• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimde dalak ve karaciğer büyümesi var yardım!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nergisayse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
594
4
116
Kırklareli
Merhabalar.
Oğlum 6 ay 9 günlük.Dün doktor kontrolümüz vardı 2 aydır doktor kontrolüne gidememiştik dün gittiğimizde doktorumuz dalak ve karaciğerde 2 cm büyüme olduğunu söyledi.Kansızlıktan ve yeterli beslenememeden kaynaklandığını söyledi.Çok üzüldüm.Demir ilacını günde 3 defa 7 damla kullanmamız gerektiğini söyledi vitamin ve iştah şurubuda verdi.1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı.Kızlar çok üzülüyorum acaba dalak ve karaciğer büyümesi kötü bişey mi?Doktorada üzüntüden sormayı unuttum gerçi beslenme programını uygula ve ilaçları kullanın 1 ay sonra bir daha bakalım duruma dedi.Çok korkuyorum kötü bişey olucak diye başından böyle bişey geçen var mı lütfen rahatlatın beni :43:

Dalak ve karaciğer büyümesi önemlidir ve sadece muayene ile karar verilemez.Doktorunuz saçmalamış bence.Böyle birşey fark ettiyse öncelikle ultrason ile teyit etmeli.Kansızlık bunun sadece bir nedeni olabilir, o da gerçekten büyüme varsa..Kendinizi üzmeden daha büyük bir merkeze başvursanız iyi olur,bebeğiniz daha kapsamlı incelenir her ihtimale karşı..

Back