Bebegin memelerini asla dokunmayin. Bir sure sonra kendiliginden gececektir. Masaj vs yapmayin.
Medela veya avent pompasi alabilirsin. Buzdolabinda 3 gun duruyor.
bebegin memesine dokunmain ellemeeyin unutun kontrol etmeyin bir daaha
Neden asla dokunmamak lazım merak ettim ben şimdi
zamanla geceecek seyler bunlar sertlik vsNeden asla dokunmamak lazım merak ettim ben şimdi
Anneden bebege sut sayesinde gecen hormonlarla o sislikler kendiliginden iniyor. Bilimsel aciklamasi bu.Neden asla dokunmamak lazım merak ettim ben şimdi
Nasıl ısıtacağız pekibuzdolabinda durur ayni gun tuketecekse
is yerindede sagsaniz daha iyi olur sutun bollugu için emme sayisi azalirsa sutunuz azalabilir
avent olmasi lazim anne memesine en yakin biberon olan marka, yada dr brown di galiba
hani bebek biberona alismasin anne memesini birakmasin diye, biberon hizli akinca kolaya kaçip memeyi redetebiliyolar, bacak kdr boyuna abkmaz biberondaki gibi hizli sut gelmiyor diye sinir yapar bide :)
Nasıl ısıtıcaz pekibuzdolabinda durur ayni gun tuketecekse
is yerindede sagsaniz daha iyi olur sutun bollugu için emme sayisi azalirsa sutunuz azalabilir
avent olmasi lazim anne memesine en yakin biberon olan marka, yada dr brown di galiba
hani bebek biberona alismasin anne memesini birakmasin diye, biberon hizli akinca kolaya kaçip memeyi redetebiliyolar, bacak kdr boyuna abkmaz biberondaki gibi hizli sut gelmiyor diye sinir yapar bide :)
Yani sütümü sağıp buzdolabına koymadan ogün için içilirmiBı kaba sıcak su koyun.sütünüzü biberona koyduktan sonra biberini sıcak suda bekletin.
Isısını kontrol ettikten sonra yedirebilirsiniz
Bileğinin iç kısmına damlatıp ılık olacak yakmasın.
Göğüslerini ovmayın lütfen kendi kendine geçecektir
Pompa ve biberon için en iyilerini arkadaşlar söylemiş zaten
Anne sütü: oda ısısında 3 saat
Buzdolabında 3 gün
Dondurucuda 3 ay tazeliğini korur
Sağdıktan sonra 3 saat içinde tüketilmesi lazım eğer dolaba koymazsanızYani sütümü sağıp buzdolabına koymadan ogün için içilirmi
Sağdıktan sonra 3 saat içinde tüketilmesi lazım eğer dolaba koymazsanız[/QUOTEtamam teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?