benim bebeğim de 42 günlük,dudağıyla burnunun arasında bir leke var.sanki burnu silinip tahriş olmuş gibi.ağladığında kızarıyor bizimki de.doktor gül dedi,2 yaşına kadar geçecektir dedi inşallah geçer,başka bir doktora da sormadım.inşallah seninki de geçer.yüzlerinde olması kötü gerçekten.
esra bebeklerimizin lekesi aynı yerde benimki de burnu silinmiş tahriş olmuş gibi
slm.öncelikle bebeğini güle güle büyütbenim oğlumdada yüzünde 5 yerinde doğum lekesi var.zaten bununla ilgili bir başlık açtım bende.ama aslı arkadaşımızın konusunuda yakından takip ediyorum.benim oğlumdaki lekenin bitanesi aynen sizin yazdığınız gibi burun ve dudak arasında.sanki iki burun deliğinden kan akıp dudak üstünde birleşmiş bir görüntüsü var.normalde zaten kırmızı ama ağladığında ve kendini sıktığında dahada koyu kırmızı oluyor.umarım bebeklerimiz büyüdükçe bu lekelerde solar ve geçer..
Merhaba bayanlar , doğum yapalı 2.5 ay oldu oğlum 34 haftalık doğdu ve doğduğunda yanağının kenarında pembemsi açık renk bir iz vardı hatta hemşireler mi yaptı diye sinirlenmiştim ama günden güne bu iz kabarmaya ve daha kırmızı bir renk almaya başladı internetten araştırıyorum şarap lekesi diyorlar ama yüzünün yarısını kaplar diyorlar:S lütfen başka arkadaşlarda böyle birşey var mı ne yapmam gerek yardım edin.
slm.oğlun uyuduğunda yada sen lekeyi bastırdığında rengi açılıyomu arkadaşım:44: inşallah miniklerimizdeki basit ama can sıkan bu sorunlar geçer.öyle umut edelim öyle olsun inşallah...
Merhaba bayanlar , doğum yapalı 2.5 ay oldu oğlum 34 haftalık doğdu ve doğduğunda yanağının kenarında pembemsi açık renk bir iz vardı hatta hemşireler mi yaptı diye sinirlenmiştim ama günden güne bu iz kabarmaya ve daha kırmızı bir renk almaya başladı internetten araştırıyorum şarap lekesi diyorlar ama yüzünün yarısını kaplar diyorlar:S lütfen başka arkadaşlarda böyle birşey var mı ne yapmam gerek yardım edin.
slm.öncelikle bebeğini güle güle büyütbenim oğlumdada yüzünde 5 yerinde doğum lekesi var.zaten bununla ilgili bir başlık açtım bende.ama aslı arkadaşımızın konusunuda yakından takip ediyorum.benim oğlumdaki lekenin bitanesi aynen sizin yazdığınız gibi burun ve dudak arasında.sanki iki burun deliğinden kan akıp dudak üstünde birleşmiş bir görüntüsü var.normalde zaten kırmızı ama ağladığında ve kendini sıktığında dahada koyu kırmızı oluyor.umarım bebeklerimiz büyüdükçe bu lekelerde solar ve geçer..[/Qmerhaba arkadaşlar.foruma yeni katıldım.3 aylık oğlumun yanağında doğum lekesi var.geçer inşallah endişeleniyorum.rengi bazen açılıyo bazen koyulaşıyo.sizin lekeler ne oldu azaldı mı?
Arkadaşlar daha öncede yazdım yine yazıyorum,doğum lekesi değil bu hemanjiyom,yani damar genişlemesi,malesef benim kızımdada var ama bizim tek şansımız görünmeyen ,zarar gelmeyecek biyerde,dikkat edilmesi gereken bi durum,buraların kanamaması gerekiyo,o yüzden iyi bir dr bulup göstermeniz gerekir,doğum lekesi pembemsi oluyo,bu ise kırmızı ve bebek büyüdükçe kabarıyo,
doktorumuz da hemanjiyom yani damar genişlemesi dedi.ama bunun da bir çeşit doğum lekesi olduğunu ve zamanla geçeceğini söyledi.kanama riskinden bahsetmedi.başka bir doktor ise geçmeyebilir dedi.inşallah geçer bekliyoruz..
canım siz hangi şehirdesiniz .doktorunuzun adı ne.
umarım oğlumunki de geçer.bugün komşularım geldi.inanın hepsi yüzüne ne olmuş bir yere mi sürttü alerji mi diye sordular.cevap vermekten sıkıldım.psikolojim bozuldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?