Bebeğime tomografi ve röntgen çektirmekle hata mı yaptım?

Aysegul6712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.145
562
29
9buçuk aylık bebeğim yüz üstü düştüğü için doktor 2 defa tomografi 2 tane röntgen çektirdi aynı gün. Dünden beri içim içimi yiyor ne yaptım ben diye. Nolur birşeyler yazın :KK43:

9buçuk aylık bebeğim yüz üstü düştüğü için doktor 2 defa tomografi 2 tane röntgen çektirdi aynı gün. Dünden beri içim içimi yiyor ne yaptım ben diye. Nolur birşeyler yazın :KK43:
Neden 2 defa onu anlamadım ama. Bişey oldu mu olmadı mı diye endişe duymaktansa bende çektirirdim. Ki çektirmiştim de kızıma ödem çıkmıştı kafasında. İyiki çektirmişim iğne yapılmıştı yaklaşık 1 yaşındaydı

Neden 2 defa onu anlamadım ama. Bişey oldu mu olmadı mı diye endişe duymaktansa bende çektirirdim. Ki çektirmiştim de kızıma ödem çıkmıştı kafasında. İyiki çektirmişim iğne yapılmıştı yaklaşık 1 yaşındaydı
Sadece 1 kez tomografi mi çektirdiniz

Bu aletlerden korkmayın artık. Ben ne yaptım diyorsunuz da Allah korusun bir sıkıntı olsa ne yapacaksınız? Nasıl öğreneceksiniz başka türlü ? Çocuğun yanında telefon varsa aynı olay yani radyasyon işte.

Bu aletlerden korkmayın artık. Ben ne yaptım diyorsunuz da Allah korusun bir sıkıntı olsa ne yapacaksınız? Nasıl öğreneceksiniz başka türlü ? Çocuğun yanında telefon varsa aynı olay yani radyasyon işte.
Ay böyle söyleyin içim rahatlasın valla çok üzülüyorum :KK43: ne biliyim biraz araştırayım dedim zararlarını okuyunca çok korktum

Doktor kar zarar hesabını yapmıştır herhalde. Yani burnu tıkalı olsa da doktor tomografi istese olmaz ama durumunuz acil.

Ay böyle söyleyin içim rahatlasın valla çok üzülüyorum :KK43: ne biliyim biraz araştırayım dedim zararlarını okuyunca çok korktum
Hiç düşünmeyin kızım yoğun bakımda 60 gün çekildi. Her görüşmede doktor açıkladı bu dozlar zararlı değil bebeğe bir şey olursa görmenin tek yolu diye. Sağlıklı besleyin bebeğinizi yapacak bir şey yok kafanıza takıp olumsuzu çağırmayın

Hiç düşünmeyin kızım yoğun bakımda 60 gün çekildi. Her görüşmede doktor açıkladı bu dozlar zararlı değil bebeğe bir şey olursa görmenin tek yolu diye. Sağlıklı besleyin bebeğinizi yapacak bir şey yok kafanıza takıp olumsuzu çağırmayın
Röntgen mi tomografi mi çekildi sizin

Yaa gerçekten zararı çok yok değil mi. Ben çok üzüldüm ya internette araştırdım yıkıldım resmen ben ne yaptım diye. Öyle zararlarından bahsetmişler ki… tomografi 1 defa mı çekilmişti
Yoo birçok defa çektiler prematüre doğdu kızım. Zararı elbette var ama bu şekilde kendinizi yiyip bitirmeyin. E ona bakarsanız parasetamol aslında bir uyuşturucu ama calpol veriyoruz bebelere ? Böyle herşeyi google yazıp bakmayın Rabbim evlatlarımızı korusun

Bunun kararını siz vermediniz doktor verdi. Çektirmeseydiniz de bebeğinize bir şey olsaydı o zaman içiniz içinizi yesin yani. Şu durumda doktorlara ve modern tıbba teslim olmaktan başka çaremiz var mı?

X