G gurbetxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2021 60 14 38 26 1 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gurbetxx #1 Arkadaşlar lütfen acil yardım edin korkuyorum 7 aylık bebeğimin yanağında sivilce çıktı 2 gündür ucunda iltihap var bebeği böyle olan var mı Eklentiler image.jpg 95,4 KB · Görüntüleme: 260
Arkadaşlar lütfen acil yardım edin korkuyorum 7 aylık bebeğimin yanağında sivilce çıktı 2 gündür ucunda iltihap var bebeği böyle olan var mı
G guldennnnnn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2024 273 46 13 32 1 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gurbetxx #2 gurbetxx .!.: Arkadaşlar lütfen acil yardım edin korkuyorum 7 aylık bebeğimin yanağında sivilce çıktı 2 gündür ucunda iltihap var bebeği böyle olan var mı Genişletmek için tıkla... Böcek ısırması sonrası iltihab olabilir mi
gurbetxx .!.: Arkadaşlar lütfen acil yardım edin korkuyorum 7 aylık bebeğimin yanağında sivilce çıktı 2 gündür ucunda iltihap var bebeği böyle olan var mı Genişletmek için tıkla... Böcek ısırması sonrası iltihab olabilir mi
bebeklinick 100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 28.130 En iyi cevaplar 1 40.859 598 1 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gurbetxx #3 Bocek ısırması sonrası enfekte olmuş Fucıdın krem kullanın Ve doktora gitmenizi onerırım cıbana cevırmeden Sıkmayın kana karısmasın sepsis olmasın
Bocek ısırması sonrası enfekte olmuş Fucıdın krem kullanın Ve doktora gitmenizi onerırım cıbana cevırmeden Sıkmayın kana karısmasın sepsis olmasın