• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimde Şarap Lekesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

asli0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
42
1
36
Adana
Merhaba bayanlar , doğum yapalı 2.5 ay oldu oğlum 34 haftalık doğdu ve doğduğunda yanağının kenarında pembemsi açık renk bir iz vardı hatta hemşireler mi yaptı diye sinirlenmiştim ama günden güne bu iz kabarmaya ve daha kırmızı bir renk almaya başladı internetten araştırıyorum şarap lekesi diyorlar ama yüzünün yarısını kaplar diyorlar:S lütfen başka arkadaşlarda böyle birşey var mı ne yapmam gerek yardım edin.

Eklentiler

• $Fotoğraf0203.jpg
    $Fotoğraf0203.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 3.413
canım bızım karşı komşumuzun cocuğunda boyle leke vardı ama onun kı gunden gune azaldı...

senın kı artıyor mu doktor ne dedı

ilk doğduğunda açık pembe renkteydi ve kabarık değildi:s şimdi ise kabardı biraz büyüdü tabiiki çünkü 2 kilo doğdu:) ve 6 kilo olduk maşallah:) dedim belki yüzü büyüdükçe büyüyordur. doktorumuz 1 yaşına kadar büyür 1 yaşından sonra yüzde 10u kalır dedi ama intertte o kadar şey okuyorum ki insan ister istemez etkileniyor. Yüzün yarısını kaplayabilir diyorlar .. Çocuk büyütmek çok zormş hem erken doğdu hem sarılıktan hastnede yattık tam rahatladık dedik fıtık ameliyatı oldu şimdide bu belirginleşince onun için çok üzülüyorum.

büyük geçmiş olsun...bazı çocuklarda bu lekeler zaman içerisinde geçiyor..umarım senin ki de öyledir.
başka bir doktora daha götür bence..o da baksın diye düşünüyorum.

maşallah Allah bağışlasın çok tatlı oğluşun.ben geçeceğini düşünüyorum ama bence de doktora danış belki yapılabilecek birşey vardır.

bebeğindeki durumun adı HEMANJİYOM..

benim yavruşumdada var 1 ay evvel doğdu.az biraz hafifledi rengi.

bazıları 2 yaşına kadar geriliyor

bazıları 7 yaşına kadar geriliyor

bazılarıda büyüyor kanama yapıyor,yayılıyor..

sizinkisi büyüme yapmış mlaesef o yüzden kontrol altında tutulmalı diye biliyorum.mutlaka cildiyeci ile kontrol ettirin..benimki büyük ihtimalle hafif kalacak ,ileride lazerle hallolur diye düşünüyorum..çok geçmiş olsun yavrunuza

canım çok geçmiş olsun. evet çocuk büyütmek zor ama Rabbim dermansız dert vermesin. bu saydıkların çok şükür hepsi çaresi olan şeyler. bence gerçekten bu işinde uzman olan prof bir hocaya götür. inan onlar bi bakışta anlıyolar. ama ben çokta büyüyeceğini sanmam. büyüse bile benim dayımın kızının tüm yanağını kaplayan bir doğum lekesi vardı. ankarada özel bir lazer merkezinde birkaç seansla düzeldi. onun için canını sıkma. ama ihmalde etme. gelişmelerden bizide haberdar et. İnşallah bişey çıkmaz canım.

çok tşkler hepinize ilginiz için. 2 doktora gösterdim her ikiside 1 yaşına kadar büyüme yapar sonra yüzde onu kalır dediler daha sonra lazerle hallolur dediler.ama yinede sürekli karşımda gördüğüm için kötü oluyorum. ilk halinide göstereyim size belki daha açıklayıcı olur aslında büyümedi kabardı yüzü büyüdüğü için belki bana öyle gelmiştir :) ama ilk doğduğunda sadece açık pembe bir renkti...

canım biraz büyümüş gibi ama yüzle orantılı olarak büyümüşte olabilir.neticede o boyutta kalmıyor tabikide.büyük bir insan yüzünde o kadarcık leke bir hiç gibi ama orantılı olarak oda büyüyor elbette..bizimkide yüzünbüyümesiyle orantılı olarak büyüdü.rengi hafif açıldı ama seninkinden daha yaygın.gözüm alıştı ama moralim bozuluyor kafama takmıyorum o yüzden.

ayrıca benim doktorum dedi ki;bu leke geçmezse beni 1 yıl sonra ara dedi.kardeşide doktormuş ve yabancı bir ülkede bir grup doktorla sadece bu konuda çalışıyorlarmış.hiç korkma dedi bunlarda bişi yok halloluyor dedi..istersen sende takip et lekeyi snra haberleşelim gene buradan,faydalı olabilirsem ne mutlu..

bence bebişin büyümüş diye öyle gözüküyor inşallah zamanla geçer geçmezsede çaresi var lazerle yok ediliyor çok araştırdım ben bunları...

slm.öncelikle geçmiş olsun.lekenin rengi sürekli aynımı duruyo yoksa uyurken falan soluyomu arkadaşım

canım son fotosunu senin açtığın konuda yayınlamıştım ya kabarık leke 2 adet bi belinde birde yüzünde 6 ayı tamamladık belindeki lekepembeleşmeye başladı ve şişliği inmeye ama yüzündeki henüz birşey yok bekliyoruz sabırla:)

belindeki indiyse yüzündeki de iner bence zamanla çok tatlıbi bebişin var Allah bağışlasın

benim bebeğim de 42 günlük,dudağıyla burnunun arasında bir leke var.sanki burnu silinip tahriş olmuş gibi.ağladığında kızarıyor bizimki de.doktor gül dedi,2 yaşına kadar geçecektir dedi inşallah geçer,başka bir doktora da sormadım.inşallah seninki de geçer.yüzlerinde olması kötü gerçekten.

Back