Dil konuşularak öğrenilen bir kazanimdir.Her şehirde sınıfta sadece İngilizce konuşulan farklı kreşler var.Ama sizin de evde pekistirmeniz gerekecektir.Bebegime kucukken ingilizce ogretmek istiyorum ama benim seviyem yeterli degil. Bebekler icin bildiginiz kurslar var mi? Ya da onermek istediginiz seyler varsa cok sevinirim.
Bebegime kucukken ingilizce ogretmek istiyorum ama benim seviyem yeterli degil. Bebekler icin bildiginiz kurslar var mi? Ya da onermek istediginiz seyler varsa cok sevinirim.
Benim kizimda 4 yasinda ayni dedigin gibi pink pink yellow diye geziyor. Youtube daki videolar sagolsunBizim komşu da öğretti kızına
Küçücük kız pink pink yellow yellow diye geziyordu sonra unuttu gitti :)
Herşey zamanında güzeldir hele bi 1e başlasın o zaman düşünürsünüz kurs murs
Kaç aylık bebek? Niye İngilizce öğretmek istiyorsunuz? Yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Önce anadilini Türkçeyi öğrensin başka dilleri de öğrenir aceleye gerek yok
bebek kac aylik acaba yahu birakin bebek gulsun eglensin bol bol oyun oynasin yemek doksun duse kalka yurumeyi ogrensin Allah askina zaten ogreniyirlar büyüdüğü zaman bence bebekler icin 3 temel vardir sevgi uyku oyun
Bebek dediğine göre çok küçük ve muhtemelen konuşmuyodur da neden ingilizce yani bu kadar erken
Aynen canım. Öyle bir kreş olabilir ama etrafımda öyle bir yere giden yok. Faydalı oluyor mu acaba? Sadece renkleri, sayıları v.s. mi öğretiyorlar. Yoksa kendini ifade edebilecek düzeye geliyor mu? Aslında asıl öğrenmek istediğim bu.Kaç aylık?
İngilizce eğitim veren bir kreşe gönderebilirsiniz. Sınıfta hem ingilizce konuşan hem Türkçe konuşan öğretmenler oluyor. Biz memnunuz.
3 yaş altındaysa da kulak dolgunluğu olması İçin ingilizce çocuk şarkıları dinletebilirsiniz.
Daha 2 aylık bile değil :) Hemen yarın öğrensin demiyorum tabi ki :)2 aylık olan bebekten bahsetmiyoruz inşallah
Daha konuyu açalı 1 gün oldu. Sürekli cevap vermemi beklemiyorsunuz heralde. Gece 3te yazmışssınız. O saatte uyanık değildim kusura bakmayın. Dediğiniz gibi evin içinde konuşulmazsa öğrenemeyecek. Bunun için bakıcı mı tutsam acaba? Tavsiyeleriniz varsa iyi olur.Konuyu açıp yorumlara cevap verilmemesinden hiç hoşlanmıyorum ama genede yazmak istedim. Yiğenim 2 yaşında ve önce ingilizce renklerden başladılar bütün renklerin İngilizcesini biliyor şuan ama birazda oyun eşliğinde öğrettiler oda çabuk öğrendi bence acele etmeyin naparsanız yapın evin içinde 24 saat ingilizce konuşmazsanız eğer bebekken öğrenemez İngilizce.
Bakıcı tutsanız iyi olur ama baya maliyetli olur yabancı bakıcı. Onun dışında da öğrenemez bence dediğim gibi 1 yaşını geçse her şeyi kapıyolar o zaman yabancı videolar yabancı çizgi filmler izleyerek öğrenebilir ama şuan naparsanız yapın yanında konuşulmadığı sürece öğrenemez.Daha 2 aylık bile değil :) Hemen yarın öğrensin demiyorum tabi ki :)
Daha konuyu açalı 1 gün oldu. Sürekli cevap vermemi beklemiyorsunuz heralde. Gece 3te yazmışssınız. O saatte uyanık değildim kusura bakmayın. Dediğiniz gibi evin içinde konuşulmazsa öğrenemeyecek. Bunun için bakıcı mı tutsam acaba? Tavsiyeleriniz varsa iyi olur.
Evet, bakici da maliyetli oluyor. Galiba yapacak pek bir sey yok. Kelime kelime, sarki v.s. ogretebilirim sadece. Yurtdisina tasinmadan olmayacak dua gibi geliyorBakıcı tutsanız iyi olur ama baya maliyetli olur yabancı bakıcı. Onun dışında da öğrenemez bence dediğim gibi 1 yaşını geçse her şeyi kapıyolar o zaman yabancı videolar yabancı çizgi filmler izleyerek öğrenebilir ama şuan naparsanız yapın yanında konuşulmadığı sürece öğrenemez.
Evet yurtdışına taşınsanız öğrenmesi çok kolay olur ama bu şekilde yapıcak pek bişey yok suan için yabancı ninniler açabilirsiniz ama.Evet, bakici da maliyetli oluyor. Galiba yapacak pek bir sey yok. Kelime kelime, sarki v.s. ogretebilirim sadece. Yurtdisina tasinmadan olmayacak dua gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?