Anne sütü!!
Benim Bebeğimde vardi doğdunda. Dili sap saridi gözlerinde az bişi vardi.
Doktorlara götürdüm hepside Anne sütü, Anne sütü En büyük antibiotik dedi gecer.
Yine' de korkudan kafaya taktim özelde bile aynisini duydum. Yani sira saglikli beslenmem gerektiğini sebze meyve yemem söylendi ki zaten yiyordum. Bebeğime vitamin Olsun diye 3 Ay sonra gecti.
14 bizimde grek duymadı 1 tane doktr fototerapi ye18 di. Fototerapi ve sık sık emzirme ile bir ayda geçti .
Teşekkürler bnde saat bası emziriyrm bazen 2 saat oluyr tabi uykusz kldgm için dalıyrmBizim tedavi edecek kadar degildi, dusuktu ama bol bol emzir demisti doktor. Gunduz saat basi gece de en az iki saatte emzirmen gerekiyor. Sarılık uyutur, izin verme uyumasina, zorla da olsa emzir. Agzini acmazsa sagip kasikla dok agzina. Emmesi lazim, yoksa hastaneye yatirmalari gerekir.
Saatini kur kalk canim. Su donem cok önemli cunku. Umarim kisa surede atlatir.Teşekkürler bnde saat bası emziriyrm bazen 2 saat oluyr tabi uykusz kldgm için dalıyrm
Saati kurarak kalkıyrum zaten saate 1Saatini kur kalk canim. Su donem cok önemli cunku. Umarim kisa surede atlatir.
Ne kadar sürede gecti peki bizim derecemiz aynı duruyr dahaaBenim kızımda çok uyurdu uyanmazdı. Ben sağıyordum. Önce emzirip sonra sağdığım sütü veriyordum. Uyanmadığı zamanlar altını açıp uyandırıyordum.
En son 20 günlükken test yapıldığında hala vardı. Bir ayı geçti geçmesi.Ne kadar sürede gecti peki bizim derecemiz aynı duruyr dahaa
Uyanmadığı zaman Ayak topuğuna vurun Veya sıkın uyandırana kadar tekrarlayın uyanması ve bol bol emmesi gerekir çabuk artan ve hızlı düşen bir şeydir ona göre muayenelerinizi ihmal etmeyin allah şifa versinArkadaşlar yenidoğan bebeğim var bebeğinde sarılık geçirenler kaç derece ve nasıl tedavi ettiler yardımcı olur musunuz
Neden topuğa vurulacak?Uyanmadığı zaman Ayak topuğuna vurun Veya sıkın uyandırana kadar tekrarlayın uyanması ve bol bol emmesi gerekir çabuk artan ve hızlı düşen bir şeydir ona göre muayenelerinizi ihmal etmeyin allah şifa versin
Uyanması için tepkiyi ordan alıyorlar Vucudun bütün uyartı sistemleri ayak altında olduğu için yengem hemşire ondan öğrendik bizdeNeden topuğa vurulacak?
Teşekkür ederim arkadaslarMasallah kizimda olmadi ama 2 oglumda sarilik olmustu. Emzirmekten baska caresi yok. Sarilikta uyandirmak nerdeyse imkansizdi hastaneye yatacak seviyede olmamisti cok sukur. Uykudan kalkip emmedigi icin sutumu biberonla veriyodum. Az az da olsa sık sık doyurmak lazim. Insallah kisa surede gecer gider.
Arkadaşlar yenidoğan bebeğim var bebeğinde sarılık geçirenler kaç derece ve nasıl tedavi ettiler yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?