Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar ben bu sırt çantasını aldım Eminönü’nden. Anne bakım çantaları bana çok kaba geliyor, kıyafetlerim de genel olarak klasik olduğu için bakım çantalarına hiç bakmadım. Sunveno nun çantalarına bakmıştım ama Çok pahalı geldiğinden vazgeçtim ve Su geçirmeyen bu suni deri çantayı aldım.

Eklentiler

• 044DF084-C7AD-4C52-B2ED-98BDE9B27BA6.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 161
Bizde sira geldi uyku setine Taç tan ve Funna Baby den bakıyorum. Bir türlü karar veremedim .
Sade birşey almanı tavsiye ederim canım bir de her renge uyum sağlayacak birşey olmasını, çünkü bebeğin nevresimi kirlerince nevresim değişecek korumalıklar Farklı kalmasın diye düşündüm ben kendimce. Bana odayı aldığım yer bir tane krem rengi desensiz kurdeleli uyku seti hediye etti. Eşim de ev tekstili ürünleri satıyor o da bir tane getireyim diyor. İki tane fazla olur diye düşünüyorum sonuçta yer kaplayacak dolapta. Ama çok da tatlı bir şey, sade. Fotoğrafını yükleyeyim belki sana da fikir olur :)

Eklentiler

• 9228DEF7-AEBF-4C3D-801E-71A11B39ABEC.jpeg
    110,4 KB · Görüntüleme: 141
Guzelmis canim .Benim oglusun gardropu mavi perdeli o yuzden mavi alacagim .Yedek nevresimi de mavi veya krem alcam.

Guzelmis cantaniz yan ve on cepleri baya is gorur

Konuyu okudukça ne çok eksiğim varmış diyorum.
Öte yandan kızımda alıpta kullanamadığım şeyler aklıma geliyor ,bir iki parça daha alır alışveriş defterini kapatırım diyorum.
Tuhaf.
Mesela daha nevresim almadığımı farkettim.
Bebek bakım çantası almadım henüz ama emzirirsem gerekli olmaz diyorum çünkü kızımda sadece spor bir sırt çantası kullandım. Mama vs taşımadığım için. Ha muhallebi çorba vs taşıyacaksam termos işimi gördü. Giysiler bezler normal çantaya girebiliyor zaten. O çantanın esprisi sıcak birşeyler taşıyabilmek diye düşünüyorum,sanırım almayacağım. Ki çabuk sıkılıyorum ben bu tip şeylerden. Yine spor sırt çantası işimi görür. Portatif lazımlığı bile taşıyordum ben onunla.

Kızlar Ankara’da olanlar İçin Babymall diye bi yer var epey büyük bugün gittik indirim vardı bebek arabası beşik ve hastane çıkışını aldık bebişin.

Bebek arabası Kraft twist aldık adam çok övdü anlattı içimize sindi bakabilirsiniz

Hastane çıkışı da erkek bebekler için hep mavi desenli şeyler var Farklı olsun dedim renki bi şey aldım andywawa markası çok tatlı

Eklentiler

• 3E11F66D-A17A-4055-8165-D068F3AE6DF2.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 116
  • 835BF1DF-31BF-4D5F-B260-864C486E391F.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 122
  • 631FFB46-C87B-4060-91FA-72BF44AA0BF2.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 108
  • 393112BE-5EB3-49BE-8500-4CD307B1ED89.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 118
Güle güle giysin kullansın inşallah çok güzeller

Bi kararsızlıkla aliexpressten çanta aldım ama siz böyle diyince nasıl bişey gelecek iyice tereddüt ettim beğenmezsem diye pişman olmam umarım ama ben kendi eşyalarımı da koyarım ya içine tek bebeğin değil iki çanta taşıyamam

Eklentiler

• ADB11AD8-BEC1-4127-AD84-589EE2A67ED1.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 50

Buna çok benzer bi çanta ben de insatagram da görmüştüm çok beğenmiştim inşallah sorunsuz beklediğin gibi bi ürün gelir

Çok şık canım güzel günlerde kullanın :)
Bu arada park yatak alan oldu mu aranızda? Ben şimdilik oda yapmayacağım taşınma durumumuz var bu sebeple park yatak aldım. Ona uygun nevresim nasıl birşey almalı?
Ben park yatak almak istiyorum da yapmıycam şimdilik ama dolap konusunda kararsızım kendi dolabıma sığar diyordum ama bir sürü eşya oldu, siz dolap alıcak mısınız
Çok güzel duruyor canım güle güle kullanın :)

Benimde bunun mavisi sipariş halinde bi an önce gelsin diye bekliyorum :)

kizlar ateş ölçer alan yada araştiran oldumu temassizlar sanirim daha kullanisli gibi görünüyor internette satilmiyor fakat teknoloji markette braunu incelemistim guzeldi

kizlar ateş ölçer alan yada araştiran oldumu temassizlar sanirim daha kullanisli gibi görünüyor internette satilmiyor fakat teknoloji markette braunu incelemistim guzeldi
Benim bü arkadaşım internetten almış acura marka memnundu. Ben de ondan alırım diye düşünüyorum.

Benim bü arkadaşım internetten almış acura marka memnundu. Ben de ondan alırım diye düşünüyorum.
hepsiburada ya bakmistm satisi yoktu cnm saglik urunu diye sanrm ama acurayi ilk defa duydum bakacagim onada sagol cnm

Siz bana bakmayın. Belki çok severek kullanacaksınız. Ben minik postacı tarzı çanta kullandım sırt çantası ile beraber kendi anahtar cüzdan vs taşimak için.
Tercih meselesi. Şimdi alsam yine kısa bir süre kullanıp kaldırıcam biliyorum.

Benim kızımın oda takımında yer var baya orayı değerlendiririm şimdilik. Boş yer var çünkü. Sizinde boşa çıkarabileceğiniz çekmeceniz varsa bence iş görür ilk etapta zaten minicik kıyafetler.
Ben omron temassız aldım,uzun zamandır kullanıyorum,gayet memnunum.
Aklınızda olsun artık teknoloji marketlerde satılmıyor ateş ölçer tansiyon aleti vs. Geçen hafta sordum artık satılmıyor dediler. Eczaneden aldım tansiyon aletini.

N11de var ateş ölçer falan...
Bana da üç kişi ayrı ayrı weewell temassız Ateş ölçer önerdi. Ama hangi marka temassızin yorumunu okuduysam hepsinde de yanlış ölçtü çocuk az daha havale geçiriyordu tarzı şeyler yazıyor. Galiba orta karar bir şey alıp yanına da cıvalı yedek bulundurcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…