Bebegimi bakiciya birakiyorum icim rahat degil kizlar nolur bir yol gosterin

Senaryo değil olanı yazdim

Siz kadınla 6 aylık bebek için anlaştınız diğer çocuk da evdeyse o kadından ilgi ve oyun bekliyorsa ekstra ücret ödemeniz gerekiyor. Kadını sömürmeyin çocuk oyun istiyor falan diye.

Başka birini bulamıyor musunuz?

65 yaşındaki bir kadından 2 çocukla ilgilenmesini nasıl bekliyorsunuz, bebeğe bile belli ölçüde bakabilir. Yaş itibariyle hareketleri kısıtlıdır. Memnun olmadığınız biriyle devam etmeyin

Yanlış anlamayın ama anne baba olarak kendi basınıza cocuk yapmaya karar vermişsiniz ama kimse bakımı ile ilgili düsünmemis herhalde! Doğurdun diye elin komsusu elin kızısı bakmak zorunda mı? Parayla tut bakıcıyı veya kaynanan veya annen baksın? Veya siz bi süre isi ara verirsiniz günümüzün şartları hayat pek kolay degil kızı nasıl 30 km gidip gelecek sadece yol parası icin mi?!

Küçükken gıcık olduğum çocuklara oyun yapar gibi kafalarına yastık falan fırlatırdım vururdum sonra gülerdik ama amacım dövmekti yaş max 6-7 ydi hatırlıyorum
Kadın da uyuz olup yapmış dediğinde oradan anladım çok masum gelmedi bana da.. yaşı da fazla açıkçası bence bırakın onu

Ben de ise tam tersi kan bağım olmayan komşumuz olan bakıcıma hala anne diyorum 30 küsür yaşındayım her hafta hala konuşuruz

Diğdr maddeler neyse de
Bu maddeye inanamadım
Başka çocuğunuz olmasa diyeceğim ki acemi annesiniz.

O zaman daha genc bakici bulun cok basit bir sekilde. Veya ucretsiz izne ayrilin bir sure. Kadini genclestiremeyeceginize gore?

Herkes 65 yasi gommus de, anam 65 e merdiven dayadi benden dinc. Yazik gunah mezara soktunuz 60 li yaslari.

Bu tarz supheleriniz olan birine hangi akilla cocuk emanet ediyorsunuz peki?
Oturup kuru ekmek yiyin gerekirse boyle sacma sey duymadim.

Günlük 900 lira veriyormussunuz. Siz bence genç bakıcı bulabilirsiniz eve kamera koydurabilirsiniz. Kadın 65 yaşında ne olmasını bekliyorsunuz?

Bu kadar değerliyse bebeleriniz oturun kendiniz bakın o zaman çalışmayın!
Kadin her yaptığı harekete bahane aramak için bahane aramışsın resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…