Çocuk Hastalıkları Bebeğimdeki sarılık için yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sevdeerva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
87
19
38
Arkadaşlar yenidoğan bebeğim var bebeğinde sarılık geçirenler kaç derece ve nasıl tedavi ettiler yardımcı olur musunuz

Anne sütü!!
Benim Bebeğimde vardi doğdunda. Dili sap saridi gözlerinde az bişi vardi.

Doktorlara götürdüm hepside Anne sütü, Anne sütü En büyük antibiotik dedi gecer.

Yine' de korkudan kafaya taktim özelde bile aynisini duydum. Yani sira saglikli beslenmem gerektiğini sebze meyve yemem söylendi ki zaten yiyordum. Bebeğime vitamin Olsun diye 3 Ay sonra gecti.

Bizim tedavi edecek kadar degildi, dusuktu ama bol bol emzir demisti doktor. Gunduz saat basi gece de en az iki saatte emzirmen gerekiyor. Sarılık uyutur, izin verme uyumasina, zorla da olsa emzir. Agzini acmazsa sagip kasikla dok agzina. Emmesi lazim, yoksa hastaneye yatirmalari gerekir.

Teşekkürler bnde saat bası emziriyrm bazen 2 saat oluyr tabi uykusz kldgm için dalıyrm

Benim kızımda çok uyurdu uyanmazdı. Ben sağıyordum. Önce emzirip sonra sağdığım sütü veriyordum. Uyanmadığı zamanlar altını açıp uyandırıyordum.

Arkadaşlar yenidoğan bebeğim var bebeğinde sarılık geçirenler kaç derece ve nasıl tedavi ettiler yardımcı olur musunuz
Uyanmadığı zaman Ayak topuğuna vurun Veya sıkın uyandırana kadar tekrarlayın uyanması ve bol bol emmesi gerekir çabuk artan ve hızlı düşen bir şeydir ona göre muayenelerinizi ihmal etmeyin allah şifa versin

Masallah kizimda olmadi ama 2 oglumda sarilik olmustu. Emzirmekten baska caresi yok. Sarilikta uyandirmak nerdeyse imkansizdi hastaneye yatacak seviyede olmamisti cok sukur. Uykudan kalkip emmedigi icin sutumu biberonla veriyodum. Az az da olsa sık sık doyurmak lazim. Insallah kisa surede gecer gider.

Neden topuğa vurulacak?

Teşekkür ederim arkadaslar

Benim kızım da 16di sinirdaydi sık sık emzirdim emmediginde sagip kaşıkla verdim 2gun sonra 15e dustu böyle böyle gecti

17ye yükseldi bir gece yOgun bakımda yatmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…