- 16 Ocak 2023
- 926
- 685
- 33
- 25
- Konu Sahibi suskunkisi
-
Allahım Rabbim esirgesinDoktor olan arkadaşima sordum ve hypermobility olabilir dedi. Bebeklerin 20% bu sorunu yaşiyorlarmiş.
Bende tedirgin oldum. Benim oğlumda cok kivrak. Ayni şekilde benimde eklemlerim (romatizma olmasina rağmen) çok hareketli. Tüm parmaklarımı mesela ters çevirip koluma yaslayabiliyorum.
Evet öyle yapacağım artıkTürkiyeye gelme şansınız varsa bence atlayın gelin burada gösterin.
Özele gidecegınize ki içiniz yine de rahatlamayacaktır, ucak bileti alıp ülkemizde baktırmak cok daha mantıklı. Gecmiş olsun.Evet öyle yapacağım artık
Evladınıza Allah şifalar versin, geçmiş olsun. Başıma çok daha kötüleri geldi, hiçbir zaman kimseye bela okumadım.Okumam da.Söz konusu evladım ve çaresiz bir anneyim. İlgilenmediler ve bilgilendirmediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. Başınıza gelirse ki Allah korusun siz daha sakin tepki verin lütfen
Teşekkür ederim evet en mantıklısı buÖzele gidecegınize ki içiniz yine de rahatlamayacaktır, ucak bileti alıp ülkemizde baktırmak cok daha mantıklı. Gecmiş olsun.
Laf yetiştirmeye çalışmayın bosverin. Bebeginiz için endileşenmenizi bn anlıyorum şahsen, kim olsa stres olup laf eder, sorgular. Herkesin özel hastaneye gidecek kadar parası da olmak zorunda değil, sevk etmeme sebebini ben de anlayamadım.Bebeğiniz bir anda böyle oturmaya başlasa ve aldığınız tek cevap hipotenik olsa ne yaparsınız cidden? Beneğim böyle değildi! Dimdik otururdu diyorum!
Herhangi bir ilaç kullanımı veya yapılan bir aşı sonucu oluşabileceği ihtimali geldi benim de aklıma.Herhangi bir dusme vb olay yasadi mi?
Herhangi bir ilaç kullanımı veya yapılan bir aşı sonucu oluşabileceği ihtimali geldi benim de aklıma.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunLaf yetiştirmeye çalışmayın bosverin. Bebeginiz için endileşenmenizi bn anlıyorum şahsen, kim olsa stres olup laf eder, sorgular. Herkesin özel hastaneye gidecek kadar parası da olmak zorunda değil, sevk etmeme sebebini ben de anlayamadım.
Doktorun koyduğu teşhise biraz bakındım da; bebeklerde sık görülen bir durummuş ve tedavi edildigi taktirde semptomlarda iyileşme görülüyormuş. Yani dermanı olmayan bir dert olmaması yürek ferahlatıcı bir şey. Siz en yakın zamanda başka bir doktora daha götürerek teşhisi teyit ettirip bir an önce tedaviye başlatın. Geçmiş olsun ve tez zamanda yavrunuz şifa bulsun inşallah.
Korkutmak istemem ama bence normal değil oradaki doktorlara güvenmiyorsanız bence hemen Türkiye'ye gelin omurilik ile ilgili bir sıkıntısı olabilir yavrununHiç dik duramıyor. Böyle değildi
Herhangi bir ilaç kullanımı veya yapılan bir aşı sonucu oluşabileceği ihtimali geldi benim de aklıma.
İngilteredeyim. Moralim çok bozuldu. Hâlâ alkış bay bay yok. Göz teması bir anda azaldı. Çok durgunlaştı. Hiç gülmüyor bebeğim. Çok üzülüyorumHipotonik dendiyse bunun sebebi arastirilmali. Norolojiye sevk vermeliydi. Daha once de bir anda taklit yapmayi biraktigini yazmissiniz. Bence vakit gecirmeden kendi imkanlarinizla cocuk norolojiye goturun. Hangi ulkedesiniz?
Zaten Türkiyede yaşamıyorumUlen zaten ulkede doktor kalmadi, daha da azalacak muhtac olun be
Turkiyede yasasaydiniz da sizden farkli bir yorum beklenmezdi, muhtac olun...Zaten Türkiyede yaşamıyorum
İnşallah siz de aynısını yaşarsınızTurkiyede yasasaydiniz da sizden farkli bir yorum beklenmezdi, muhtac olun...
Derdim başımdan aşkın sanki dünyanın en iyi en mükemmel insanı sizlersiniz. Başınıza gelse görürüm siziTurkiyede yasasaydiniz da sizden farkli bir yorum beklenmezdi, muhtac olun...
Siz once senelerce okumus ve insanliga hizmet eden doktorlar icin duzgun konusmayi ogrenin, yeter be siz gibilerden cektikleri!İnşallah siz de aynısını yaşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?