- 19 Eylül 2022
- 399
- 134
- 33
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben bunların hepsini yapıyorum. Ama bebeğim hala huzursuz.. emerken kendini geri atıyor tekrar ağlayarak memeye geri dönüyor.Her beslenme sonrası en az 10 dk dik tutun 5. Dk sonrasında göreceksiniz zaten gazını kendi çıkaracak. Gazı varken yatırmayın. Reflü yatağı alabilir ya da yattığı yere eğim verebilirsiniz. Mutlaka açılı besleyin. Beslenme sonrası uzun süre dik konumda tutun.
sütünüz tazyikli geliyor olabilir mi bir ihtimal?Teşekkür ederim cevabınız için. Ben bunların hepsini yapıyorum. Ama bebeğim hala huzursuz.. emerken kendini geri atıyor tekrar ağlayarak memeye geri dönüyor.
Acaba yediğim veya içtiklerimde dokunuyor mudur.. mesela ben çok çay içerim etkili midir
Evet doğru sütüm gerçekten tazyikli geliyor. Kötü birşey misütünüz tazyikli geliyor olabilir mi bir ihtimal?
tazyikli indiği sırada bebeği memeden ayırıp fışkıran sütün akıp dinmesini beklemek sonra emzirmek tavsiye edilir. önce gelen daha az yoğun şekerli sütü biraz sağıp arkadan gelen yağlı sütü emzirmek de hem kusmayı azaltmaya hem de bebeğin sakinleşip daha çok uyumasına yardımcı olur. fışkırırken emzirirseniz boğazına kaçar çok da gazı olurEvet doğru sütüm gerçekten tazyikli geliyor. Kötü birşey mi
Bunu bilmiyordum. Artık dediğiniz gibi yaparım. Bebeğim emerken demek o yüzden öksürüyordu. Ben reflüye bağlamıştım.tazyikli indiği sırada bebeği memeden ayırıp fışkıran sütün akıp dinmesini beklemek sonra emzirmek tavsiye edilir. önce gelen daha az yoğun şekerli sütü biraz sağıp arkadan gelen yağlı sütü emzirmek de hem kusmayı azaltmaya hem de bebeğin sakinleşip daha çok uyumasına yardımcı olur. fışkırırken emzirirseniz boğazına kaçar çok da gazı olur
Burnu tıkalı mıdır? Burun temizliğini güzel yapar mısınız? Sütünüzde tazyik olabilir? Baharatlı acılı yağlı şeyler yiyorsanız belki tetiklenebilir. Çay uykusunu etkiler. D vitaminini kaçta nasıl verirsiniz? Onuda günün erken saatlerinde vermek en güzeli çünkü geç saatlerde melatonin baskılanarak uykuya geçişi engelliyorTeşekkür ederim cevabınız için. Ben bunların hepsini yapıyorum. Ama bebeğim hala huzursuz.. emerken kendini geri atıyor tekrar ağlayarak memeye geri dönüyor.
Acaba yediğim veya içtiklerimde dokunuyor mudur.. mesela ben çok çay içerim etkili midir
Evet burnu sürekli tıkalı. Baharatlı da kaçırıyorum bazen. D vitaminini sabah veriyorum genelde 10-11 gibi. Bir de bebeğim sürekli hırıldıyor. Bu da mı reflüden oluyorBurnu tıkalı mıdır? Burun temizliğini güzel yapar mısınız? Sütünüzde tazyik olabilir? Baharatlı acılı yağlı şeyler yiyorsanız belki tetiklenebilir. Çay uykusunu etkiler. D vitaminini kaçta nasıl verirsiniz? Onuda günün erken saatlerinde vermek en güzeli çünkü geç saatlerde melatonin baskılanarak uykuya geçişi engelliyor
Neden burnunu açık tutmuyorsunuz?Evet burnu sürekli tıkalı. Baharatlı da kaçırıyorum bazen. D vitaminini sabah veriyorum genelde 10-11 gibi. Bir de bebeğim sürekli hırıldıyor. Bu da mı reflüden oluyor
Hanımefendi tabi ki burnunu açık tutuyorum. Benim ilk bebeğim ve kimsem yok, tecrübem yok. Bende buraya biraz daha öğrenmek için yazdım zaten. Doktora tabi ki götürdüm. Ultrason bile çekildi normal çıktı. Belki ekstra yapmam gereken bişeyler varsa uygulayayım öğreneyim diye sizlerle paylaşmak istedim.Neden burnunu açık tutmuyorsunuz?
