bebegimde damar yumağı acil yazin lutfen

ruyam134

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
9
1
1
31
5 aylik bebegimin belinde damar yumagi war lutfen bunu yasayan anneler yazabilir misiniz neler yaptiniz bununla ilgili

Benim de ayak bileğimde var. Annemler ilk 10 yaşımda bişi olduğunu farketmişler belki hep vardı farkedilmedi belki o zaman oluştu bilmiyoruz. Ancak damar ağı olduğu o zaman anlaşılmamış düştüğüm için olduğu falan söylenmiş (çünkü oldukça derinde olduğu için dışardan sadece şişlik olarak görünüyor) önemsiz denmiş geçilmiş. Damar ağı olduğunu ben 20 yaşımdan sonra kontrol sırasında öğrendim. Oldukça da büyük olduğu için karaciğer ve beyinde de olabilir dendi. Karaciğerime bakıldı orada yok, beynime baktırmadım açıkcası olsa ne yapacaktım ki

Kac yasindasiniz ki yani yillarca olabilen duran birsey mi bu cunku kizim daha 5 aylik gecebilicek birsey degil mi bu

Bide bu neden oluyoki damar yumagi ne sebepten dolayi cikiyoki bayagi şiş benm kizimin

Kac yasindasiniz ki yani yillarca olabilen duran birsey mi bu cunku kizim daha 5 aylik gecebilicek birsey degil mi bu

Bide bu neden oluyoki damar yumagi ne sebepten dolayi cikiyoki bayagi şiş benm kizimin
32 yaşındayım benimki geçmedi ama dediğim gibi doğuştan mı bilmiyoruz belki sonradan oldu ben kendimi bildim bileli var ama annemler sonradan oluştuğunu söylüyor bilmiyorum açıkcası. Sebebini de bilmiyorum kardeşimin de kolunda var benimki sadece şişlik şeklindeyken kardeşiminki mor renkli ve daha belirgin onunki doğuştan mesela. Onunki büyüdükçe küçüldü daha doğrusu boyutu sabit kaldı ama kolu büyüdükçe görece küçük duruyor artık

Anladim canm zararli bisey olmasinda demi insallah sıkınti yasatmaz saglikli gunler dilerim tesekkurlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…