- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 29
- Konu Sahibi Aysegul6712
9buçuk aylık bebeğim yüz üstü düştüğü için doktor 2 defa tomografi 2 tane röntgen çektirdi aynı gün. Dünden beri içim içimi yiyor ne yaptım ben diye. Nolur birşeyler yazın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden 2 defa onu anlamadım ama. Bişey oldu mu olmadı mı diye endişe duymaktansa bende çektirirdim. Ki çektirmiştim de kızıma ödem çıkmıştı kafasında. İyiki çektirmişim iğne yapılmıştı yaklaşık 1 yaşındaydı9buçuk aylık bebeğim yüz üstü düştüğü için doktor 2 defa tomografi 2 tane röntgen çektirdi aynı gün. Dünden beri içim içimi yiyor ne yaptım ben diye. Nolur birşeyler yazın
Sadece 1 kez tomografi mi çektirdinizNeden 2 defa onu anlamadım ama. Bişey oldu mu olmadı mı diye endişe duymaktansa bende çektirirdim. Ki çektirmiştim de kızıma ödem çıkmıştı kafasında. İyiki çektirmişim iğne yapılmıştı yaklaşık 1 yaşındaydı
2 çünkü hareketli olduğu için durmadı 2.yi çektilerSadece 1 kez tomografi mi çektirdiniz
Hayır röntgen di bizimki farklı zamanlarda 2 defa çekilmiştiSadece 1 kez tomografi mi çektirdiniz
Sonuç ne çıktı peki. Eğerki kötü bişey çıkmadıysa bence kaygı yapmayın artık çekilmiş zaten2 çünkü hareketli olduğu için durmadı 2.yi çektiler
Çıkmadı çok şükürSonuç ne çıktı peki. Eğerki kötü bişey çıkmadıysa bence kaygı yapmayın artık çekilmiş zaten
Ay böyle söyleyin içim rahatlasın valla çok üzülüyorum ne biliyim biraz araştırayım dedim zararlarını okuyunca çok korktumBu aletlerden korkmayın artık. Ben ne yaptım diyorsunuz da Allah korusun bir sıkıntı olsa ne yapacaksınız? Nasıl öğreneceksiniz başka türlü ? Çocuğun yanında telefon varsa aynı olay yani radyasyon işte.
Hiç düşünmeyin kızım yoğun bakımda 60 gün çekildi. Her görüşmede doktor açıkladı bu dozlar zararlı değil bebeğe bir şey olursa görmenin tek yolu diye. Sağlıklı besleyin bebeğinizi yapacak bir şey yok kafanıza takıp olumsuzu çağırmayınAy böyle söyleyin içim rahatlasın valla çok üzülüyorum ne biliyim biraz araştırayım dedim zararlarını okuyunca çok korktum
Röntgen mi tomografi mi çekildi sizinHiç düşünmeyin kızım yoğun bakımda 60 gün çekildi. Her görüşmede doktor açıkladı bu dozlar zararlı değil bebeğe bir şey olursa görmenin tek yolu diye. Sağlıklı besleyin bebeğinizi yapacak bir şey yok kafanıza takıp olumsuzu çağırmayın
İkisi de ama daha çok röntgenRöntgen mi tomografi mi çekildi sizin
Yaa gerçekten zararı çok yok değil mi. Ben çok üzüldüm ya internette araştırdım yıkıldım resmen ben ne yaptım diye. Öyle zararlarından bahsetmişler ki… tomografi 1 defa mı çekilmiştiİkisi de ama daha çok röntgen
Yoo birçok defa çektiler prematüre doğdu kızım. Zararı elbette var ama bu şekilde kendinizi yiyip bitirmeyin. E ona bakarsanız parasetamol aslında bir uyuşturucu ama calpol veriyoruz bebelere ? Böyle herşeyi google yazıp bakmayın Rabbim evlatlarımızı korusunYaa gerçekten zararı çok yok değil mi. Ben çok üzüldüm ya internette araştırdım yıkıldım resmen ben ne yaptım diye. Öyle zararlarından bahsetmişler ki… tomografi 1 defa mı çekilmişti
9buçuk aylık bebeğim yüz üstü düştüğü için doktor 2 defa tomografi 2 tane röntgen çektirdi aynı gün. Dünden beri içim içimi yiyor ne yaptım ben diye. Nolur birşeyler yazın