Burnu sürekli tıkalı, sürekli hava yutuyor, tabiki gazı olur bu şartlarda, gaz da reflüyü arttırır
Çok çay içiyorsunuz, baharatlı yiyorsunuz….bebek için yaptığınız herhangi bir çaba var mı? Gaz yapacak reflüyü arttıracak uykusunu kaçıracak şeylerden uzak durmanız gerekmiyor mu hanımefendi?
Sürekli hırıldayan bebeğe doktor birşey demedi mi? Siz sormadınız mı bu hırıldamanın sebebi nedir çözümü nedir diye? Burnunun sürekli tıkalı olduğunu söylemediniz mi? Emin misiniz doktora götürdüğünüze?
Sürekli burnunuz tıkalı olsa göğsünüz hırıldasa gazdan reflüden yiyip içip yatamasanız uyuyamasanız ne yaparsınız? Böyle ne kadar yaşarsınız?
Ovvv ne bu öfkeNeden burnunu açık tutmuyorsunuz?
Burnu sürekli tıkalı, sürekli hava yutuyor, tabiki gazı olur bu şartlarda, gaz da reflüyü arttırır
Çok çay içiyorsunuz, baharatlı yiyorsunuz….bebek için yaptığınız herhangi bir çaba var mı? Gaz yapacak reflüyü arttıracak uykusunu kaçıracak şeylerden uzak durmanız gerekmiyor mu hanımefendi?
Sürekli hırıldayan bebeğe doktor birşey demedi mi? Siz sormadınız mı bu hırıldamanın sebebi nedir çözümü nedir diye? Burnunun sürekli tıkalı olduğunu söylemediniz mi? Emin misiniz doktora götürdüğünüze?
Sürekli burnunuz tıkalı olsa göğsünüz hırıldasa gazdan reflüden yiyip içip yatamasanız uyuyamasanız ne yaparsınız? Böyle ne kadar yaşarsınız?
Bebek daha yeni doğmuş ya iki aylık burnu sürekli tıkalı, göğsü sürekli hırıldıyor, uyuyamıyor beslenemiyor ama anne baharatlı da yiyor fazlaca çay da içiyor. Nasıl öfkelenmeyeyim yazık değil mi el kadar yavruya. Bir yetişkinin başına gelse bunların hepsi kaç gün dayanabilir? Doktor doktor hastane hastane gezer, yediğine içtiğine dikkat eder kendi için dimi?Ovvv ne bu öfke
Öksürme hırıltı olabilir reflüden ama hırıltı daha çok burun tıkanıklığından olur. Serum fizyolojik ile her gün 3-4 defa temizleyin burnunu açın. Göreceksiniz daha rahat nefes alacak. Daha kolay beslenecek.d vitaminini sabah kalktıktan sonraki ilk beslenmesinde verin 10-11 e bırakmayın.Evet burnu sürekli tıkalı. Baharatlı da kaçırıyorum bazen. D vitaminini sabah veriyorum genelde 10-11 gibi. Bir de bebeğim sürekli hırıldıyor. Bu da mı reflüden oluyor
Bebek daha yeni doğmuş ya iki aylık burnu sürekli tıkalı, göğsü sürekli hırıldıyor, uyuyamıyor beslenemiyor ama anne baharatlı da yiyor fazlaca çay da içiyor. Nasıl öfkelenmeyeyim yazık değil mi el kadar yavruya. Bir yetişkinin başına gelse bunların hepsi kaç gün dayanabilir? Doktor doktor hastane hastane gezer, yediğine içtiğine dikkat eder kendi için dimi?
Benim de bebeğimde reflü vardı, 2 yıl emzirdim, 2 yıl boyunca ağzıma baharatın b si girmedi ki azım acıdan yanmadan yemek yiyemem normalde, 2 yıl boyunca çay içmedim uykuda problem yaşamasın diye ki çayı bıraktığımda yoksunluk krizine girip hastanelik olacak derecede bağımlıydım. Bebeğim reflü belirtisi gösterdi ve o günden sonra hiçbir sorun yaşamadı çünkü ona göre beslendim onu besledim ona göre davrandım. Ben mükemmel değilim, olması gereken bu, masum savunmasız biçare yavruların hakettiği bu.
Burnu sürekli tıkalı diyor, niye açık tutmuyorsunuz diyorum, açık tutuyorum diyor, eee hani sürekli tıkalıydı, ya tıkalı olur ya açık olur, tepki alınca birden açılıverdi burun
Sürekli hırıltısı var, eee doktor ne dedi derdi neymiş, cevap yok