• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimde kakada çok kan var yalvarırım yardım edin

Woman1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
34
0
86
İzmir
Arkadaslar kızım Aralıkta doğdu hersey iyiydi fakat 10 gün ishal oldu ondan sonra gecti 3 gün önce rotateq asisi oldu. Eskiden ishalde 1 damla olan kan dün aksam, kakali bezde yarısı nerdeyse kanliydi acil Ege üniversitesine giriş yaptık dün gece. Doktorlar Pazartesi'ye bekliyor meckel divanture, bagirsak dolanmasi, rotavirus asisi yan etkisi veya sut alerjisi olabilir dedi. Cocuk cerrahi hep ameliyat üstüne plan yapiyor yanlış yerdmeliyiz bilmiyorum. inanın tükendim bittim bir bilgisi basına gelen varsa cevap yazar mı. Lütfen yardım edin Allah'a her zaman duaci olurum.

Arkadaslar kızım Aralıkta doğdu hersey iyiydi fakat 10 gün ishal oldu ondan sonra gecti 3 gün önce rotateq asisi oldu. Eskiden ishalde 1 damla olan kan dün aksam, kakali bezde yarısı nerdeyse kanliydi acil Ege üniversitesine giriş yaptık dün gece. Doktorlar Pazartesi'ye bekliyor meckel divanture, bagirsak dolanmasi, rotavirus asisi yan etkisi veya sut alerjisi olabilir dedi. Cocuk cerrahi hep ameliyat üstüne plan yapiyor yanlış yerdmeliyiz bilmiyorum. inanın tükendim bittim bir bilgisi basına gelen varsa cevap yazar mı. Lütfen yardım edin Allah'a her zaman duaci olurum.

çok geçmiş olsun cnm başka bi hastaneye daha götür baktır hemen götür bekletme allah korusun bebeğini allah ım en kısa zaman da sağlığına kavuştursun inşallah yavrunu sana bağışlasın

Arkadaslar kızım Aralıkta doğdu hersey iyiydi fakat 10 gün ishal oldu ondan sonra gecti 3 gün önce rotateq asisi oldu. Eskiden ishalde 1 damla olan kan dün aksam, kakali bezde yarısı nerdeyse kanliydi acil Ege üniversitesine giriş yaptık dün gece. Doktorlar Pazartesi'ye bekliyor meckel divanture, bagirsak dolanmasi, rotavirus asisi yan etkisi veya sut alerjisi olabilir dedi. Cocuk cerrahi hep ameliyat üstüne plan yapiyor yanlış yerdmeliyiz bilmiyorum. inanın tükendim bittim bir bilgisi basına gelen varsa cevap yazar mı. Lütfen yardım edin Allah'a her zaman duaci olurum.[/QR

Rabbim acil şifalar versin.iyileşir inşallah.

Rabbim acil sifalar versin canim benim, ins iyi bir sonuc cikar da bir baska doktora gostermenizde fayda var. Yazarsin bizede ben merak ederim simdi bebegi...

Back