Daha bir rakamla 1 yaşındaki bebeğini koruyarak çocuğa birşey diyemezsin ama anasına çok güzel diyebilirsin yavrum çok sinirleniyordur çok yan yana getirmeyin karakteri bile değişirKızlar merhaba. 1 yaşında bebeğim var sürekli görümcemin çocuğu ağlatıyor vuruyo oyuncağı alıyo benim çocuğumda ağlıyor sinir oluyorum artık. Bebeğimede sinirleniyorum nasıl bişeyler öğretebilirim yardımcı olur musunuz
Çok diyorum laftan anlamıyolar görümcem kızıyo aslında ama kaynana falan komik buluyo bu durumu sinirleniyorum lafımı da söylüyorum anlamıyolar. Çok sık görüşmüyolardı bu sıra sıklaştı bi. Oda 1 yaşında daha aslında karışmak istemiyorum çocuk ikiside diye ama dayanamıyorum. O nasıl öğrenmişse bende öğretmek istiyorum bebeğimeDaha bir rakamla 1 yaşındaki bebeğini koruyarak çocuğa birşey diyemezsin ama anasına çok güzel diyebilirsin yavrum çok sinirleniyordur çok yan yana getirmeyin karakteri bile değişir
Daha bir rakamla 1 yaşındaki bebeğini koruyarak çocuğa birşey diyemezsin ama anasına çok güzel diyebilirsin yavrum çok sinirleniyordur çok yan yana getirmeyin
Sizin bebeğiniz şuan küçük ne kadar savunması gerektiğini anlatsanızda anlamaz ve uygulamaz ama anlatın siz ilerisi için. Yani oyuncağını vermek istemiyorsan verme o senin,paylaşmak güzel birşey sende vermek istersen paylaşabilirsin ama istemiyorsan geri al gibi konuşmaları yapın. Yeğeninize de aynı şekilde o çocuğumun oyuncağı vermek istemiyor vermek istediğinde oynayabilirsin falan deyin. Görümcenize söyleyin ben müdahale etmek istemiyorum ama vurmasına müsade etme istersen diye söyleyin.
Bende böyle anlatıyorum fazla kibar kaçıyoruz bunlara malesef. Laftan falan anlamıyo yani 1 yaşında nasıl böyle olmuş ben şaşırıyorum. Bebeğim o yüzden ağlıyo kendisi bilmiyo ki öyle bişey şaşırıp kalıyo kalksa bi yapıştırsa diyorumSizin bebeğiniz şuan küçük ne kadar savunması gerektiğini anlatsanızda anlamaz ve uygulamaz ama anlatın siz ilerisi için. Yani oyuncağını vermek istemiyorsan verme o senin,paylaşmak güzel birşey sende vermek istersen paylaşabilirsin ama istemiyorsan geri al gibi konuşmaları yapın. Yeğeninize de aynı şekilde o çocuğumun oyuncağı vermek istemiyor vermek istediğinde oynayabilirsin falan deyin. Görümcenize söyleyin ben müdahale etmek istemiyorum ama vurmasına müsade etme istersen diye söyleyin.
Haklısınız. Malesef bu sıra fazla görüştüler bi mesafe şartFıtrat meselesi bu bazı çocuklar öyle oluyor ben olsam aklı erene kadar yan yana getirmezdim ikiside bir yaşında yapıştırmayı öğretmekde doğru değil diğer bebeğin yapıştırmanin doğru olmadığını öğrenmesi lazım
Aslında vurmak istediği için vurduğunu sanmıyorum o dönemde karşı tarafı merak duygusuyla amlamsızca el savurmaları oluyor. Yeğenim 6 aylıkken oğlum kafasına falan ellerini savururdu 1 yaşında. Şimdi oğlum 1 bucuk yaşında yeğenim 1 yaşında o oğluma yapıyor bi anda kafasına yüzüne falan savuruyor sallıyor ellerini üstüne gide gide ama eli daha ağır ve daha haşin hareketleri var oğlum pusup kalıyor korkuyor ben geri çekiyorum. Ha ama etrafında gülen insanlar olursa sıkıntı işte onlara tepki gösterin bebekler laftan anlamıyor daha ama büyüklere ağzınızı açın bu sefer kalıcı olur hareketler.Bende böyle anlatıyorum fazla kibar kaçıyoruz bunlara malesef. Laftan falan anlamıyo yani 1 yaşında nasıl böyle olmuş ben şaşırıyorum. Bebeğim o yüzden ağlıyo kendisi bilmiyo ki öyle bişey şaşırıp kalıyo kalksa bi yapıştırsa diyorum
Nasil ogretmis olabilirler sizce?Bende böyle anlatıyorum fazla kibar kaçıyoruz bunlara malesef. Laftan falan anlamıyo yani 1 yaşında nasıl böyle olmuş ben şaşırıyorum. Bebeğim o yüzden ağlıyo kendisi bilmiyo ki öyle bişey şaşırıp kalıyo kalksa bi yapıştırsa diyorum
O nasıl öğrenmişse bende öğretmek istiyorum bebeğime
El sallama diil inanın bilerek ve isteyerek bildiğiniz vuruyo öğrenmiş bunu yapıştırıyo hemen çok değişik şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum. Evet büyüklerde suç. Söylüyorum komik diil bu normalde diil diyorum ama sallayan yok böyle böyle alışır diyo. Bende istiyorum ki bide benim bebeğim çarpsın o zaman öyle olcak mı. Böyle bi anne diilim yanlış anlamayın iyi yetiştirmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum böyle ağlayıncaAslında vurmak istediği için vurduğunu sanmıyorum o dönemde karşı tarafı merak duygusuyla amlamsızca el savurmaları oluyor. Yeğenim 6 aylıkken oğlum kafasına falan ellerini savururdu 1 yaşında. Şimdi oğlum 1 bucuk yaşında yeğenim 1 yaşında o oğluma yapıyor bi anda kafasına yüzüne falan savuruyor sallıyor ellerini üstüne gide gide ama eli daha ağır ve daha haşin hareketleri var oğlum pusup kalıyor korkuyor ben geri çekiyorum. Ha ama etrafında gülen insanlar olursa sıkıntı işte onlara tepki gösterin bebekler laftan anlamıyor daha ama büyüklere ağzınızı açın bu sefer kalıcı olur hareketler.
