• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimde gaz var tecrübeli anneler yardım bebeklerinizi nasıl rahatlattınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Arkadaşlar bu akşam Esra Erolun facebook sayfasında gördüm. O da bebeğine içiriyormuş kimyon çayı. Benim de 2 aylık oğlum alttan gazı zor çıkardığı için denedim ve anında gaz çıkardı inanamadım sihirli gibi adeta. Esra erol da zaten bunu yapın bana dua edin demiş sayfasında. Bence siz de deneyin. Şöyle yapılıyor.
Yarım kahve fincanı suya yarım çay kaşığı kimyon, küp şekerin dörtte biri kadar toz şekeri koyup bir dakika kaynatıyorsunuz ve ılık olarak bir çay kaşığı içiriyorsunuz. Bunu gaz durumuna göre günde iki kez yapabilirsiniz. Ben bir kere yaptım ve anında çıkardı siz de deneyin. Ayrıca kimyon çayı anne sütünü de arttırıyormuş. Kalanını da ben içtim.
Ayrıca şunu da belirteyim bebeğe bunu verdikten sonra emzirin o zaman daha rahat çıkarıyormuş.

Back