- 25 Nisan 2019
- 242
- 363
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç biri yokBoğazında genzinde akıntı var mı?
Yada geğirme gaz problemi gibi bir şey?
ateşi yok ama iştahı hafif kesintiye uğradı maalesef
Ateşi var mı? İştahı eskisi gibi mi ?
Umarım sadece ondan kaynaklıdırBebeklerde ve Çocuklarda Ağız Kokusu | | Sevgili Bebek
diş çıkarma dönemlerinde ağız kokusu oluyormuş diyor![]()
İnşallah bi şeyi yoktur benimde 27 aylık kızım diş çıkarırken hep ağzı kokardı ama bu acılısını 2 kez yaşadık ilkin de anlamadı doktorlar en son aralık ayında yaşadık bu ağız kokusu diş etleri şişliği dişlerde sarımsı akıntı kaç doktor gördü bilemedi meğeresem giginvit (cicinvit) miş ilaçlarını aldık iki üç güne geçti ama yavrum çok çekti ilerlemeden bi araştrn internetten isterseniz inşallah değildir1.5 yaşında oğlumun diş etleri kabarık durumda 2 gündür ve inanılmaz bir ağız kokusu var dayanılmaz şekilde. Hastanelerin hali ortada çok korkuyorum diş çıkarma döneminde ama bu kadar ağır bir kokuyu daha önce hiç duymamıştım. Varmıdır yaşayan bu durumu ?
Canım koku ciğerden Gelir nasıl sigara içip diş fırçalamak bile kokar bebeğine su vermelisin ve pamuklu Bi kumuş mendili ıslatıp bebegim diş etlerini dişlerini temizleye bilirsin benim oğlumda bir yaşında diş doktoruna kendim için gittiğimde bebeğimide bizim fırçaları dan farklı çok yumuşak Bi fırça verdiler oğlumun altı dişini onla fırçalıyorum hatta ben diş fırçalarken onun fırçasınıda elini veriyorum benim taklitimi yapıyo umarım yardımcı olmuşumdur bunlarda geçmese Bi doktora gitmelisin bence1.5 yaşında oğlumun diş etleri kabarık durumda 2 gündür ve inanılmaz bir ağız kokusu var dayanılmaz şekilde. Hastanelerin hali ortada çok korkuyorum diş çıkarma döneminde ama bu kadar ağır bir kokuyu daha önce hiç duymamıştım. Varmıdır yaşayan bu durumu ?
Çok teşekkür ederim cevabınız için deneyeyim insallahCa
Canım koku ciğerden Gelir nasıl sigara içip diş fırçalamak bile kokar bebeğine su vermelisin ve pamuklu Bi kumuş mendili ıslatıp bebegim diş etlerini dişlerini temizleye bilirsin benim oğlumda bir yaşında diş doktoruna kendim için gittiğimde bebeğimide bizim fırçaları dan farklı çok yumuşak Bi fırça verdiler oğlumun altı dişini onla fırçalıyorum hatta ben diş fırçalarken onun fırçasınıda elini veriyorum benim taklitimi yapıyo umarım yardımcı olmuşumdur bunlarda geçmese Bi doktora gitmelisin bence
Enfeksiyon durumunda ne yapıyorsunuz ? ben şu ana kadar antibiyotik falan vermedim en iyisi doktora götürmek sanırım. Teşekkürler cevap için.Korkutmak istemem ama 19 aylık kızımın ne zaman ağzı koksa boğaz enfeksiyonu olur. İnş bir şey olmaz kendiliğinden geçer diş yapıyordur.
Doktora götürüyoruz çünkü ateşi düşmüyor.Enfeksiyon durumunda ne yapıyorsunuz ? ben şu ana kadar antibiyotik falan vermedim en iyisi doktora götürmek sanırım. Teşekkürler cevap için.
Kanama yok diş etlerinde ama kabarık durumda. Koku yoğunlaşıyor doktora götürmek şart oldu çok teşekkür ederim yorumunuz için.Bizde uçuk yapan virus bebeklere bulaştığı zaman buna benzer bir durum yapıyor, dudağında uçuk olan biri öptüyse bulaştırmış olabilir. Eğer öyleyse yapacak çok bir şey yok 7-10 günde kendiliğinden geçer, bu arada beslenmesine dikkat etmek lazım, baharatlı, limonlu, portakallı şeyler yemesin yakmaması için, sütlaç muhallebi gibi hafif serin, sütlü tatlılar iyi gelir. Koku için şöyle bir şey var ama yaşı çok küçük o kadar sabit duracağını sanmam ama yazayım. Eczaneden oksijenli su alıp yarı yarıya sulandırın, temiz bir pamukla dişetlerini silin ama hiç bastırmadan, canını acıtmadan tabi. Hem koku azalır hem rahatlamış olur ama dediğim gibi çok küçük, yutturmadan yapabilmeniz lazım. Ateş çok yükselebiliyor, takip edin. Bi de çok canları acırsa su içmiyorlar ona dikkat etmek lazım, bol bol su içsin. 10 güne geçmezse doktora götürmek lazım. Bir de kanama var mı dişetlerinde.
Evet idrardada koku var..diş cikarma doneminde ve midelerini usuttuklerinde agiz kokusu olabiliyor.
idrarinda koku varmi ?