Yok yok anlıyorum neden istediğinizi :) demekki görmüş öğrenmiş o zaman annesini uyarın sonrada başlarından hiç ayrılmayın öyle bi eğilimde müdahale edin hemen elini falan tutun ama olabildiğince az görüşseler daha iyi sizin çocuğunuzda öğrenmesin hem bu hareketleri,ilerde onun annesi cocuğunun şiddet uygulamasıyla ilgili bütün okul döneminde sorun yaşarken sizin çocuğunuzla böyle dertleriniz olmıcak,yeri gelince kendisini savunmayı öğretirsiniz zamanla. Ama saldırgan cocuk sahibi olmak çok kötü birşey.El sallama diil inanın bilerek ve isteyerek bildiğiniz vuruyo öğrenmiş bunu yapıştırıyo hemen çok değişik şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum. Evet büyüklerde suç. Söylüyorum komik diil bu normalde diil diyorum ama sallayan yok böyle böyle alışır diyo. Bende istiyorum ki bide benim bebeğim çarpsın o zaman öyle olcak mı. Böyle bi anne diilim yanlış anlamayın iyi yetiştirmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum böyle ağlayınca
Çok teşekkür ederim konuşmanız beni rahatlattı. Bugün o kadar üzüldüm ki artık çok ağlamasına yazdım buraya. Dediklerinizi uygulıcam. Kesinlikle haklısınız bende çocuğum öyle olmasın diye uğraşıyorum çok neşeli paylaşmayı oyun oynamayı seven bi çocuk şükür. Bütün çocuklarımız güzel ahlaklı olur umarımYok yok anlıyorum neden istediğinizi :) demekki görmüş öğrenmiş o zaman annesini uyarın sonrada başlarından hiç ayrılmayın öyle bi eğilimde müdahale edin hemen elini falan tutun ama olabildiğince az görüşseler daha iyi sizin çocuğunuzda öğrenmesin hem bu hareketleri,ilerde onun annesi cocuğunun şiddet uygulamasıyla ilgili bütün okul döneminde sorun yaşarken sizin çocuğunuzla böyle dertleriniz olmıcak,yeri gelince kendisini savunmayı öğretirsiniz zamanla. Ama saldırgan cocuk sahibi olmak çok kötü birşey.
Genelde anneannede kalıyo pek annesiyle falan bağı yok. Bence bu yüzden hırçınlaşıyo inanın onada kıyamıyorum ama çocuğuma üzülüyorum onlar gülüyo. Değişik insanlarHa ayrıca annesinin kızmasıda yanlış kızarak anlamıyorlar o cocuk o hareketleri birisinden öğrenmiş ama annesinden babasından ama düştüğünde canını yakan eşyaya büyüklerin pat pat vurmasından ama izlediği birşeyden veya rastgele yaptığı bir vurma eyleminde etrafındakiler güldüğü için kalıcı olmuş cok stresli ortamda büyütülüyorda olabilir sevgi verilen cocuğun durduk yere hırçınlaşacağını sanmıyorum.
İki tarafta masum yani bebek sonuçta ama işte aile çok önemli yönlendirmeleri aile yapacak inşallah onlarda güzel bi tutumla ilerlerler ve küçücük cocuğa böyle bir huy kazandırmazlar. Geçici dönemler olur çocuklarda asilik yaparlar kalıcı olmaması aldığı tepkilere bağlı.Çok teşekkür ederim konuşmanız beni rahatlattı. Bugün o kadar üzüldüm ki artık çok ağlamasına yazdım buraya. Dediklerinizi uygulıcam. Kesinlikle haklısınız bende çocuğum öyle olmasın diye uğraşıyorum çok neşeli paylaşmayı oyun oynamayı seven bi çocuk şükür. Bütün çocuklarımız güzel ahlaklı olur umarım
Gülen kişilere karşı sert olun onlar yüzünden iki bebeğin huyu suyu güzel olacağına neden kötü olsun. Dediğim gibi gerekirsede görüşmeyin hiçGenelde anneannede kalıyo pek annesiyle falan bağı yok. Bence bu yüzden hırçınlaşıyo inanın onada kıyamıyorum ama çocuğuma üzülüyorum onlar gülüyo. Değişik insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?