Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğime yatakk

nutraks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.299
299
173
kızlar doğuma az kaldı.bebişimize yatak alacaz ya nasıl bişey almalıyım.ortopedik mi yarı ortopedik mi visko mu bilemiyorum ne kullandınız memnun musunuz fikirlerinizi bekliyorummm

ben henüz almadım ama okuduğumu söyliyim, yarı ortopedik olması gerekiyormuş. ne ortopedik ne de visco yani ne çok sert ne de çok yumuşak olmaması gerekiyomuş. kullanan tecrübeli arkadaşların yorumları daha kıymetli tabi

yaptığım araştırmalardan sonra yarı ortopedik bir yatak aldık, bebeğim de çok sevdi. şu an odasındaki beşiğine koyduk ve gündüz orada yatıyor, mesela gece yanımızda uyurken kullandığımız park yatağım içinde oldukça yumuşak bir yatak var ve ondan hiç hoşlanmıyor,çünkü içine gömülüp rahat hareket edemiyor. göz önünde bulundurmanızı tavsiye eederim.

kızlar doğuma az kaldı.bebişimize yatak alacaz ya nasıl bişey almalıyım.ortopedik mi yarı ortopedik mi visko mu bilemiyorum ne kullandınız memnun musunuz fikirlerinizi bekliyorummm

arkadaşım merhaba bende şimdiden bu konuyu düşünmeye başladm ve annemle birlikte bebeğe pamuk yatak yastık yapmaya karar verdik ne sert ne yumuşak.. nevresim takımı da taç ın alcam çok güzel biraz pahalı ama olsun en mantıklısı bana bu geldi hayırlı doğumlar dilerim

bende ortapedik yatak aldım çevremdekiler hep ortapedik daha iyi dediler bakalım kızım sevicekmi yatagını

Back