Bebegime noluyo lütfeeennn yardım edinnn

yasminrasim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
131
0
46
Adana
Kızlar yaklasık 1 aydır bebegimin heryerinde önce sivilce gibi sonra kahverengi bir renk alıyo sonrada dökülen isilik gibi sivilce gibi bişeyler çıkıyo vücudunun her yerinde 2 doktora götürdüm anlamadı napacagımı bilmiyorum böle olan var mı?lütfennn yardımcı olunnn daha bebegim 50 günlükkk

benim bebeğimde de olmuştu yüzü bi anda acayip sivilcelendi çok canımı sıkmıştı 1 buçuk aylık falandı zaten düzenli memorial da dr a götürüyordum çok normal anne karnındayken annenin hormonlarından çocuğa geçen bişey demişti ilaç vs kullanmadım yavaş yavaş azalmıştı bebeğin cilt ürünlerini sebamed kullan ve çamaşırlarını bebek sabunu ile yıkayıp ütülüyin geçmiş olsun

canım benim bebegimin heryerinede atmış sizinki ne kadar sürede geçtiii

sizinkiyle arkadasin bahsettigi ayni sey degil. melekbade bebeklerin %90 ninda olan isilikten bahsetmis. bebekler 1 aylikken oluyor. kucuk kabartilar dusunun, 1 ay icinde de geciyor. genelde sadece yuzde kimilerinde vucutta da oluyor. ama kahverengi degil, beyaz hafif kizarimtirak sivilce gibi bir sey. internetten bakarsaniz gorursunuz.

@yasmin
sizinkini bilemiyorum. o yuzden yorum yapmadim. buyuklere, yaslilara sorun annenize, kayinvaldenize vs onlar bilebilir.

canım benim bebegimin heryerinede atmış sizinki ne kadar sürede geçtiii

yüzünde vardı sadece bildiğin sivilceydi sert sert 1 aydan fazla sürdü geçmesi bazen azalıyordu bazen artıyordu ama arkadaşın dediği gibi farklı bişeyde olabilir sizin bebeğin. belki kullandığınız bi maddeye alerjisi vardır deterjan sabun losyon yağ gibi. saf pamuk kıyafetler giydirin çok sıcak tutmayın emziriyorsanız yediklerinizede dikkat edin bi ilgisi varmı bilmiyorum canım inşallah geçer

Sutunuz yagliysa yapabilirmi, yada bebeginizin sizin yediklerinizden birine yada sute allerjisi olabilirmi.
Birde cokmu sicak tutuyorsunuz acaba.

6 aylık bebegi alerji yaşamış bir anne olarak tavsiyem çocuk alerji poliklinik ine göturmen orda ne olup ne olmadigini bilirler ve gerekli gorurlerse allerji testi yaparlar.

Bir anne olarak tavsiyem çocuk alerji poliklinik ine göturmen orda ne olup ne olmadigini bilirler ve gerekli gorurlerse allerji testi yaparlar.özellikle çocuk allerji poliklinigi

Bir anne olarak tavsiyem çocuk alerji poliklinik ine göturmen orda ne olup ne olmadigini bilirler ve gerekli gorurlerse allerji testi yaparlar.özellikle çocuk allerji poliklinigi

Oglumdada olmustu buyuk ihtimal aynisi...Sicaktan oluyor cocugu sarip sarmalamayin...bizde dr a goturmustuk bilemediler..ben cozdum olayi umarim sicaktandir ,,gecmis olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…