Çocuk Hastalıkları Bebeğimde Şarap Lekesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

slm.öncelikle bebeğini güle güle büyütbenim oğlumdada yüzünde 5 yerinde doğum lekesi var.zaten bununla ilgili bir başlık açtım bende.ama aslı arkadaşımızın konusunuda yakından takip ediyorum.benim oğlumdaki lekenin bitanesi aynen sizin yazdığınız gibi burun ve dudak arasında.sanki iki burun deliğinden kan akıp dudak üstünde birleşmiş bir görüntüsü var.normalde zaten kırmızı ama ağladığında ve kendini sıktığında dahada koyu kırmızı oluyor.umarım bebeklerimiz büyüdükçe bu lekelerde solar ve geçer..

esra bebeklerimizin lekesi aynı yerde benimki de burnu silinmiş tahriş olmuş gibi

esra bebeklerimizin lekesi aynı yerde benimki de burnu silinmiş tahriş olmuş gibi

evet görenler aayyy kıyamam burnu uf mu olmuş bunun falan diyor.bi arkadaşım çok araştırmış bu konuyu,belli yerler varmış vücutta,bizim bahsettiğimiz yer,göz kapakları ve ense.buralardaki lekeler çok büyük bir olasılıkla geçiyormuş.onun bebeğininkiler geçmiş,inşallah bizimkiler de geçer.bir de göz kapağının üstünde var ama o pek belli olmuyor.

aynen anlattığın gibi,iki burnundan kan akmış gibi...bazen bakıyorum nerdeyse hiç belli değil,ama bazen de kıpkırmızı oluyor

inşallah geçer esracım göz kapakları ve alındakilerin geçtiğini duymuştum ama kızımdaki lekeyle aynı yerde lekesi olan ilk seni duydum herkese aynı soruyu soruyorum ama esra lekenin üstüne basınca rengi açılıyor mu

slm.oğlun uyuduğunda yada sen lekeyi bastırdığında rengi açılıyomu arkadaşım:44: inşallah miniklerimizdeki basit ama can sıkan bu sorunlar geçer.öyle umut edelim öyle olsun inşallah...

slm.oğlun uyuduğunda yada sen lekeyi bastırdığında rengi açılıyomu arkadaşım:44: inşallah miniklerimizdeki basit ama can sıkan bu sorunlar geçer.öyle umut edelim öyle olsun inşallah...

hayır beytiyecim benimki geçmiyor hani bazen kaybolmuyor:S malesef sürekli kabarık bir leke.

merhaba çok geçmiş olsun.aradan yıllar geçmiş şu anda bebeğinin lekesinin durumu nedir?benim de 3 aylık oğlum var ve yanağında doğum lekesi var.endişeleniyorum.geçer mi acaba?geçti mi sizinki.bizim lekemiz bazen açılıyo bazen koyulaşıyo.

Arkadaşlar daha öncede yazdım yine yazıyorum,doğum lekesi değil bu hemanjiyom,yani damar genişlemesi,malesef benim kızımdada var ama bizim tek şansımız görünmeyen ,zarar gelmeyecek biyerde,dikkat edilmesi gereken bi durum,buraların kanamaması gerekiyo,o yüzden iyi bir dr bulup göstermeniz gerekir,doğum lekesi pembemsi oluyo,bu ise kırmızı ve bebek büyüdükçe kabarıyo,

Benim oğlumun da sırtında var hemanjiyom..Doktor önemli olmadığını biraz büyüse dahi zamanla küçüleceğini söyledi...Hakikaten de bebek büyüdükçe kabardı biraz daha..
Ensesinde de ayrıca bir leke var..Ama o bunun gibi değil..Sadece leke..Gerçi o bende de var..
Yalnız resimden gördüğüm kadarıyla senin dediğin gibi bu leke değil..Hemanjiyom..Doktor görse iyi olur tabi..

doktorumuz da hemanjiyom yani damar genişlemesi dedi.ama bunun da bir çeşit doğum lekesi olduğunu ve zamanla geçeceğini söyledi.kanama riskinden bahsetmedi.başka bir doktor ise geçmeyebilir dedi.inşallah geçer bekliyoruz..

sana o kadar çok cevap yazdımki,senin bahsettiğin hemanjiyom diye,nasıl kanama riskinden bahsetmedi anlamadım,doğum lekesi değil o,damar genişlemesi nasıl doğum lekesi olabilir anlamadım,valla bizim doktorumuz çok iyi bi doktor,başka şehirlerden bile hastaları geliyo,bölgenin en ünlü çocuk doktorlarından,ve çok rahat bi doktor öyle kanama riski olmasa emin ol söyleyipte endişelendirmezdi bizi,önemli bişey olmadıgını ama dikkat etmemiz gerektiğini kanatmamamız gerektiğini söyledi,önemli bi organın mesala gözünn yanında çıksaydı tehlikeli,kafada çıksaydı tehlikeli derdim dedi,ama bizimki göğsünün hizasında koltuk altına denk geliyo,koltuk altından tutulup kucağa alındıgı zaman kabarıyo ve rengi koyulaşıyo,bende bi bahaneyle alıyorum ,karşımdakini kırmadan uykusu geldi yada emzircem deyip alıyorum,bi eczacı arkadaşımda doktorumuzla aynı şeyi söyledi,kanamaması gerekiyo,kanarsada çok zor diner,dikkat edin dedi,hatta biz muayene olduktan sonra bizden sonra bi hastası geldi ve onunda burnunda varmış,kocamandı diyo,şimdi 8 yaşındaymış,7 yaşındayken geçmiş,izi bile kalmamış

ben küçükken gözümün altında yanağımda da kırmızı bir leke vardı ama 8 yaşında filan küçüle küçüle tamamen gecti.
şu anda 29 günlük kızımda da alnının ortasında çilek gibi bir leke var, somon lekesiymiş, leylek ısırığıda deniyormuş, genelde kızım ağlarken kendini kasınca çıkıyor, damarlardan kaynaklı bir lekeymiş, bazen de leke hiç belli olmuyor, doktor büyüyünce gececeğini söyledi.umarım bu da gecer bu tarz lekeler büyüyünce geciyor diye biliyorum ben.

umarım oğlumunki de geçer.bugün komşularım geldi.inanın hepsi yüzüne ne olmuş bir yere mi sürttü alerji mi diye sordular.cevap vermekten sıkıldım.psikolojim bozuldu resmen

umarım oğlumunki de geçer.bugün komşularım geldi.inanın hepsi yüzüne ne olmuş bir yere mi sürttü alerji mi diye sordular.cevap vermekten sıkıldım.psikolojim bozuldu resmen

aman o meraklı meraklı sormaları yok mu delirtiyo insanı,geçecek tabiki ama biraz zamanları var,sen aldırış etme soranlara,niye psikolojini bozuyosunki allah dermansız dert vermesin,eli ayağı sağlam bebeğinin çok şükür,böyle küçük şeylere kendine dert etme,allahım onların acılarını göstermesin bize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…