• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimden kan alınırken

Evet ikinci kez kan alınması gerekince doktor aldı. Merak etme hiç acimayacak anlamayacak bile dedi. Ve öyle de oldu. Çocuk doktoru kendisi. Doktorlar kan alamıyor mu neden sasirdiniz
Hayır tabikide almıyor sekiz yıldır bu işin işindeyim hiçbir doktorun kan aldığını görmediğim için şaşırmam gayet normal

Sağlıkla ilgili her konu,benim de vardı bir konum,bazı sağlıkçiların gövde gösterisine dönüşüyor konu sahibi onların derdini dinlemekten kendi derdini unutuyor :KK70:
Al benden de o kadar. Hasta hemşire iliskisinde ne kadar dert varsa döküldü. Oysa ben sadece yavruma üzülmüştüm

Amaaan ne gereksiz yorumlar yapılmış ya. Sen işini hakkı ile yapıyorsan, gocunacak ne var? Her meslek grubundan çıkıyor çürük elmalar. Avukatları gibi, meslektaşlarını savunmaya geçiyor bazıları da. Ne komiksiniz ya. Bende sağlıklıkcıyım, bende öğretmenim meslektaşımın yaptığı hareket yanlış, kınıyorum demek çok mu zor. Ama yok. Anlamsız bi şekilde savunmaya geçiliyor. Yanlışı savunanlar, bi silkelenin, sarsılın kendinize gelin yahu. Neyin kafası bu?

Amaaan ne gereksiz yorumlar yapılmış ya. Sen işini hakkı ile yapıyorsan, gocunacak ne var? Her meslek grubundan çıkıyor çürük elmalar. Avukatları gibi, meslektaşlarını savunmaya geçiyor bazıları da. Ne komiksiniz ya. Bende sağlıklıkcıyım, bende öğretmenim meslektaşımın yaptığı hareket yanlış, kınıyorum demek çok mu zor. Ama yok. Anlamsız bi şekilde savunmaya geçiliyor. Yanlışı savunanlar, bi silkelenin, sarsılın kendinize gelin yahu. Neyin kafası bu?

Asıl bu neyin kafası ? Yanlışı savunan kim ? Okuduğunuzu bir anlayın isterseniz olur mu ?
Ayrica yorumları gerekli gereksiz diye ayirmak haddinize değil isteyen istediği yorumu yazar saygısızlık etmediği sürece .

Asıl bu neyin kafası ? Yanlışı savunan kim ? Okuduğunuzu bir anlayın isterseniz olur mu ?
Ayrica yorumları gerekli gereksiz diye ayirmak haddinize değil isteyen istediği yorumu yazar saygısızlık etmediği sürece .
Hayırdır, niye üstünüze alındınız ki siz şimdi?

Kendi kendinize mesleğimiz aşağılanıyor diye komplekse giren sizsiniz. Siz yazdıklarınızı iyi okuyun asıl. Mesleğe laf eden yok, mesleğini hakkı ile yapmayanlara bu tepki. Ayrıca, yorumları amacından saptırıp, alakası bile olmadığı halde, kişi değil, meslek grubu aşağılanmış gibi bi izlenim vermeniz, sizin haddinize değil...

Kendi kendinize mesleğimiz aşağılanıyor diye komplekse giren sizsiniz. Siz yazdıklarınızı iyi okuyun asıl. Mesleğe laf eden yok, mesleğini hakkı ile yapmayanlara bu tepki. Ayrıca, yorumları amacından saptırıp, alakası bile olmadığı halde, kişi değil, meslek grubu aşağılanmış gibi bi izlenim vermeniz, sizin haddinize değil...

İzlenim vermedim gerçeği bu ,nedir bu düşmanlık anlamıyorum ki

İzlenim vermedim gerçeği bu ,nedir bu düşmanlık anlamıyorum ki
Hala devam ediyorsunuz gerçeği bu falan diye. Yahu insanlar yaşadıkları olumsuz deneyimleri anlatmışlar. Hemşirelik tü kaka diyen yok ki. Aksine, kızımın doğumun da öle bi hemşireye denk geldim ki, aklıma geldikce dua ederim. Allah razı olsun ondan. Her meslek grubundan çıkıyor. Sağlık konusu daha hassas olduğu için, insanların çok daha fazla tepkisini çekiyor bu tür hareketler. Ve şu da bi gerçek ki, hastaları azarlayan, üzen, ne bileyim bakışları ile döven hemşireler, bu ülkede, azımsanmayacak kadar çok malesef. Siz onlardan değilseniz, ne mutlu size ne mutlu sizin ilgilendiğiniz hastalara..

Her mesleğin içinde işini hakkı ile yapanlar ve yapmayanlar var, devlete bağlı çalışan hiçbir insan sağlıkçılar kadar hakarete uğramıyor, şiddete maruz kalmıyor, öldürülmüyor... Sağlıkçılar halkın önüne yem olarak atıldığı için arkadaşların tepkisi. Bir sağlıkçı olarak sonuna kadar da hak veriyorum. Emin olun siz sağlıkçı olsaydınız aynı tepkiyi siz de verecektiniz. Hastalara kötü davranan sağlıkçıların olduğu kadar sağlıkçılara kötü davrananlar da var... Durduk yere...
Önceki sayfalarda bir yorum okudum çok üzüldüm, "bazıları gerçekten dayaklık" diye. Hiçbir insan hakkında böyle konuşmaya hakkımız yok. Çok çok üzücü... Kimse kimsenin kölesi değil, bırakın herkes kendi işini yapsın.

Hala devam ediyorsunuz gerçeği bu falan diye. Yahu insanlar yaşadıkları olumsuz deneyimleri anlatmışlar. Hemşirelik tü kaka diyen yok ki. Aksine, kızımın doğumun da öle bi hemşireye denk geldim ki, aklıma geldikce dua ederim. Allah razı olsun ondan. Her meslek grubundan çıkıyor. Sağlık konusu daha hassas olduğu için, insanların çok daha fazla tepkisini çekiyor bu tür hareketler. Ve şu da bi gerçek ki, hastaları azarlayan, üzen, ne bileyim bakışları ile döven hemşireler, bu ülkede, azımsanmayacak kadar çok malesef. Siz onlardan değilseniz, ne mutlu size ne mutlu sizin ilgilendiğiniz hastalara..

Bakın bizi köle olarak görmek aşağılamaktir ,vergiyle burdasin demek aşağılamaktir ve bunları devlet hastanelerinde çalışan insanların hepsi hergun işitirir ki burda
da söylendi benzer şeyler
Mesela bebeginiz bir hemşirenin üzerine kusmus ,hemşirede of demiş diye saçına başına bulastirmissiniz bu da aşağılamaya örnektir (sanırım sizin mesajinizdi)

Bakın bizi köle olarak görmek aşağılamaktir ,vergiyle burdasin demek aşağılamaktir ve bunları devlet hastanelerinde çalışan insanların hepsi hergun işitirir ki burda
da söylendi benzer şeyler
Mesela bebeginiz bir hemşirenin üzerine kusmus ,hemşirede of demiş diye saçına başına bulastirmissiniz bu da aşağılamaya örnektir (sanırım sizin mesajinizdi)
Evet benim mesajımdı. Peki, ateşler içinde yanan hasta bi çocuğun annesine çocuk üzerine kustu diye bağırmak ne oluyor? O anne orada ne gibi bi duruma düşüyor peki? Bu da bi aşağılama değil midir? Öyle başa böyle tarak. Kimse kusura bakmasın.

Back
X