S SheZofren ..... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 6.112 6.886 198 16 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nickitam #21 Kadir Tuğcuyu oku sana tek tavsiyem. Ben bu doktor sayesinde çocuğumu hiç hastaneye götürmeden hastalıkları atlatıyoruz şükürler olsun.
Kadir Tuğcuyu oku sana tek tavsiyem. Ben bu doktor sayesinde çocuğumu hiç hastaneye götürmeden hastalıkları atlatıyoruz şükürler olsun.
lavantamisgibidir Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2016 556 364 18 16 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nickitam #22 Birde kocakari ilclarindan soylediler sogan suyu ile az zyagini karistir tpplamda bi cay kasigi icir dediler balgam sokturucu yaptik
Birde kocakari ilclarindan soylediler sogan suyu ile az zyagini karistir tpplamda bi cay kasigi icir dediler balgam sokturucu yaptik
S Sweet Witch Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2012 25 30 38 16 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nickitam #23 Hava verilmiş zaten. Bekleyin bence. Benim kızımdada olur hava verince bir süre sonra rahatlıyorlar olmadı hava makinesi alın eve yada tekrar gidin bir hava daha verin oda ilaç zaten hemde daha etkili.
Hava verilmiş zaten. Bekleyin bence. Benim kızımdada olur hava verince bir süre sonra rahatlıyorlar olmadı hava makinesi alın eve yada tekrar gidin bir hava daha verin oda ilaç zaten hemde daha etkili.