• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Afilim92

♡cennet kokulum geldi ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
15.666
20.349
398
Merhaba kizlar .Henüz 10 haftalik hamileyim .Evet yolun başındayım bu acele ne diyebilirsiniz. Ama içimden geldiği gibi davranıp hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Gün içinde bir çok urune bakiyorum stresimi agrimi sizimi hafifletiyor .Ve bu topikte araştırmalarımı sizlerle paylasmak istiyorum.Sizden ricam topigimde konu dışı sohbet etmeyin. Ama ürünler hakkında fikir alış verişi yapalim olur mu:emir_bebek:

HASTANE ÇANTASI
Bebeğim için

• Hastane çıkışı (doğumhaneye verilecek ayri paketledim )
  • Yedek hastane çıkışı (ayri paket icinde her sey var )
  • 1 tane yedek kundak
  • 1 tane muslin kundak
  • 3 tane alt üst takim
  • 3 tane çorap
  • 2 tane iç zıbın
  • 3 tane ağız mendili
  • 2 tane mini havlu (ter bezi gibi)
  • 3 tane alt açma bezi (unibaby)
  • 1 paket islak mendil (unibaby)
  • 20 tane bebek bezi (prima care)
  • Pisik kremi (mustela
  • Biberon (Avent -direk kullanmayacağım olur da sütüm gelmez vs muhafaza amaçlı)
  • :emir_bebek::KK200:
  • KENDİM İÇİN
    • 1 pijama
    • 1 gecelik
    • 2 emzirme sutyeni
    • 2 emzirme atleti
    • 2 lohusa külodu
    • 8 Göğüs pedi
    • Göğüs kalkani
    • Göğüs ucu kremi
    • Lohusa taci
    • Şal + tülbent
    • 24 lü gece pedi
    • *Ekleyeceklerim
    • Yedek gecelik
    • 1 tane çorap
    • Terlik
    • Depent
    • Deodorant
    • Dis fırçası/macunu
    • Makyaj malzemeleri
    • Islak mendil

Son düzenleme:
1.Ürün Travel Sistem Bebek Arabaları
Lele baby urunu e bebekte 800 TL .Kullanici yorumları olumlu ,kolay katlanabilir ve pratik olması ayrıca rengi çok begenilmis
Screenshot_20171229-210353.png

Merhaba kizlar .Henüz 10 haftalik hamileyim .Evet yolun başındayım bu acele ne diyebilirsiniz. Ama içimden geldiği gibi davranıp hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Gün içinde bir çok urune bakiyorum stresimi agrimi sizimi hafifletiyor .Ve bu topikte araştırmalarımı sizlerle paylasmak istiyorum.Sizden ricam topigimde konu dışı sohbet etmeyin. Ama ürünler hakkında fikir alış verişi yapalim olur mu:emir_bebek:
Çok iyi düşünmüşsün canım iyi olur buradan paylaşım yapmak

1.Ürün Travel Sistem Bebek Arabaları
Lele baby urunu e bebekte 800 TL .Kullanici yorumları olumlu ,kolay katlanabilir ve pratik olması ayrıca rengi çok begenilmis
Eki Görüntüle 2086358
Ben burada herkeste görüyorum bu bebek arabasını birde pier cardin var buna benzer bir ürünü

Benim 6 aylık kızım var. Yenidoğan önlük kullanmıyor. Böl bol ağız bezi alın. Ek gıda döneminde büyük lekesi kolay çıkan onluklerden alırsınız. Eldiven fazla kullanmadım. Genelde tırnaklarını kestim. Yaz bebeği olduğu için hastane dışında şapka takmadım. Benden tavsiye olsun:)

Bebek arabasına gelince bulunduğunuz yer düz ise büyük tekerli alın. Yollar kötü yokuşlu ise araba ağır içind e birde bebek sürüş zor oluyormuş. Ben indirimde 400 liraya joie xl aldim kullanışı açıp kapaması puseti oturtması gayet pratik. Puseti biraz ağır bebekle daha ağır oluyor ama uzun süre kullanılmayacak nasılsa idare ediyor bizi.

Bence sabun tozu veya borakslı deterjan var eti matik içinde zararlı kimyasallar Yok
Canım kıyafetlerini ilkkez yıkayacağım için kirli de değil o sebeple elde yıkama programında yıkayacağım deterjan çözünmezse diye korktum. Daha sonra zaten yüksek ısıda kullanırım sabun tozu ya da eti matik.

Canım kıyafetlerini ilkkez yıkayacağım için kirli de değil o sebeple elde yıkama programında yıkayacağım deterjan çözünmezse diye korktum. Daha sonra zaten yüksek ısıda kullanırım sabun tozu ya da eti matik.
Bitince ekstra durulama yapabilirsin icin rahat eder

Muslin ne demek ?
Ilk duyunca senin gibi tepki vermiştim daha neler duycaz :KK76:
Dünya'nın en eski dokuma kumaşlarından biri olan müslin kumaşlar, ilk defa Mısır'lılar tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Mısır'lılar müslin kumaşla bebekleri kundaklamışlardır.. Medeniyetlerin ve zamanın incelediği ve test ettiği Müslin kumaşlar; dayanıklı, nefes alır, saf, yumuşak, nazik ve kullanışlı olduğu için bebekler için kullanılan en ideal dokumadır.

Muslin kundak minicoda 35 TL ikili olarak satilanlar da var. Ilk zamanlar bebekler icin 2 den fazla kundak alinmasi gerektiginu dusunuyorum .Bir de benimki yaz bebegi olcak daha ince ve nefes alir kullanisli bir ürün
Screenshot_20171230-145048.png

Back