Bebegime birsey alamiyorum ne yapcam bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
30
5 aylık hamileyim çok istemiştim hamile olmak anne olmak.. Allah nasip etti ama bebegime hiçbirşey alamıyorum benle aynı hamile bir arkadaşım var ilk hamileligini ogrendiginden beri hem erkek hem kız için kıyafetler almaya başlamış ama ben eşimin maaşı yetişmiyor zamanında kredi çekti onu ödüyor faturalara evin kirasina yetişemiyor bende çalışmıyorum hamile kalkmadan önce çok iş başvurusu yaptım olmadı hamile kalınca da olamadı..arkadaşım her aldigi seylerden bahsettikce benim alamamis olmam beni çok uzuyor sadece biriktirdigim bozuk paralarla zibin aldım yeri geliyor ekmek alacak bozuk param olmuyor ama ben bebegime zibin alıyorum ne yap cam bilmiyorum

Arkadasinin yaptigi ayip bence. Senin durumun olmadigini bile bile onu da aldim bunu da aldim mi diyor?? Arti herkesin durumu farkli. Gerekirse yikar yikar giydirirsin onemli olan saglikli olmasi. Boyle seylere uzulerek bebegine yazik ediyorsun. Herkes cocugu icin en iyisini ister tabi ki ama en iyinin de sınırı yok o yüzden boşuna üzme kendini arkadaşınla da bunları konuşma artık

5 aylık hamileyim çok istemiştim hamile olmak anne olmak.. Allah nasip etti ama bebegime hiçbirşey alamıyorum benle aynı hamile bir arkadaşım var ilk hamileligini ogrendiginden beri hem erkek hem kız için kıyafetler almaya başlamış ama ben eşimin maaşı yetişmiyor zamanında kredi çekti onu ödüyor faturalara evin kirasina yetişemiyor bende çalışmıyorum hamile kalkmadan önce çok iş başvurusu yaptım olmadı hamile kalınca da olamadı..arkadaşım her aldigi seylerden bahsettikce benim alamamis olmam beni çok uzuyor sadece biriktirdigim bozuk paralarla zibin aldım yeri geliyor ekmek alacak bozuk param olmuyor ama ben bebegime zibin alıyorum ne yap cam bilmiyorum
Kız mı erkek mi?
Kızsa cok eşyam var.Paylasırım bacım.
Kargo subesi söyle yeter.
Erkekse mevlud takımı vs var elimde,kardesimin bebeğinden onları da verebilirim.
Sıkma canını.

Kendinizi insanlarla kiyaslamayi bırakın bence herkes nasibi kadar. Sizin bebeğinizin nasibinde ne varsa o olacak. Yapabileceğiniz tek sey ona alamadiklarinizi düşünmek değil onu çok sevmek

Bende 29 haftalik hamileyim bende daha bir şey almadım bebeğime buradaki konuları okuyunca da hastaneden çıkacak kadar olsun sağlıkla doğsun sonra hallolur diyorum.Sadece geçen gün bir zıbın ve bebek takımı aldım.Sen alamayacak durumda olduğundan belki kendini kötü hissediyorsun.Ama daha vakit var.Sabret dua et.Bebeğin sağlıkla gelsin geri kalan şeyler hallolur.

Bence hiç üzülme bebeğini sağlıkla kucağına al yeter sana hem onlarca kıyafet alsan bile cok cabuk büyüyor hepsini giyemicek bazı görgüsüz insanlar böyle böyle göze sokuyor aman uzak dur öyle insanlardan ne arkadaş olur nede dost nede komşu olur

Canım öncelikle stres yapmayın . Ben şuan 23 haftalık hamileyim ben de biseyler almıyorum şimdilik yakinlarimjz biseyler aliyo akrabaların çocuklarından giymediklerini verecekler .çocuk zaten uzun uzun giymiyor kısa süre giyiyor ve büyüyor. Ben de küçükken başkalarından gelen kıyafetlerle akrabaların aldığı kıyafetlerle büyüdüm. Şimdi durumumuz Allah a şükür iyi ama tanıdığım insanlar var kimisi kendisi söyledi kimisine de ben söyledim sağ olsunlar verecekler . Ben de bi kaç zıbın ,biberon,bez, beşik , bebek arabası, dolap gibi şeylere ayırıyorum bütçeyi.
Varsa etrafinizda sizeden önce doğum yapacak ya da yapmış ondan isteyin ayıp değil günah değil. Kendinizi de kötü hissetmeyin

Canım öncelikle stres yapmayın . Ben şuan 23 haftalık hamileyim ben de biseyler almıyorum şimdilik yakinlarimjz biseyler aliyo akrabaların çocuklarından giymediklerini verecekler .çocuk zaten uzun uzun giymiyor kısa süre giyiyor ve büyüyor. Ben de küçükken başkalarından gelen kıyafetlerle akrabaların aldığı kıyafetlerle büyüdüm. Şimdi durumumuz Allah a şükür iyi ama tanıdığım insanlar var kimisi kendisi söyledi kimisine de ben söyledim sağ olsunlar verecekler . Ben de bi kaç zıbın ,biberon,bez, beşik , bebek arabası, dolap gibi şeylere ayırıyorum bütçeyi.
Varsa etrafinizda sizeden önce doğum yapacak ya da yapmış ondan isteyin ayıp değil günah değil. Kendinizi de kötü hissetmeyin
Sağolun allahbrazi olsun güzel düşünceleri icin

Yeni dogana tonlarca kiyafet nedir acaba buna mi uzuldunuz dunya mali dunya da kaliyor elbet gelir bir yerden hc durumunuz yoksa gidin belediyeye basvurun .arsizlik elbet gelir br yerden durumum da vardi almafim bissuru geldi zatn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X