bebeğim..

Merhabalar benim kızımda da aynı problem var lütfen cevaplar mısıjız sizin kızınız 6 yaşında olmuştur şimdi nasıl bir yol izlediniz ne zaman bastı yürüdü acaba?
Kuzum şunan 8 yaşında Sağlıklı bir çocuk çok şükür şimdi 2. Çocuğum 8 aylık o da ayağını basmıyor

Kuzum şunan 8 yaşında Sağlıklı bir çocuk çok şükür şimdi 2. Çocuğum 8 aylık o da ayağını basmıyor
Siz doktora gitmiş miydiniz herhangi bir sorun var mıydı? ne zaman basmaya başlamıştı fizik tedavi vs mi yapmak lazım acaba yoksa çocuk gerçekten çok rahat olduğu İçin mi basmıyor bilemedim Genetik mi acaba 2. Çocuğunuz da basmıyorsa

Yoo fizik tedaviye gitmedik tam olarak 11. Ay gibi bastı 1 yaşından sonra emekledi 14. Ayda yürüdü. Genetik olabilir kv m çocuklarım erken konuştu geç hareketlendi diyordu

Yoo fizik tedaviye gitmedik tam olarak 11. Ay gibi bastı 1 yaşından sonra emekledi 14. Ayda yürüdü. Genetik olabilir kv m çocuklarım erken konuştu geç hareketlendi diyordu
Anladım. Benim kız da 13,5 aylık oturarak emekliyor be basmıyor da o yüzden sormuştum. Benim eşim tarağı da 18 aylıkken yürümüşler

Anladım. Benim kız da 13,5 aylık oturarak emekliyor be basmıyor da o yüzden sormuştum. Benim eşim tarağı da 18 aylıkken yürümüşler

Canim çocuğunu siplat bol bol ayaklarını sağlam bastığı an gelişimi daha hızlı olacaktır inşallah.

Canim çocuğunu siplat bol bol ayaklarını sağlam bastığı an gelişimi daha hızlı olacaktır inşallah.
Doktor ayakkabı giydirip ayağının üstüne ağırlık ver dedi fizik tedavici ama ağlıyor yapmak istemiyor. Fizyolojik sorun olmamasına rağmen. Zorlamak da istemiyorum ters tepmesin diye. Yürüteç hiç kullanmadım zıplatmalı olanlardan da. Zıplatırken de ucuna basıyo

Sabırlı ol, devam et zıplayarak çocuk, ayağını yere sağlam basmaya başlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…