• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegime hidrosefali ( beyinde su birikmesi) dendi lutfen yardim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bahar karadeniz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
5
0
1
31
11 aylık bebeğim daha doktor hidrosefali dedi ve fakülteye yönlendirdi daha henüz gitmedik mr sonucunu bekliyoruz lütfen anneler yaşayan varsa bilgi verebilir mi süreci anlatabilirbmi internetten araştırdığım kadarıyla tek çözüm ameliyat diyor şant tkıyorlarmış nssil birşey hep ona bağlı mı yaşiyor lütfen mesajımı gören ve durumu yaşayan anneler cevap yazabilirmi lütfen yardım 🙏🙏

11 aylık bebeğim daha doktor hidrosefali dedi ve fakülteye yönlendirdi daha henüz gitmedik mr sonucunu bekliyoruz lütfen anneler yaşayan varsa bilgi verebilir mi süreci anlatabilirbmi internetten araştırdığım kadarıyla tek çözüm ameliyat diyor şant tkıyorlarmış nssil birşey hep ona bağlı mı yaşiyor lütfen mesajımı gören ve durumu yaşayan anneler cevap yazabilirmi lütfen yardım 🙏🙏
Merhaba 10 aylık nöroloji takibi baş cevresinde büyüme olduğu çıkti bize bişey demedi doktor emar istediler emar günu bekliyoruz internet baktığımda hidro sefali çıktı sizin süreç nasıl ilerliyor bilgi alabilirmiyim

Merhaba çok geçmiş olsun yavrunuz ve siz iyi misiniz ? Neden olmuş olabilir anne karnında mı oldu ?