Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğimdeki gaz sorunu

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

serhan12

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
75
0
16
41
Aydın
benim bebişim 80 günlük ve gaz sorunu beni gerçekten yıprattı artık onun acı çekerek ağlamasına dayanamıyorum.gece dahil elektrik süpürgesi ile yaşıyoruz artık ,uykusu bölünüyor sürekli ,son 4 gündür sab sımpleks damla kullanıyorum. işe yaradı sanki ,en azından eskisi gibi katılması kalmadı. bu konu ile ilgili tecrübeli annelerden daha başka ne yapılabilir fikir verirseniz çok sevinirim.

damla vermenizdense rezene vermenizi öneririm,
sallama poşetli değilde ot halinde satılanlardan alın, önce yıkayın sonra bikaç dakika demlendikten sonra içine şeker koymadan ılık haldeyken bir iki tatlı kaşığı akıtın ağzına inanın 3 dakika içinde etkisini göreceksiniz,
ben kızıma doktora sorduktan sonra vermeye başlamıştım çok faydasını gördüm, üstelik rezene sakinlştirici etki yaptığı için uyumasınada faydası oluyo,
geçen güünlerde de bir arkadaşım gelmişti 2 aylık oğlu durmadan ağlıyo bence gazı var rezene verelim dedim ve ılık halde 4-5 kaşık verdik, 5 dadika geçmeden alttan pıtır pıtır gaz çıkartmaya başladı yavrum benim nekadar daralmışsa baya yaptı ondan sonra gülmeye başladı, sizde deneyin derim inşallah faydasını görürsünüz

Back