- 6 Şubat 2022
- 25
- 11
- 16
- 31
- Konu Sahibi umutsuzbivaka
Bebeğim ek gıdayı reddediyor biberonla kilo aldırmak için neler verebilirim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cicbebli sütBebeğim ek gıdayı reddediyor biberonla kilo aldırmak için neler verebilirim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
10 aylıkKaç aylik?
İnek sütü henüz veremedim 1 yaşına girmedi evet malesef iştahsız ve beni çıldırtıyorCicbebli sütbazısına çok kilo aldiriyo bazisina aldirmiyo yani bünye meselesi..kimisi bı oturuşta iki ekmeği gömer ama dal gibidir kimsii bı dilim ekmek yer kilo alır..yani iştahsız bebek iştahsız kaliyo degismiyo kilo almiyo kendi cocikimden biliorum
![]()
He evet 1 yaşından küçükmüş..şekilli sükullu şeyler yapıp yedirmeye çalışın belki dikkatini sever..bizimki 4 yaşında hala belirli şeyleri yer peyniri ve yumurtayı ayrı ayrı yediği görülmemiştirİnek sütü henüz veremedim 1 yaşına girmedi evet malesef iştahsız ve beni çıldırtıyor
Ben kizima mamasini hazirlayip önüne dikkatini cekecegi ne varsa onlari kouyuyodum mesela takmali cikarmali hersey olabilir , oynarken veriyordum agzina o an anlamiyordu bile boyle denedinzmi10 aylık
Ayy duyunca daha çok korkuyorum tek temennim büyüyünce yer ama demek ki büyüyünce de yemeyen yemiyorHe evet 1 yaşından küçükmüş..şekilli sükullu şeyler yapıp yedirmeye çalışın belki dikkatini sever..bizimki 4 yaşında hala belirli şeyleri yer peyniri ve yumurtayı ayrı ayrı yediği görülmemiştir![]()
Ah ne maymunluklar yapıyorum bi bilseniz ama kitliyor ağzını sağa sola çeviriyorBen kizima mamasini hazirlayip önüne dikkatini cekecegi ne varsa onlari kouyuyodum mesela takmali cikarmali hersey olabilir , oynarken veriyordum agzina o an anlamiyordu bile boyle denedinzmi![]()
Biberonla arasi iyiyse , sma 2 numara mama guzel kilo aldiriyor ve baya tok tutuyor geliştiriyor, onun dışında sutle.pirinc unu çalıp ama civik olcak sekilde yapip icine pekmez koyup icirebilrisiniz aklima bunlar geliyorAh ne maymunluklar yapıyorum bi bilseniz ama kitliyor ağzını sağa sola çeviriyor
İkinciye hamileyim blw yapicam bu sefer başka türlü olacak gibi değil.. blenderla yapılan çorba mama çocuğu tembellestiriuo bildiğinAyy duyunca daha çok korkuyorum tek temennim büyüyünce yer ama demek ki büyüyünce de yemeyen yemiyor
Çok sağolun Merve hanım evet sma 2 numaraya yeni geçtik aptamilden umarım faydasını görürümBiberonla arasi iyiyse , sma 2 numara mama guzel kilo aldiriyor ve baya tok tutuyor geliştiriyor, onun dışında sutle.pirinc unu çalıp ama civik olcak sekilde yapip icine pekmez koyup icirebilrisiniz aklima bunlar geliyor
Çok sağolun Merve hanım evet sma 2 numaraya yeni geçtik aptamildenBiberonla arasi iyiyse , sma 2 numara mama guzel kilo aldiriyor ve baya tok tutuyor geliştiriyor, onun dışında sutle.pirinc unu çalıp ama civik olcak sekilde yapip icine pekmez koyup icirebilrisiniz aklima bunlar geliyor
bizim ki doğuştan tembel herşeyi hazır istiyor emmedi sağdım verdim şimdide yemiyor mama içmek kolay tabi biberonlaİkinciye hamileyim blw yapicam bu sefer başka türlü olacak gibi değil.. blenderla yapılan çorba mama çocuğu tembellestiriuo bildiğin
Ne demek canım, devam et simdilik ozmn baska bisey verme faydasinj gorecegine inaniyorum duzenli icirmeye calis iyi olur inşallahÇok sağolun Merve hanım evet sma 2 numaraya yeni geçtik aptamilden umarım faydasını görürüm
Kaç aylık ve blw denediniz mi bazı bebekler kendileri yemeyi sever ve denemeye devam edin sevecegi bişeyler mutlaka vardırBebeğim ek gıdayı reddediyor biberonla kilo aldırmak için neler verebilirim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
Kendimi gördüm sanki sizde.. bebeğim kuvezde kaldığında alıştı biberona ne yaptıysam tutmadı memeyi 4 ay 21 günlük hala sağıp veriyorum 1730 Gr dogdu 36 haftada şuan 5 kilo en alt sinirdayiz ayına göre. Sağlıkları yerinde olsun da İnşallah alır kiloÇok sağolun Merve hanım evet sma 2 numaraya yeni geçtik aptamilden
bizim ki doğuştan tembel herşeyi hazır istiyor emmedi sağdım verdim şimdide yemiyor mama içmek kolay tabi biberonla
Hikayemiz ne kadar da benziyor benimde oğlum 1700 gram 31 haftalık doğdu 45 gün küvezde kaldıKendimi gördüm sanki sizde.. bebeğim kuvezde kaldığında alıştı biberona ne yaptıysam tutmadı memeyi 4 ay 21 günlük hala sağıp veriyorum 1730 Gr dogdu 36 haftada şuan 5 kilo en alt sinirdayiz ayına göre. Sağlıkları yerinde olsun da İnşallah alır kilo
Kendi yemeği istiyor tamamen ilgisiz değil ama yuttuğu minicik bi parça devamını getirmiyor doyacak kadar yani o yüzden beceremedik henüz blw iBlw yöntemi, çocuğun liderliğinde beslenme yani çocuk mama sandalyesinde siz önüne koyuyorsunuz kendisi yiyor. Benim oğlum başından beri öyle besleniyor, arada ben veriyorum. 2 yaşına girecek çok güzel kaşık çatal kullanıyor ve yemediği yemek yok. Biraz dökülüyor ama olsun temizliyorum. Yemediği zaman da karalar bağlamıyorum. Bir anne ne kadar çocuğun yemeğine takarsa çocuk o kadar yemiyor. Kafaya takmayın. Bir de yemekten önce birşeyler yerse acıkmaz.