Bebeğime bir şey oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım Rabbim esirgesin

Söz konusu evladım ve çaresiz bir anneyim. İlgilenmediler ve bilgilendirmediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. Başınıza gelirse ki Allah korusun siz daha sakin tepki verin lütfen
Evladınıza Allah şifalar versin, geçmiş olsun. Başıma çok daha kötüleri geldi, hiçbir zaman kimseye bela okumadım.Okumam da.

Dimdik duran bebegin bi anda hipotoni olmaya baslamasi nasil umursanamaz, nasil 1 yasini bekle denir aklim almadi. Mutlaka Tr'ye gelin ve acilen bir cocuk noroloji uzmani gorsun. Umarim siz yanlis yorumluyorsunuzdur.

Herhangi bir dusme vb olay yasadi mi?

Bebeğiniz bir anda böyle oturmaya başlasa ve aldığınız tek cevap hipotenik olsa ne yaparsınız cidden? Beneğim böyle değildi! Dimdik otururdu diyorum!
Laf yetiştirmeye çalışmayın bosverin. Bebeginiz için endileşenmenizi bn anlıyorum şahsen, kim olsa stres olup laf eder, sorgular. Herkesin özel hastaneye gidecek kadar parası da olmak zorunda değil, sevk etmeme sebebini ben de anlayamadım.

Doktorun koyduğu teşhise biraz bakındım da; bebeklerde sık görülen bir durummuş ve tedavi edildigi taktirde semptomlarda iyileşme görülüyormuş. Yani dermanı olmayan bir dert olmaması yürek ferahlatıcı bir şey. Siz en yakın zamanda başka bir doktora daha götürerek teşhisi teyit ettirip bir an önce tedaviye başlatın. Geçmiş olsun ve tez zamanda yavrunuz şifa bulsun inşallah.

Herhangi bir ilaç kullanımı veya yapılan bir aşı sonucu oluşabileceği ihtimali geldi benim de aklıma.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Umarım düzelir Hiç bir aşı veya düşme olmadı bir anda böyle oldu bir gün kalktım ve böyleydi.

Canı burnunda bir anne içten bir yakarışta bulunmuş, çaresiz kalınca bir fikir veren olur mu diye derdini anlatmaya çalışmış yani üslup dersi vermeye hiç gerek yok. Oğluşunuzun durumu hakkında yorum yapamıyorum ama umarım önemli bir sorunu yoktur, tez zamanda yüreğiniz ferahlasin inşallah

Hipotonik dendiyse bunun sebebi arastirilmali. Norolojiye sevk vermeliydi. Daha once de bir anda taklit yapmayi biraktigini yazmissiniz. Bence vakit gecirmeden kendi imkanlarinizla cocuk norolojiye goturun. Hangi ulkedesiniz?

Hipotonik dendiyse bunun sebebi arastirilmali. Norolojiye sevk vermeliydi. Daha once de bir anda taklit yapmayi biraktigini yazmissiniz. Bence vakit gecirmeden kendi imkanlarinizla cocuk norolojiye goturun. Hangi ulkedesiniz?
İngilteredeyim. Moralim çok bozuldu. Hâlâ alkış bay bay yok. Göz teması bir anda azaldı. Çok durgunlaştı. Hiç gülmüyor bebeğim. Çok üzülüyorum

İnşallah siz de aynısını yaşarsınız
Siz once senelerce okumus ve insanliga hizmet eden doktorlar icin duzgun konusmayi ogrenin, yeter be siz gibilerden cektikleri!
Sizin ne hizmetiniz var bu dunyaya?
Dogurmaktan baska?
O doğurmanizin da faydasi yok ki
Kim bilir nasil yetisecek ne cikacak ortaya sizin gibi ebeveynden
Dunyaya zarar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…