• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimde egzama lutfen bakabilirmisiniz :(

Sebnem1453

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
596
631
103
31
Herkese merhaba arkadaşlar bende egzama olmuştu 4 ay önce şimdide 8 aylik bebeğinde var avuç içlerinde ve göğüs bölgesinde madeni para büyüklüğünde pazartesi doktor randevumuz kendime çok kızıyorum nasıl daha erken farkedemedim diye ben basit bi kızarıklık sanmıştım önemsemedim bebeğinde aynı durumu yaşayanlar nasıl tedavi ettiniz nelere dikkat ettiniz geçtimi :(

Merhaba bnde de egzama var besin takviyesine başladım bağışıklık sistemi bpzulmasından kaynaklı bir rahatsızlık olduğu için araştırıp arayarak bebeklerde kullanım hakkında bilgi alabilirsiniz bn yaklaşık iki haftadır kullanıyrm etkisini görmeye başldım ürünün adı devitale s plus cilt hastakıklarından muzdarip olanlara faydam olur inş.

Sağolun Bendede var egzama kendim için kullanıcam ama bebekler için kullanilacaginı düşünmüyorum siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz yan etkisi varmı acaba

Sağolun Bendede var egzama kendim için kullanıcam ama bebekler için kullanilacaginı düşünmüyorum siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz yan etkisi varmı acaba
Hayır kesinlikle yok on birgündür oldu başlayalı resmi sitesinden inceleyin ürünü yanlız pahalı biraz bir şişesi 250lira ama değer bir şişe 15gün fln gidiyr içeriden tedavi ediyr hastalığı bir iki ay kullanayım dilerseniz uine yazarım gelişimi geçmiş olsun

Hayır kesinlikle yok on birgündür oldu başlayalı resmi sitesinden inceleyin ürünü yanlız pahalı biraz bir şişesi 250lira ama değer bir şişe 15gün fln gidiyr içeriden tedavi ediyr hastalığı bir iki ay kullanayım dilerseniz uine yazarım gelişimi geçmiş olsun
Sonucu benimle paylaşırsanız sevirim insalah ise yarar ve sonuç alırsınız şu egzamadan kurtulalimda verdiğimiz paraya değer umarım sizde işe yararsa bende kullanacigim

Sonucu benimle paylaşırsanız sevirim insalah ise yarar ve sonuç alırsınız şu egzamadan kurtulalimda verdiğimiz paraya değer umarım sizde işe yararsa bende kullanacigim
Amin inşallah kurtulalım on gündür yememem gereken yiyecekleri yiyorum yaralarım arttı şuan önce deri altındakileri kusturyor sonra tedavi ediyrmş şuan o aşamadayım bn çok ümitliyim sayfalsrını inceledim arayıp konuştum üreten eczacının ropörtajlarını izledim epey ümitlendim hayırlısı bakalım

Buarada benim bebeğim de üç gün sonra 9.ayına başlıyor menenjit aşısı yaptırmayı düşünüyor musun bn haftaya yptırcm da

Buarada benim bebeğim de üç gün sonra 9.ayına başlıyor menenjit aşısı yaptırmayı düşünüyor musun bn haftaya yptırcm da
Benimkiler 8 aylik yaptiracam 1 ay sonra menenjit aşısı önemli özel aşılar içerisinde bir tek menenjit aşısını yaptiracam fiyatı hakkında bilgin varmı canım

Benimkiler 8 aylik yaptiracam 1 ay sonra menenjit aşısı önemli özel aşılar içerisinde bir tek menenjit aşısını yaptiracam fiyatı hakkında bilgin varmı canım
ikizmi senin bebişler:-) bir hastaneye sordum 220dedi çok faxla fark olır mu hastaneler arası bilemiyorm

Ewet canım ikiz çok zor valla 😄 ben sağlık ocağında yaptiracam eczaneden kendimiz alıyoruz galiba

