- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.245
- 348
- Konu Sahibi suskunkisi
-
Sizin mesleğiniz nedir? Siz tıp fakültesi okuyun her şeyden anlayan bir hekim olun.Valla canım Türk doktorları olsa asla böyle demem ama hakeden yabancı doktorlara derim. Hiç bir şeyden anladıkları yok
Bakın ben tanı istemiyorum böyle olan bebeğim neden böyle oldu diyorum. Bir cevap yok. Yönlendirme yapmış diyorsunuz ben kendi isteğimle gidemiyorum başka bölüme onun sevk etmesi lazım. İlgilenmedi diyorum neyi anlamıyorsunuzDoktorların sihirli değneği yok , mucize de yaratamıyorlar. Size tanı koymuş hipotonik diye, yönlendirme de yapmış.
Siz neyi öğrenmek istiyorsanız oradayken tekrar sorabilirsiniz.
Evet oyun oynayınca normal ama sskrun şu ki hep bu pozisyonda ve dik değil. Dik duramıyor elleriyle destek alıyorAnnesi olarak siz daha iyi bilirsiniz ama ben bu fotoda doktorluk bir durum göremedim.
Benim oğlum lego oynarken hep böyle oturuyor
Hiç dik duramıyor. Böyle değildiHiç mi dik duramıyor yoksa belli bi süre sonra mı?
Bakın ben tanı istemiyorum böyle olan bebeğim neden böyle oldu diyorum. Bir cevap yok. Yönlendirme yapmış diyorsunuz ben kendi isteğimle gidemiyorum başka bölüme onun sevk etmesi lazım. İlgilenmedi diyorum neyi anlamıyorsunuz
Bebeğiniz bir anda böyle oturmaya başlasa ve aldığınız tek cevap hipotenik olsa ne yaparsınız cidden? Beneğim böyle değildi! Dimdik otururdu diyorum!Sizin mesleğiniz nedir? Siz tıp fakültesi okuyun her şeyden anlayan bir hekim olun.
Kucağınızda nasıl? Kafasını tutabiliyor mu? Ellerinden tutup ayaga kaldrdıgınızda nasıl?Hiç dik duramıyor. Böyle değildi
Özele götüreceğim. Öncesinde başına gelen var mı merak ettimHangi ülkede yaşiyorsunuz?
Eğer almanyaysa istediğiniz doktora ücret karşiliği gidebilirsiniz. Iciniz rahat eder
Sevk etmesini beklemenize gerek yok
Gayet iyi. Sadece otururken böyle. Doktor bacaklarına baktı esnek hipotenik dedi. Ama bizim böyle bir sorunumuz yoktu.Kucağınızda nasıl? Kafasını tutabiliyor mu? Ellerinden tutup ayaga kaldrdıgınızda nasıl?
Bakın ben tanı istemiyorum böyle olan bebeğim neden böyle oldu diyorum. Bir cevap yok. Yönlendirme yapmış diyorsunuz ben kendi isteğimle gidemiyorum başka bölüme onun sevk etmesi lazım. İlgilenmedi diyorum neyi anlamıyorsunuz
Tekrar götürün ve detaylı bilgi isteyinBebeğiniz bir anda böyle oturmaya başlasa ve aldığınız tek cevap hipotenik olsa ne yaparsınız cidden? Beneğim böyle değildi! Dimdik otururdu diyorum!
Öyle Türkiyedeki gibi değil işte. Artık doktor almaz bakmaz. Özele götüreceğim. Randevular geç gelecek Özele ramdevu aldım 3 ay sonra. Ben 3 ay nasıl bekleyeceğim?Tekrar götürün ve detaylı bilgi isteyin
Size dediği şeyi internetten araştırıp ona göre bir yol izleyin çok geçmiş olsun inşallah korkulacak bişey çıkmaz.Öyle Türkiyedeki gibi değil işte. Artık doktor almaz bakmaz. Özele götüreceğim. Randevular geç gelecek Özele ramdevu aldım 3 ay sonra. Ben 3 ay nasıl bekleyeceğim?
Burada da beğenmeyince Allah ın belası denmiyor, direk şiddet gösteriyorlar, benim tepkim ona.Arkadaşlar konu sahibi endişeli korkmuş ve çok gergin normal olarak. Sizde burada kadına doktorlar öyle mi doktora böyle mi dedin muhabbeti yapıyorsunuz. Gereksiz duyar kasmak olmamış mı?
Amin Allah razı olsun. Anlayışınız için teşekkür ederimSize dediği şeyi internetten araştırıp ona göre bir yol izleyin çok geçmiş olsun inşallah korkulacak bişey çıkmaz.
Gayet iyi. Sadece otururken böyle. Doktor bacaklarına baktı esnek hipotenik dedi. Ama bizim böyle bir sorunumuz yoktu.
Söz konusu evladım ve çaresiz bir anneyim. İlgilenmediler ve bilgilendirmediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. Başınıza gelirse ki Allah korusun siz daha sakin tepki verin lütfenBurada da beğenmeyince Allah ın belası denmiyor, direk şiddet gösteriyorlar, benim tepkim ona.
Söz konusu evladım ve çaresiz bir anneyim. İlgilenmediler ve bilgilendirmediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. Başınıza gelirse ki Allah korusun siz daha sakin tepki verin lütfen
Türkiyeye gelme şansınız varsa bence atlayın gelin burada gösterin.Öyle Türkiyedeki gibi değil işte. Artık doktor almaz bakmaz. Özele götüreceğim. Randevular geç gelecek Özele ramdevu aldım 3 ay sonra. Ben 3 ay nasıl bekleyeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?