- 8 Ekim 2014
- 6
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Nigar nihal
Bebeğim için dönence istiyorum kızım 3 aylık olacak. Tavana ışık yansıtmalı kullanan var mı aranızda ? Fischer prize da öyle bi model var. Fikirleriniz neler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm,biz de fisherprize ayıcıklı bir dönence vardı.bebiş hiç sevmedi. Müzikleri güzeldi ama tavana cok az ısık yansıtıyordu. Bir de beşiğe tutturulan apartı cok hantaldı.fiyatı da yüksekBebeğim için dönence istiyorum kızım 3 aylık olacak. Tavana ışık yansıtmalı kullanan var mı aranızda ? Fischer prize da öyle bi model var. Fikirleriniz neler?
Bebeğim için dönence istiyorum kızım 3 aylık olacak. Tavana ışık yansıtmalı kullanan var mı aranızda ? Fischer prize da öyle bi model var. Fikirleriniz neler?
Merhaba bende Fisher Price Mutlu Düşler Dönencesi var. Klasik müziklerin yanı sıra türkçe ninni söylüyor. Tavana yansıyan yıldızlı ışıkları ve önünde gece lambası var. Sıfırı 150 TL olan Fisher Price Dönenceyi 90 TL'ye satıcam. Resim temsilidir. Aynısı istersen resmini çekip yollayabilirim.
Kaça anlaşırız ben ikinci ele cok sıcak bakmıyorum eger uygun fiyatsa düşünebilirim sağolunBizde tiny love doğa dostları dönence var. Müzikleri çok rahatlatıcı özelliklerine internetten bakabilirsiniz. Uygun fiyata anlaşabiliriz
Ne kadar verebiliyorsunuz. Helli baby de 170 lira sıfırı.Kaça anlaşırız ben ikinci ele cok sıcak bakmıyorum eger uygun fiyatsa düşünebilirim sağolun
115e mutlu düşlerin sıfırını bulduk 50 lira verebilirim eğer anlaşırsak
bendeki bu, halen de kullanıyoruz. ikinci el istemiyorsan bunu alabilirsin fiyatı da 40 tl gibi birşeydi. projektörü gerçekten super tavanda yeni bir dünya yaratıyor. beşikten park yataga bazen de bebek nerede uyumak istiyorsa oraya takıp cıkarmak cok kolay. biz müzikle ninniyle uyutmaya alıştırdık, severek kullanıyoruz, tavsiye ederim:) fisher price dönencemiz de kelebekli rüyalarmış, tavsiye etmediğim. aklında bulunsunOnun fiyatları nasıl ? Yine tavana yansıtmalı mı?