- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 34
- Konu Sahibi Minnakeller
5. ayda boyu 64cm kilosu 6590gr. benim kızımda 3280gr doğmuştu. iki katı olmuş aslında 5. ayda. yardımcı oldu söyledikleriniz çok teşekkür ederimŞu sütüm yetmiyor lafları beni öldürüyor doğanın bir dengesi var sütün bby yetiyor ya çok fazla emzirirmiyorsun sık aralıklarla ya sen çok fazla sıvı tüketmıyorsun ya yediğine içtiğine dikkat etmiyorsun ancak sütün bu şekilde az ya da olmayabilir
Ek gıda ile ilgili ise benim de kızım pazartesi günü beşinci ayini bitirdi hatta az önce doktordan geldik boyu 67santim kilosu 7100gr Doğduğunda 3250 gr dolmuştu ve beşinci ayın sonunda kilosunun iki katına çıkması gerekiyordu ve çıktı senin çocuğun kilosu da bu şekilde ise yani iki katına çıkmış ise artık ek gıdaya geçme vaktin gelmiş bana bugün elma şeftali armut cam rende ile sabah kahvaltısı şeklinde ayrı ayrı deneyerek 1.02 gün sonra sebze çorbası patates havuç Kabak gibi süzgeçle ezerek piştikten sonra zeytinyağ koyarak başlattı hatta alerji ile ilgili ishali var mı karnım çok şişiyor mu yedikten sonra ağzını kenarları kızarıyor mu diye dikkat et dedi bir hafta sonra günde üç öne çıkartıp ara öğün nerede anne sütü olarak devam edebileceğimi söyledi umarım yardımcı olmuşumdur