız. Stres yapma,herşey hallolur.

Merhabalar kizlar
Sizler hamilelikte telefon kullanimina dikkat ettiniz mi?
Internette 1 saatten fazla ilgilenmeyin diyor. Benim nerdeyse gunun her saati elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…