• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimi araba tutuyor

ezo_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
5
5
86
45
merhaba

Bebeğim 13 aylık. Arabaya binmeyi hiç sevemedi. son 2 aydırda arabaya bindikten 20 dk sonra kusuyor. Yazlığa nasıl gideceğimizi şimdiden düşünür oldum. Çocuk perişan oluyor yollarda. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? nasıl çözüm buldunuz ?

Göbek deliğinin üzerine çaprazlama yara bandı yapıştırıyorrlardı araab tutmaması için bi araştırsanız

Geçmiş olsun. Ters mi gidiyor? Nasıl seyahat ediyor? Ben bebeğimizi 2 yaşına kadar falan ters götürmek istiyordum ama 11 aya gelirken çevirdik düz gitmesi için. Baya bir fark etti.

Bir de oto koltuğu değiştirdiğimizde hayatımız kurtulmuştu. Beş dklık yola gidemiyorduk. Çok dar, ne bileyim malzemesi sıcaklatan falan bir şey olmadığına bir bakın bence.

Bizim de böyle bir sorunumuz var uzun yola pek gidemiyoruz artık yani bir çözüm de bulamadık 7 yaşında kızım 3 yıldır falan böyle

Ya herkes belki linç edecek sacmalama diyecek ama yazacağım
1 adet çiğ kurufasulye ile çözüm bulan akrabam var. Alt komşuları uzun yol şoförü idi o önermiş. Ve eve yetisemeyen asla toplu taşıma kullanamayan çocuk rahat etti. Yaklaşık 1 2 saat once yutturuyormus ve asla kusma vs olmamış.

Ya herkes belki linç edecek sacmalama diyecek ama yazacağım
1 adet çiğ kurufasulye ile çözüm bulan akrabam var. Alt komşuları uzun yol şoförü idi o önermiş. Ve eve yetisemeyen asla toplu taşıma kullanamayan çocuk rahat etti. Yaklaşık 1 2 saat once yutturuyormus ve asla kusma vs olmamış.
Yok yahu niye linçlenesiniz göbek deliğine yara bandı yapıştırdık biz 😂bu da aklımızda olsun

Yok yahu niye linçlenesiniz göbek deliğine yara bandı yapıştırdık biz 😂bu da aklımızda olsun

Valla çok yakin akrabam
Her gelislerinde cocuk mahvoluyordu. Sonra kuru fasulye yutmaya başladı rahat etti.
İlaçta icemiyordu yaşı çok küçüktü 2 3 yaş gibi
Bir deneyin yorumları çok merak ediyorum :D

Valla çok yakin akrabam
Her gelislerinde cocuk mahvoluyordu. Sonra kuru fasulye yutmaya başladı rahat etti.
İlaçta icemiyordu yaşı çok küçüktü 2 3 yaş gibi
Bir deneyin yorumları çok merak ediyorum :KK70:
Şurup yara bandı bana mısın demedi bakalım bunu da deneriz inşallah

Back