Bebegime grip bulastirdim

You belong to me

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
66
23
3
31
Merhabalar herkese. Yasadigim vicdan azabini anlatamam. Dün ben grip oldum. Bugün bebegim. Atesi var su an doktordayiz, Kan alindi sürüntü testi derken aglarken uyuyakaldi halsizlikten.. Diyecegim o ki, annelik vicdan azabiymis bugün buram buram anladim. Bu kuzular bir sekilde büyüyor elbet ama annelerin ömrümden ömür gidiyor...

Evet haklisiniz, tabiki elimden geleni yapiyorum yapiyoruz babasiyla ama insan içten içe dertleniyor saglik versin Allah yavrularimiza..

Evet haklisiniz, tabiki elimden geleni yapiyorum yapiyoruz babasiyla ama insan içten içe dertleniyor saglik versin Allah yavrularimiza..
Yani 8 aylık bebek size yapışık zaten. birinizden biriniz hasta olsa öbürünüze bulaşmaması çok büyük bi mucize. Ve sizden hemen ertesi güne hasta olduysa muhtemelen siz bulaştırmadınız. Siz nerden kaptıysanız beraber kapmışsınızdır ama bebeğiniz daha yeni tepki veriyordur. Sizde kendinize dikkat edin dinç bi vücutla bebeğinize daha çok yararınız olur. Emiyor mu acaba?

Babasindan bulasti bana.. Emiyor evet bugün biraz istemese de emiyor

Babasindan bulasti bana.. Emiyor evet bugün biraz istemese de emiyor
Emdiği için daha da kolay toparlar. Vücudunuz zaten bebeğinizin hasta olup iyileşmeye ihtiyacı olduğunun farkında sütünüzün içeriği buna göre değişir antikor içerir ama aynı zamanda sizde hasta olduğunuz için sizin ihtiyacınız olan antikoru da bebeğiniz alır. O çabuk toparlar ama sizin toparlanmanın biraz vakit alır dikkat edin kendinize geçmiş olsun

Insallah o toparlasin da ben hallederim kendimi bir sekilde çok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…