Yasakmş sağlık ocaklarında artık sormuştum bn onu.aradığım özel hastanede dışarıdan aşıyı kabul etmiyordu.bnm de yeğenlerim ikiz bilirim çok zor allah kolaylık versin canım biriyle uğraşırken gelenler geliyr bana bazen :-D seni düşünemiyorum B-) bu arada söylemryi unuttum bnm vitaminin sonucu ortalama iki üç ayı bulur bari o arada her gün kefir iç ev yapımı yoğurt ye şalgam iç boza iç gerçi boza zamanı grçti bn bulamadım burda hatta bebeklerine de içir egzama için bağışıklık sistemin ne kadar normale dönerse bu hastalık geriliyor

Yasakmş sağlık ocaklarında artık sormuştum bn onu.aradığım özel hastanede dışarıdan aşıyı kabul etmiyordu.bnm de yeğenlerim ikiz bilirim çok zor allah kolaylık versin canım biriyle uğraşırken gelenler geliyr bana bazen :-D seni düşünemiyorum B-) bu arada söylemryi unuttum bnm vitaminin sonucu ortalama iki üç ayı bulur bari o arada her gün kefir iç ev yapımı yoğurt ye şalgam iç boza iç gerçi boza zamanı grçti bn bulamadım burda hatta bebeklerine de içir egzama için bağışıklık sistemin ne kadar normale dönerse bu hastalık geriliyor
Allahalla ben hemşireye soruyim tekrar ama hiç yasak falan demedi. Kefir nasıl yapılıyo evde canım bn yoğurt falan yapıyorum da kefir yapmadım evde hiç

Benim oglumda da var egzama besine bagli degil zaten doktor bana genetik dedi egzama icin tabi besine bagli durumlarda var bizde 3. Ayinda baslamisti soguk havada daha da costu yuzu gogus ve sirt bolgesi kabardi kasimakdan yara haline donmustu havalar isindikca gecti ben saf vazelinle nemlendirdim yazin hic kalmadi bu kis yine oldu ama cok hafif zaten tamamen gecmiyor bagisiklik sistemi kuvvetlendikce azaliyor

Benim oglumda da var egzama besine bagli degil zaten doktor bana genetik dedi egzama icin tabi besine bagli durumlarda var bizde 3. Ayinda baslamisti soguk havada daha da costu yuzu gogus ve sirt bolgesi kabardi kasimakdan yara haline donmustu havalar isindikca gecti ben saf vazelinle nemlendirdim yazin hic kalmadi bu kis yine oldu ama cok hafif zaten tamamen gecmiyor bagisiklik sistemi kuvvetlendikce azaliyor
Öylemi :( doktorumuz 1 yaşına kadar geçer dedi kortizonlu krem ve pembe coresatin verdi kortizonsuz onu süreyim dedim acayip kızardı sürdüğüm anda o yüzden devam edemedim saf vazelin dediğiniz nedir marka yazarmisiniz Bnde kullaniyim

Öylemi :( doktorumuz 1 yaşına kadar geçer dedi kortizonlu krem ve pembe coresatin verdi kortizonsuz onu süreyim dedim acayip kızardı sürdüğüm anda o yüzden devam edemedim saf vazelin dediğiniz nedir marka yazarmisiniz Bnde kullaniyim

Öylemi :KK43: doktorumuz 1 yaşına kadar geçer dedi kortizonlu krem ve pembe coresatin verdi kortizonsuz onu süreyim dedim acayip kızardı sürdüğüm anda o yüzden devam edemedim saf vazelin dediğiniz nedir marka yazarmisiniz Bnde kullaniyim
Kortizon cok kullanmayin zaten en fazla 10 gun der doktorlar ama mumkun oldugunca uzak durmak lazim herhangi saf kokusuz vazelin olabilir eczanelerden bulabilirsiniz bize ne coresatin ne bioderma iyi geldi ben vazelinle gecirdim doktorada sormustum kullanabilirsin demisti

Back