Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Bunlar basit yorulmazsiniz da .Zira ben artik cok yoruluyorum .Bir hirka bir yelek tamamlanmayi bekliyor.Havalar isindi .Çalışıyorum yemegi zor yapar hale geldim .Yapacaksaniz agirlasmadan yapın.

Senin az kalmış doğumuna, hayırlısı ile al kucağına inşallah.Benide yaz ayları düşündürüyor+ çalışıyorum.

Kızlar ben bu beşiğe karar verdim galiba, sizce nasıl?

Eklentiler

• A7076709-CB0D-4AE2-B3CE-6A30FC0C52B2.png
    150,6 KB · Görüntüleme: 101
  • C2E81E54-AF65-49A8-8D8D-A32985D3C086.png
    153,6 KB · Görüntüleme: 99
Sade ve guzel .Ben evimin kucuk olmasi vs gibi nedenlerle altinin bos olmasini istemedim cekmeceli tercih ettim.Hatta abartip buyuyen besik aldim .

Bende büyüyen beşikleri düşünüyordum ama ilerde çocuk odası yaprım diye düşündüm. Bu beşik rahatlıkla 4-5 yaşına kadar kullanılır ondan sonrasınıda zamanla düşünürüm.

Bende büyüyen beşikleri düşünüyordum ama ilerde çocuk odası yaprım diye düşündüm. Bu beşik rahatlıkla 4-5 yaşına kadar kullanılır ondan sonrasınıda zamanla düşünürüm.
Buyuyen besik odanin icindeydi .Ben oda aldim .Ilk basta boyle bir dusuncem yoktu ama esyalarimiz ust uste olcakti .Simdi almasam da en fazla 1 sene erteleyebilirdim .Cunku 1 yil ücretsiz izinden sonra bakiciya vereceğim. Yatak odama baskasinin girmesini istemem .1 sene sonra besigi de odasina tasiyacagiz insallah hal böyle olunca.

Ben 10lu almadım bu kez. Battaniyesi iç zibını,tulumu,eldiveni ve şapkasi var aldığım 2 tane setin. Bunlar yeterli olur diye düşünüyorum.
Zaten yedeği de götürülür,değiştirilir gerekince.
Ben bi 10lu 2 5li almıştım. En mantıklısı 5liyi verip diğerini sonra kullanmak olacak sanırım
Oyle yapabilirsin cunku icinde giydirilmeyen parcalar kaybolabilir ,yere düşüp kirlenebilir. Az parca olması ebelerin de isini kolaylaştırır.
Tamam canım öyle yapayım

Bunlarda bana hediye gelenler, şuan daha kendim hiçbirşey almadım.

Eklentiler

• A51E5C74-9B17-4FB8-9FD1-7AD380A96685.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 113
  • 45F1B3B7-AB82-412C-AAE0-7FE2C97C3A80.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 122
  • 298D7D8D-60AA-4150-ABD3-D89D4F2A5232.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar 10lu hastane çıkışının hepsini birden mi vericez doğum sırasında. Yani hem iç zıbın hem çıtçıtlı badi hem patikli alt hem çorap hem mendili hem yeleği vs.
Ben o şekilde hazırladım ama sanki hepsini giydiremezler bencede.

Benimde aklım salı pazarında hemde dibinde oturuyorum ama yürüyecek halim kalmadı pek o yuzden hevesim kaldı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…