- Konu Sahibi nergisayse
Merhabalar.
Oğlum 6 ay 9 günlük.Dün doktor kontrolümüz vardı 2 aydır doktor kontrolüne gidememiştik dün gittiğimizde doktorumuz dalak ve karaciğerde 2 cm büyüme olduğunu söyledi.Kansızlıktan ve yeterli beslenememeden kaynaklandığını söyledi.Çok üzüldüm.Demir ilacını günde 3 defa 7 damla kullanmamız gerektiğini söyledi vitamin ve iştah şurubuda verdi.1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı.Kızlar çok üzülüyorum acaba dalak ve karaciğer büyümesi kötü bişey mi?Doktorada üzüntüden sormayı unuttum gerçi beslenme programını uygula ve ilaçları kullanın 1 ay sonra bir daha bakalım duruma dedi.Çok korkuyorum kötü bişey olucak diye başından böyle bişey geçen var mı lütfen rahatlatın beni![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Oğlum 6 ay 9 günlük.Dün doktor kontrolümüz vardı 2 aydır doktor kontrolüne gidememiştik dün gittiğimizde doktorumuz dalak ve karaciğerde 2 cm büyüme olduğunu söyledi.Kansızlıktan ve yeterli beslenememeden kaynaklandığını söyledi.Çok üzüldüm.Demir ilacını günde 3 defa 7 damla kullanmamız gerektiğini söyledi vitamin ve iştah şurubuda verdi.1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı.Kızlar çok üzülüyorum acaba dalak ve karaciğer büyümesi kötü bişey mi?Doktorada üzüntüden sormayı unuttum gerçi beslenme programını uygula ve ilaçları kullanın 1 ay sonra bir daha bakalım duruma dedi.Çok korkuyorum kötü bişey olucak diye başından böyle bişey geçen var mı lütfen rahatlatın beni
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)