Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğime ilk alışverişlerimiz

mustafam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
42
0
86
Sakarya
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bir anne adayıyım.şuanda 22 haftalık hamileyim.inş.bi oğlum olacak.ama ben bebeğim için ne zaman hazırlıklara başlamam konusunda kararsızım.bazen bıseyler görüyorum ve almak istiyorum ama sonra acaba erken mi diyorum.bide oğluma bi oda hazırlayacağız ama hala karar veremedik.lütfen bizlere fikir verirmisiniz?mesela büyüyen beşikler kullanışlı mıdır?tavsiye eden varmı?ayrıca sakaryada yaşayanlar bebekleri için en güzel alışverişi nereden yapıyorlar?şimdiden tesekkürler.

canım o senle alakalı bişi bende o haftalarda başlamıştım ama haftada 1 tulum alıyodum şimdi 26 haftalığım ihtiyaçlarımın çoğunu tamamladım sayılır sadece şampuanı kremi pedi medi öle şeyler kaldı almak istiyosan al tabiii hem yavaş yavaş alırsan külfetide hafifliyo birden almaya kalsan çok para gidiyo çünkü benimde allah kısmet ederse oğlum olucak henüz oda hazırlamadım oda almayı düşünmüyorum şimdilik bi tane beşiği var zaten 6 aya kadar beşikte benim yanımda olucak allah kısmet ederse ama bebek odalarınıda çok araştırmıştım mesela beşiği kesinlikle büyüyyen olsun ebatları 90*140 olmalıymış(nevresimler bu ölçülere daha çok uyuyomuş öle sölediler:) sallanan ve asansörlü olmalı birde alıcağın oda çok cicili bicili olmasın ileridede genç odası olarakda kullanabilceceği desenlerde olmalıymış hatta sana bir model önerebilirim ben çok beğenmiştim en çok satan modellerden biriymiş bebekom.com a gir ordaki leton modeli belki beğenirsin benden bu kadar:)

arkadaşın dediği gibi o sana bağlı gözün kalıyorsa yavaş yavaş alabilirsin. gerçi ben toplu almıştım ama son ayada bırakmadım. odaya gelince ben çilekten şifonyerini ve dolabını aldım yatak olarakta park yatak aldım 2-3 yaşındada park yatağı kaldırıp çilekten takımın yatağını alacağım..

arkadaslar deneyımlerınız ve fıkırlerınız için cok tesekuur ederım.gercekten herkes ayrı bısey deyınce ınsan ne yapacagını sasırıyor.ama bende karar verdım ufak tefek begendıklerımı alacagım artık:)ılk bebek bıraz boyle heyecanlı ve acemıce oluyor sanırım:)

canım ben de 4 aylık bi kız annesiyim.sakaryada oturuyorum.ama biz internetten aldık kızımın yatağını ve arabasını.mağazalar pahalı geldi bize.güle güle doğur bebeğini canım.bebeğine zaruri olan şeyleri alıyorsan al şimdiden,ama abartma.doğduktan sonra daha iyi anlıyorsun ne gerektiğini çıkıp alıyorsun.hem belki son aylarda benim gibi ağırlaşırsın çarşıya çıkamazsın :)

kızlar benimde bir aylık bebişim var hamileyken hiç kıyafet alma hediye gelirse çok bile olur dediler
yalan inanmayın onlara benim bebişim çok kusuyo 4_5takımı olduğu halde bigün kıyafetsiz kaldı allah tan annem yanımdaydıda gidip acil kıyafet aldı.mevsimine göre bebişin eksiklerini tamamlayın bence.ben beşinci ayıma kadar çok nadir beğendiklerimi aldım.düşük riskim vardı die çok heveslenmemeye çalışıyodum.altıncı ayımda ve sonrasında da erken doğum riskim oldu bu kez hızlıca listemi tamamlayıp alışverişe başladım sekizinci ayımda dışarı çıkamıyordum artık.son günlere bırakmayın hiç bişey içinizde kalmasın

benim dr. um sanırım 26. haftaya kadar birşey almamamı söylmeişti.
kıyafetleri birazda kilosuna göre değişir belki tombul bebek olur kıyafetler küçük gelir . alırken çok abartmamak lazım
birde çok çabuk büyüyorlar hemen küçük geliyor kıyafetler.
alt üst takımlar daha kullanışlı tulumları çok kısa süre giydirebiliyorsun bir iki giyiyor. büyüdüğünden giyemiyor.
alışverişi sonralara bırakmamakta lazım sonuçta kıyafetler yıkanacak etiketler kesilecek ütülenecek. yerleştirilecek. bunlara zaman kalcak şekilde almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…