• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğime bakmaya korkuyorum yardım ?

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
bebğime tek başıma bakmaya korkuyorum 40 günlük şimdiye kadar annem vardı emziriyodum sadece geceleri onda duruyo ama sanki o gidicnce bakamamzzsam die kokruorum sizce yapabilirmiyim özellikle geceleri saanırım biraz güvene ihtiyacım var benim gibi olup da atlatan varmı

40 çıktıkdan sonra bende gönderdim evdekileri , kızımla başbaşayız, sdaece yıkayamıyordum ben korkudan, onuda dün akşam aştık, eşimle beraber yıkadık, hiç korkma, kendine güven gerisi geliyor. hem ev sessizken bebeklerde daha rahat ediyor bence, sadece annesiyle başbaşayken daha mutlu gibi , bizimki öyle oldu.

ben 15 günlük olunca annemi gönderdim tabi gündüzleri geliyordu ama geceleri sonuçta ben bakabiliyordum doğumu sezeryanla yapmama rağmen bakabildim bi hevesle insan herkes gitsinde başbaşa kalalım yavrumla diyor yada ben öyle düşündüm belkide inanın ben bile bakabildiysem herkes bakabilir diye düşünüyorum korkacak hiçbişey yok ... bu arada hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

emın ol dunyada bebegını en ıyıı koruyacak tek kısı sensın ve bebeısnın sadece sana ıhtıyacı var emınolkı bebegın sana senden daha fazla guvenıyor dıkkat et huzursuzlandı an kucagına aldıgında nasıl huzur bulup susuyor :))) kendıne guven bol bol bas basa vakıt gecırım cok cabuk buyuyecek tadını cıkar dogumumdan sonra 12gun yanımda kayınvalıdem vardı ınan gelenlere kapıyı acmak harıcınde baska hiç bır ıse yaramadı hatta hastanede bıle sezeryan olmama ragmen kendım baktım ne zorluklar cektım ama suan dusunuyorum degmezmıs cok uzulmustum ozamanlar oğlum bana cok duskun bende oğlum:))

Back