Hosgeldiniz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahBence süper olur. 5.5 aylık hamileyim ve 1.5 ay sonra bütün ihtiyaçları alacağım inşallah ve neler lazım neler değil öğrenmek isterim.
Amin, teşekkür ederim sizinkini de inşallah. Ay şu an nasıl tekme atıyor :)Hosgeldiniz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Arka tekerlekleri büyük olanlar için kullanışlı diyorlar.1.Ürün Travel Sistem Bebek Arabaları
Lele baby urunu e bebekte 800 TL .Kullanici yorumları olumlu ,kolay katlanabilir ve pratik olması ayrıca rengi çok begenilmis
Eki Görüntüle 2086358
Çok iyi düşünmüşsün canım iyi olur buradan paylaşım yapmakMerhaba kizlar .Henüz 10 haftalik hamileyim .Evet yolun başındayım bu acele ne diyebilirsiniz. Ama içimden geldiği gibi davranıp hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Gün içinde bir çok urune bakiyorum stresimi agrimi sizimi hafifletiyor .Ve bu topikte araştırmalarımı sizlerle paylasmak istiyorum.Sizden ricam topigimde konu dışı sohbet etmeyin. Ama ürünler hakkında fikir alış verişi yapalim olur mu
Ben burada herkeste görüyorum bu bebek arabasını birde pier cardin var buna benzer bir ürünü1.Ürün Travel Sistem Bebek Arabaları
Lele baby urunu e bebekte 800 TL .Kullanici yorumları olumlu ,kolay katlanabilir ve pratik olması ayrıca rengi çok begenilmis
Eki Görüntüle 2086358
Bence sabun tozu veya borakslı deterjan var eti matik içinde zararlı kimyasallar YokMerhaba ben de bugün deterjanlarını alacağım ilk olarak sabun tozu ile mi yıkasam yoksa unibaby nin deterjanıyla mı karar veremiyorum
Canım kıyafetlerini ilkkez yıkayacağım için kirli de değil o sebeple elde yıkama programında yıkayacağım deterjan çözünmezse diye korktum. Daha sonra zaten yüksek ısıda kullanırım sabun tozu ya da eti matik.Bence sabun tozu veya borakslı deterjan var eti matik içinde zararlı kimyasallar Yok
Bitince ekstra durulama yapabilirsin icin rahat ederCanım kıyafetlerini ilkkez yıkayacağım için kirli de değil o sebeple elde yıkama programında yıkayacağım deterjan çözünmezse diye korktum. Daha sonra zaten yüksek ısıda kullanırım sabun tozu ya da eti matik.
Muslin ne demek ?Eki Görüntüle 2086623
Muslin agiz bezi 25 tl daha uyguna da var civilimde ama bunlar desenli olunca hosuna gitti
Ilk duyunca senin gibi tepki vermiştim daha neler duycazMuslin ne demek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?