Evet linç etmeye geldim.
34 yaşında dana kadar büyümüş bir insansın. Madem istemiyordun neden “gaza gelip” çocuk yaptın? Kocam istedi yaptım. Eeee, şimdi ben istemiyorum aldırıcam. bu kadar basit mi ya bir cana kıymak? Oyun mu bu? Lades mi?! Bu forumda çocuk sahibi olmaya çalışan kaç kadın var biliyor musun sen? Bu kadar kolay hamile kalabildiğin için bu şımarıklığın Bu densizliğin! Hiç de saygı duymuyorum bu fikre. Tecavüze uğrasan, istemeyerek kalsan, istismar bebeği olsa belki bak ona bile belki diyorum, bir ihtimal seni anlarım ama bile isteye yapılmış, Allah da vermiş o çocuğu şimdi istemiyormuş. bak bak, lükse bak!!!!
3 sene sonunda sayısız tedavi sonrası hamile kalmış, çocuk çocuk diye deliren bir insan olmama rağmen hamileliğimin ilk ayları annelik hissini oturtamadım içimde. O kadar garipsedim ki. Kaldı ki bebeği öğrendiğimde şükür namazı kılmıştım. Üstüne bir de 3 ay düşük riskim oldu, hastanelerde süründüm, serumlar fitiller iğneler haplar, ne tedaviler gördüm düşmesin diye. Çok şükür Allah’a bebeğim tutundu ve şu an 6 aylık. Hala başka sağlık sorunları nedeniyle her gün hastanedeyim ve düşündüğüm tek şey bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi. kalp atışını duydukça içimde baharlar açıyor. O içimde tekme attıkça, karnımı sevmeme/sesime karşılık verdikçe şükrediyorum.
Dini inancın beni hiç bağlamaz. ister müslüman ister hrıstiyan musevi Budist ister ateist Ol Ama sakın unutma sen neye inanırsan İnan o çocuğu sana veren Allah. Senden almasını bilen de Allah’tır. Allah da sana akıl fikir vicdan versin. Aldırırsan da inşallah ömür boyu vicdan azabıyla yanarsın.