Bebeğim zayıf mı?

asiyebilge

duam belli, amin.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
141
103
103
36
istanbul
Arkadaşlar 32+2 deyim. Pazartesi doktora gittik bebeğim 1780 gr dı. Çizelgeye ve doktora göre normal ama kendim de pek kilo almadım. Acaba bebeğimi besleyemiyor muyum diye endişeleniyorum. Bebeğimin kilo alması için özellikle yemem gereken bir şeyler varsa tavsiye alabilirim. Benim yüzümden bebeğim zayıf kalmasın

Normalde yemiyormuşum miğdem cekmşyor mu ?

Zaten ortalama olarak sizin olduğunuz haftalara kadar bebekte aşırı kilo alımı olmuyor bundan sonra almaya başlarsınız kilo almak için yemek yemeyin sağlıklı beslenin aç kalmayın .ayrıca sağlıklı olsun iki buçuk. Üç kilo kilo doğsun hem doğumunuz da kolay olur eğer organ gelişimleri vs normalse kafaniza çok takmayın zaten doğumdan sonra da hızla kilo alıyor bu minik melekler mühim olan siz strese girmeyin.

Böyle şeyler okuyunca içim rahatlıyor. Şu an her şey yolunda maşallah ama benim canım bir şeyleri çok istemiyor diye bebeğim zayıf kalırsa diye endişeleniyorum. Endişelenmek için erken sanırım. İnşallah sağlıkla gelir herkesin bebeği...

son aylarda özellikle kilo alıyor bebekler..doktor normal diyorsa sorun yoktur bence üzülmeyin..daha nerdeyse 2 ay var sağlıklı beslenmeye devam :) hayırlsıyla kucağınıza alırsınız inşallah..ayrıca benim kızıma küçük bir bebek olacak demişlerdi 3450 kilo doğdu

Amin . Kendinizi strese sokmayın sakın stres meleginize de size de zarar . Rabbim evlatlarımızla sınamasın . Tüm hamilelere kolay doğumlar .

Bende 33 haftalık hamileyim.5.aydan beri gebelik şekerim var.bundan dolayı her istediğimi yiyemiyorum.bugun doktora gittim bebeğim 3 hafta önce 1800 dü bugün 1900 çıktı doktor kilo alımı azalmış 10 gün sonra tekrar gel bi bakalım gerileme devam ederse doğumu erkene alabiliriz dedi sanirim bu haftalarda iki kiloyu geçmesi gerekiyor bana söylenen bu.sekerden dolayı sanırım bebeğim kilo almıyor.moralim biraz bozuldu açıkçası

Ben de 30.haftamdayım benim doktorum da bana panik yaptırdı , sinir olmuş durumdayım :/
Bebek 1200 gr. Çıktı , hastaneye yolladı beni bi panikle orda 1500 çıktı . Nolcak 5 kilo mu olacak anlamadım ki .
Bide hangisi doğru acaba ? Ben de kaşar peynir yiyip, muzlu-cevizli süt içiyorum her gün . Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah ne diyelim

Benimde bebeğimin kilosu bi hafta geriden geliyordu 1 hafta boyunca çiğ kavrulmamış badem yedim bi haftada 500gr aldı tavsiyeederim pekmez ve kaymakta anne karnındaki bebeğe kilo aldırır ama önemli olan sağlıklı olması insan ister istemez takıyo ama yinede çok takılma selametle kucağına alırsın inşallah

Kiloya hic takilmayin oglum hastaneden 2800 grmla cikti ama oyle guzel kilo aldiki yasitlarindan hep iri gurbuz bir bebek oldu onemli olan dogdukdan sonra istahinin iyi olmasi

Bebeğiniz şuan kaç kilo acaba benimde o haftada o civerlardaydı kaç kilo doğacak merak içindeyim

Bebeğiniz şuan kaç kilo acaba benimde o haftada o civerlardaydı kaç kilo doğacak merak içindeyim
Son haftaya girdik, geçen Cuma 3200 olmuştu. O zamanlar çok takıyordum ama şimdi normal geliyor. Doktorum sizin fizyolojinizle hatta anne babanın Doğum ağırlığı ile bile ilişkili bebek kilosu dedi. Eşim de ben de ufak tefeğiz ve 2800 ve 3000 kilo olarak doğmuşuz.allah bebeğine sağlık versin canım

Çok teşekkür ederim maşallah canım Amin sende saglıkla al kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…