- Konu Sahibi zeyneptugra
-
Israr etmek bence yemekten daha fazla uzaklaştırır meyva püresi yoğut bunlar daha fazla sevdikleri şeyler herhalde anne sütü almıyor yoksa o tek başına bu zamanlar için yeterli olurdu.ama ısrarcı olma diş çıkarma zamanlarında bebekler huysuz oluyorlar sonra yemekten daha nefret eder.allah yardımcın olsun canım
Biz anneler cocugumuz birsey yemesin hemen uzulup,stres yapiyoruz..bunlar cok normal..ama bebegin kilolu olmasi degil,saglikli olmasi onemli..zayif olabilir bunyesi oyle demek ki..ayrica dis cikartmak cok zor..eger simdiden yemek icin zorlarsaniz cocuklugu boyunca elinizde kasik arkasinda dolanmak zorunda kalacaksiniz..eger meme emiyorsa tamamdir.ona simdi en iyi yogurt gelir hafif sogukta olursa damaginda ki agriyi azaltir..birazda jellerden kullanin..gecici bir durum..merak etmeyin sonra geciyor.Allah saglikla buyutmenizi nasip etsin.
aynı sorun eltimdede var bebeği 9 aylık ve hiç yemiyor.ben kızımda hiç yaşamadım böyle şeyler.inşallah düzelir sen yinede herşeyi dene mesela sabah çorba severse çorba ver öğlen kahvaltı ettir
birde televizyon karsısında yedirmeyi dene.benimde kızım yemiyodu simdi reklamların karsısında birazcıkda olsa yiyor.allah kolaylık versin
Valla benim kızım 13 aylık oldu hala savaşla yiyoruz dediğin gibi ben zorlamasam 6-7 saat aç duracak.Allahtan kilosu yerinde ama içim rahat etmiyor.Bigün böyle iştahla yiyecek mi çok merak ediyorum.Severek tek yediği şey yoğurt ona da 5 aylıkken başladık diye sanırım.
arkadaşlar vallahi bildiğiniz ne yöntem varsa yazın benim için okadar değerl,iki oğlum zaten normal olması gereken persantilin biraz altında öyle kilolu falan değil,ama kilonun önemli olmadığını düşünen annelerdenim belki bir kaç lokma yiyip sonra kafasını çeviriyor demir ilacını sabah erkenden veri,yorum şimdi biraz iştahı açıldı sadece yoğurt yiyor dişleri arka arkaya patlıyor
Ahhh sevgili adaşım. Yanlız değilsin benim oğlumda ne yazık ki yemiyor. Demir ilacı iştah açmaktan ziyade kabız yapıyor oğlumu. Bugün sinirden ağladım yine. Silikon kaşıkla tıkıyorum ağzıma ama yine de yemiyor yemiyor yemiyor.. Üstelik benim oğlum prematüre doğdu. Zekasında sorun olacak diye ödüm kopuyor. Yoğurt yese tek ona bile razıyım. O kadar vahim durumdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?