Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

melinda süpersin.
bu çantayı çok bğeniyordum 250 civarıydı paraya kıyamamıştım almamıştım.
şuan her an alabilirim.

Yenidoğan bebeğe battaniye işi yani tulumlar varmış ben onlardan alayım diyorum. Birde kafası yamuk olmasın diye ortası çukur yastıklar gördüm
yastığı sadece bir arkadaşımız kullanmıştı onada dr tavsiye etmiş.senin çocugun kafa yamuk dıye.

emzirme yastığı alın mutlaka. emzirme den sonra cocuk ortasına oturuyor çok lazım.
canım tulum gece giyiyor eğer aynı şeyden bahsediyorsak penye tulum çok iyi oluyor.
yada gece üstünü açmasın dıye uyku tulumundan bahsediyorsan çok kullanana olmadı bebek hoşlanmıyor.bir kaç deneyen oldu oda kışın denediler yazın imkansız.
ben hep penye battanıye kullandım.

Çok hoş görünüyor kullanışlı mı acaba? İlk bebeğim olduğu için kaç cebi olmalı ne kadar büyük olmalı vs hiçbir şey bilmiyorum. Yüzde 55 indirim çok iyiymis
yorumları okudum, çok kullanışlı, beklediğimden büyük vs diye güzel yorumlar vardı
bence iyidir, çünkü normalde pahalı bi marka

canım arkadaşıma bundan almıştık, anne yanı beşik olarak uygun değil dedi
uzun süreli uyutmak için yani, çünkü yatak gibi değil inceymiş, sıkıntı yaratır bebekte dedi
ben de alcam bundan ama ev içinde kullanmak için

bu çanta e bebekte %55 indirimli, 150 tl ye geliyor
ben aldım az önce, pembe pek sevmem ama kaçırmak istemedim
kargo bedava olsun diye 6 küsür liraya da bir alt üst takım bulup ekledim
Ben aliekspresten sipariş verim 60 tl ye geldi. Bakıp atayım size. Güzel günlerde kullan canım

Ya süpersin bende onu merak ediyordum babynest aldım ben.
evet o daha kullanışlı.

yani reflü yatağı alan 5-6 arkadaş var hepside aynı şeyi söyledi.
bence en gerekli ev tipi ana kucağı.
emzirme mınderi
oyun halısı
penye battanıye..

dönence için otistiği tetikliyor dediler almadım.
tutumlu anne sitesine bakın bu tarz seyler alacaksanız.

haa bide çalışıyorsanız süt sağma makinası mutlaka alırsınız.benimki mamajoo. saklama kaplarıda var.işyerınde sağıp anneme veriyorum sutlerı.oda gun içinde bebişe..

hastane için elbise tarzı gecelite rahat ettim. bide depend lohusa kilodu kullanışlı.bide çocuga aldığınız kullan at altaçmadanda kendinize götürün.hastanede lazım oluyor.

bazı bebekler çok uyumlu .benimki mesela emdi hemen. meme vereyım dedim verır vemez aldı.en ucuz memeyı almıştım damaklı wee.
biberonda ılk verdiğimi sevdi hala kullanıyoruz mamajoo sağmanın bıberonu.

ilk gunler avent gogus kalkanı çok lazım memeler cok acıyr ,bıde meme için ped. ilk gunler üstünüz batıyor akmasından .koyuyorsunuz sutyene.
emzirme sutyenınıde atletınıde kullandım.yazın sutyen rahattı kışın atlet
aklıma geldıkçe yazıyorum:) sevgiler

Depend dediğin külot gibi mi ben öyle alayım diyorum

ne gibi zarar verdi canım tenden tene değişir diye de düşünüyorum çünkü elimde baktığımda gerçekten kumaşı iyi umarım zarar vermez
Cnm el yapimi isleme yapilan bazi penyeler biraz kalitesiz oluyor sert kumas oldugu icin yumusak pamuklu nefes alan bi kumas almani onerrim bnm arkdsmda aldi normalde cocugunda alerjisi varmis ztn ilk aylar daha kaliteli almak lazm

Çok hoş görünüyor kullanışlı mı acaba? İlk bebeğim olduğu için kaç cebi olmalı ne kadar büyük olmalı vs hiçbir şey bilmiyorum. Yüzde 55 indirim çok iyiymis
Alternatif olarak spor cantalardanda alablrsn hem uzun sure kullanilir cunki daha dayanikli oluyor kumasi ben spor reyonunda calisiyorm magzada guzel cantalar oluyor bebegim olursa ona para vermek daha mantikli geliyor herseye kullanirsin zaten sirt ve omuz bariyerli olanlar var rahat tasirsin okadr cok esyasi olunca bebegin bilmiyorum buda renk sekil guzel ama fikir olsn bakablrsn

şu siteden ben de alışveriş yapmaya başlasam iyi olacak, cidden çok iyi fiyata gelmiş
İlk üyeliğe indirim vs derken bu fiyata geldi. İndirimsiz hali de 20 dolar. Türkiye’de biri satıyor nette aynı yerden alıp burada 2,5 katına satıyor. Kız bana 150 tl dedi düşün

Göğüs kalkanı yeni duydum. Ben göğüs pedi vs alayım bari birde krem. Hassas benimkiler :)

Depend dediğin külot gibi mi ben öyle alayım diyorum
evet o bazen bim de de oluyor.
Göğüs kalkanı yeni duydum. Ben göğüs pedi vs alayım bari birde krem. Hassas benimkiler :)
gögus kalkanı ,ilk önce memeler hassas oluyor bişeye değmemesi lazım haa bı yandanda süt akıyor içi doluyor:) bence en gereklı sey o. yanlıs almayın yuvarlak gıbı amac meme ucunu değdırmemek bişeye.
bı kalkan daha var o meme ucu olmayanlar için

hep yazacağım unutuyorum oyun halısının üstündeki direklerin geçtiği yer var. eğer boru gibi bişeyden geçiyorsa kullanışsızmış.çıkıp duruyormuş. ark lardan duydum . benımki alttan çıt çıt gibi yeri vardı .sorun yaşamadım..benimki bondıgo yağmur ormanıydı. letgodan sattım geçenlerde.bebiş dönünce işi bitiyor:)

birde banyo takımları için a101 i bekleyin çok ucuza bebek banyo takımı satıyor. tarihte 23 nisan falan.
yalnız bebeğe aldığınız küvet içine file almayın . köpük köpük bişey var kalın,baştan beri onu kullanıyorm sevi bebe marka.

bide bornoz kullanışsız bebeğe olmuyor.normal havlu alın. yazın muslın yetiyor. müslin bezleri fiyat takibi yapıp baska siteden alabilirsiniz.
dışarda kumaşçıdan almıştım metresi 3 tl ye:) bide wish sitesinden almıştım. aliexpres benzeri bir site.
yine alıma geldikçe biterim buralarda.sevgiler:)

Guzel tavsiyeler veriyosun peki Kızlar ev tipi anakucağina tavsiye yapacak varmi 3 kademelisi olsun vs vs hangi ozellikler onemli ev icin oyalayici sallanan birsey dahami iyi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…