Bebek İkinci El Bebeğime dönence arıyorum ☺

Nigar nihal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
6
0
1
34
Bebeğim için dönence istiyorum kızım 3 aylık olacak. Tavana ışık yansıtmalı kullanan var mı aranızda ? Fischer prize da öyle bi model var. Fikirleriniz neler?

Bebeğim için dönence istiyorum kızım 3 aylık olacak. Tavana ışık yansıtmalı kullanan var mı aranızda ? Fischer prize da öyle bi model var. Fikirleriniz neler?
Slm,biz de fisherprize ayıcıklı bir dönence vardı.bebiş hiç sevmedi. Müzikleri güzeldi ama tavana cok az ısık yansıtıyordu. Bir de beşiğe tutturulan apartı cok hantaldı.fiyatı da yüksek;) tomy miz var onu daha cok seviyoruz

Bizde tiny love doğa dostları dönence var. Müzikleri çok rahatlatıcı özelliklerine internetten bakabilirsiniz. Uygun fiyata anlaşabiliriz

Merhaba bende Fisher Price Mutlu Düşler Dönencesi var. Klasik müziklerin yanı sıra türkçe ninni söylüyor. Tavana yansıyan yıldızlı ışıkları ve önünde gece lambası var. Sıfırı 150 TL olan Fisher Price Dönenceyi 90 TL'ye satıcam. Resim temsilidir. Aynısı istersen resmini çekip yollayabilirim.

Merhaba bende Fisher Price Mutlu Düşler Dönencesi var. Klasik müziklerin yanı sıra türkçe ninni söylüyor. Tavana yansıyan yıldızlı ışıkları ve önünde gece lambası var. Sıfırı 150 TL olan Fisher Price Dönenceyi 90 TL'ye satıcam. Resim temsilidir. Aynısı istersen resmini çekip yollayabilirim.

Eklentiler

• Fisher Price Dönence.jpg
    Fisher Price Dönence.jpg
    160,5 KB · Görüntüleme: 3.255

merhaba bende de fisher price istediğiniz ürün var. fiyat 60 tl. beylikdüzündeyim.
IMG-20140829-WA0002.jpg
IMG-20140829-WA0003.jpg
IMG-20140829-WA0004.jpg
IMG-20140829-WA0005.jpg
IMG-20140829-WA0006.jpg

Onun fiyatları nasıl ? Yine tavana yansıtmalı mı?
bendeki bu, halen de kullanıyoruz. ikinci el istemiyorsan bunu alabilirsin fiyatı da 40 tl gibi birşeydi. projektörü gerçekten super tavanda yeni bir dünya yaratıyor. beşikten park yataga bazen de bebek nerede uyumak istiyorsa oraya takıp cıkarmak cok kolay. biz müzikle ninniyle uyutmaya alıştırdık, severek kullanıyoruz, tavsiye ederim:) fisher price dönencemiz de kelebekli rüyalarmış, tavsiye etmediğim. aklında bulunsun

Eklentiler

• TOMY-2008B.jpg
    TOMY-2008B.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 190
merhaba daha bugün dönencem elime ulaştı internetten almıştım ama bizim beşiğimiz bezden yani dönenceyi sıkıştırabileceğim bi parmaklık yok. arkadaşlar ürün bu videodaki:
ben 120 tl ye almıştım dediğim gibi hiç kullanmadım hatta faturadaki geliş tarihini bile gösterebilirim 100 tl ye satıyorum kargo sizden ama... ben çok sevmiştim müzikler yıldızların ışıltıları harika ama maalesef beşikten dolayı satıyorum....

Back