- 16 Ocak 2023
- 926
- 685
- 33
- 25
- Konu Sahibi suskunkisi
-
Sakin okun lutfen. Normal doktordan (uzman, doç.) ziyade profesöre götürün ki eğer bir sıkıntısı varsa vakit kaybı yaşamayın. Kendisinin yardımcı olamayacaği bir durumsa da başka bir meslek taşına veya hastaneye fln yönlendirir sizi. Bu arada esnek eklem derken neyi kastetmis tam olarak. Normalde olmamasi gereken bir şey miymiş? Ya da sonradan da olabiliyor muymuş bu durum? Hiç bir açıklamada bulunmadı mı? Sizi fizyoterapiste yönlendirmeden önce de bazı tetkikler yaptırmanızı fln istemedi mi?Kızlar 8.5 aylık bebeğime bir şey oldu bir kaç haftadır oturunca bacaklarını iki yana kocaman açarak oturuyordu son bir haftadır oturunca beli kambur öne eğik oturuyor. Düz oturtunca dizini kırıyor elleriyle destek alıyorAllahın belası doktorlar hiç bir şey anlamadılar hiç bir şey yapmadılar. Sadece doktorun bana dediği bebeğin bacakları ve eklemleri esnek fizyoterapi gerekeblir. Yani bunu söyleyip gönderdiler çok çaresizim. Başka doktora da götüreceğim. Ne oldu bebeğime birden bire
Doktorlar “Allah ın belası “ ise onlara götürmeyinKızlar 8.5 aylık bebeğime bir şey oldu bir kaç haftadır oturunca bacaklarını iki yana kocaman açarak oturuyordu son bir haftadır oturunca beli kambur öne eğik oturuyor. Düz oturtunca dizini kırıyor elleriyle destek alıyorAllahın belası doktorlar hiç bir şey anlamadılar hiç bir şey yapmadılar. Sadece doktorun bana dediği bebeğin bacakları ve eklemleri esnek fizyoterapi gerekeblir. Yani bunu söyleyip gönderdiler çok çaresizim. Başka doktora da götüreceğim. Ne oldu bebeğime birden bire
Doktorlar için söylediğiniz söz cok çirkinKızlar 8.5 aylık bebeğime bir şey oldu bir kaç haftadır oturunca bacaklarını iki yana kocaman açarak oturuyordu son bir haftadır oturunca beli kambur öne eğik oturuyor. Düz oturtunca dizini kırıyor elleriyle destek alıyorAllahın belası doktorlar hiç bir şey anlamadılar hiç bir şey yapmadılar. Sadece doktorun bana dediği bebeğin bacakları ve eklemleri esnek fizyoterapi gerekeblir. Yani bunu söyleyip gönderdiler çok çaresizim. Başka doktora da götüreceğim. Ne oldu bebeğime birden bire
Valla canım Türk doktorları olsa asla böyle demem ama hakeden yabancı doktorlara derim. Hiç bir şeyden anladıkları yokDoktorlar için söylediğiniz söz cok çirkin
Yurtdısında mı yasıyorsunuz? Eger öyle ise konu doktorlar değil oradaki saglık sistemiyle alakalıdır.Valla canım Türk doktorları olsa asla böyle demem ama hakeden yabancı doktorlara derim. Hiç bir şeyden anladıkları yok
Allah'ın belası doktorlar mi? Yorum yapmayı hak etmiyorsunuz
Doktorlar “Allah ın belası “ ise onlara götürmeyin
usluba bak
Kızlar artık çaresizlikten delirmek üzereyim. Gerçekten Türk doktorlara asla böyle bir şey söylemem. Ama şu yabancı doktorlar gerçekten sabrımı zorluyor. Çocuğum oturamıyor hiç bir şey demeden gönderdi. Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum artıkKorkunuzu anlıyorum da üslubunuz çok çirkin. Buradan biz nasıl anlayabiliriz prof falan gidin
Evet yurt dışındayım. Sağlık sistemi zaten berbat. Ama gerçekten doktorlar aşırı tecrübesiz. Yani bizim bir aile hekimiz kadar olamazlarYurtdısında mı yasıyorsunuz? Eger öyle ise konu doktorlar değil oradaki saglık sistemiyle alakalıdır.
İşte bizde de kıymet görmüyorlar. Ne maddi ne manevi degerleri yok gidiyorlar ülkemizden. Cocuğun yüzünü kapatıp foto paylasın daha doğru yorumlar gelir.Evet yurt dışındayım. Sağlık sistemi zaten berbat. Ama gerçekten doktorlar aşırı tecrübesiz. Yani bizim bir aile hekimiz kadar olamazlar
Kas gerilemesinden mi bahsediyorsunuz? Yani cocugunuz dik oturabiliyordu ama artik yigilip kaliyor mu nedir tam olarak?
Sakin okun lutfen. Normal doktordan (uzman, doç.) ziyade profesöre götürün ki eğer bir sıkıntısı varsa vakit kaybı yaşamayın. Kendisinin yardımcı olamayacaği bir durumsa da başka bir meslek taşına veya hastaneye fln yönlendirir sizi. Bu arada esnek eklem derken neyi kastetmis tam olarak. Normalde olmamasi gereken bir şey miymiş? Ya da sonradan da olabiliyor muymuş bu durum? Hiç bir açıklamada bulunmadı mı? Sizi fizyoterapiste yönlendirmeden önce de bazı tetkikler yaptırmanızı fln istemedi mi?
Gittiğim doktor zaten profesör dü (Güya) fotoğraf ekledim. Hiç bir şey yapmadı. Kas esnekliği dedi yani hipotenik. Ama asla bebeğim böyle değildi. Bir anda böyle oldu. Fizyoterapiste 1 yaşında gidin dedi. Bu kadar. Ne yapacağım bilmiyorum. Bebeğim böyle oturuyor asla dik değilFotograf koyabilir misiniz yuzunu gostermeden? Boyle ne demek istediginiz tam anlasilmiyor.
Eki Görüntüle 3429151İşte bizde de kıymet görmüyorlar. Ne maddi ne manevi degerleri yok gidiyorlar ülkemizden. Cocuğun yüzünü kapatıp foto paylasın daha doğru yorumlar gelir.
Hiç mi dik duramıyor yoksa belli bi süre sonra mı?
Doktorların sihirli değneği yok , mucize de yaratamıyorlar. Size tanı koymuş hipotonik diye, yönlendirme de yapmış.Gittiğim doktor zaten profesör dü (Güya) fotoğraf ekledim. Hiç bir şey yapmadı. Kas esnekliği dedi yani hipotenik. Ama asla bebeğim böyle değildi. Bir anda böyle oldu. Fizyoterapiste 1 yaşında gidin dedi. Bu kadar. Ne yapacağım bilmiyorum. Bebeğim böyle oturuyor asla dik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?