Bebeğimde egzama lutfen bakabilirmisiniz :(

Allahalla ben hemşireye soruyim tekrar ama hiç yasak falan demedi. Kefir nasıl yapılıyo evde canım bn yoğurt falan yapıyorum da kefir yapmadım evde hiç
Valla kefir mayası aldk aktardan bir bardak süte attım olmadı hazır kefirden mayaladım tuttu ama çok koyu oldu tadını da beğenmedim şimdilik hazır içiyrz bir tanıdıktan detaylı öğtenip ypcm yazarım sana da

Çok iyi olur canım ben bebeklerden fırsat bulursam yapicam inşallah

Bebek için bilgim yk ama bn sedefim var bebek ken dirseme 50kuruş büyüklüne çıkmış ama korkutmış olmum şimdi

Son durumun nasıl merak ettim. Ben de devitale splus kullanıyorum. 17 gün oldu başlayalı. Bir de senin egzaman nerede acaba. Benim yüzümde, göz kapaklarımda başladı yüzüme dağıldı.Bikaç gündür çok kötüleşti egzamam. Acaba deri altındakileri mi kusuyor diyorum.

Deviplus bagırsakların bozulmasıyla ılgılı denıyor yani bagırsak bozulunca vucutta cilt hastalıkların oluşur denıyor bağırsaklarınızdakı varsa sıkıntılara da ıyı geldı mı deviplus?

Devitale splus sedef, egzama gibi cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılıyor. İlk önce ishal yaptı beni şimdi biraz daha iyiyim. Ama uzun sürüyor tedavisi tam iyileşmedim. Tedavi süreci de kişiden kişiye değişiyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…