Bebeğim yürümekten korkuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kzbnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kzbnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
13
6
36
36
merhaba oğlum 16aylik oldu hala yürümüyor geçen yaklaşık 4 Aydın tutunarak her yeri geziyor sıralıyor 2aydirda tek bir parmağımızdan tutup evi dört dönüyor hiç durmuyor elini tutmazsam hıçkırıklara boguluyor bütün öyle geziyoruz ve çok yoruluyorum ama elimi bırakmıyor.gecen ay yürümeye başlamıştı aslında 10 hatta 15adim attı parkta koştu bi ucundan bi ucuna yürüdü bizim ısrarlarımızla sonra bi ara üşüttü hastalandı ve tamamen bıraktı şimdi kesinlikle kabul etmiyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Öncelikle siz korkunuzu yenin, çocuk da güveninizi hisseder eminim ki. Ablamın kızı 17-18aylıkken yürüdü. doktor kontrolünüzde de bir sıkıntınız yoksa sağlıkla yürüyeceği günler yakındır inşallah. Korkusunu yenmesi için ona pratikler yaptırın, daha önce başlamış zaten yine bikaç adım kendisi atsa heveslenip devam ettirir. Yürümesi pekişene kadar her adımında yanında olursunuz. Allah başka sıkıntı vermesin, sağlıkla huzurla büyütün bebeğinizi.

Merhaba benim oğlumda 15 aylık desteksiz yürümüyor araştırmaya götürdük bize beyin mr için gün verdi ve topuk kanı alındı onların sonuçlarını bekliyoruz

Merhaba, benim kızım da şu an 15,5 aylık, o da daha kendi yürümüyor, sadece iki elimden tutunarak. Tek elle yürütmeye çalışsam çok korkuyor. Doktora götürmüştüm daha önce 18. ayına kadar normalmiş. Ben çok stres yapıyorum ama herkesin bana dediği gibi erken öğrenen ve geç öğrenen bebekler var, belli bir standardı yok yani. Öyle sakinleştiriyorum kendimi)

Bu konuyu açalı yıllar olmuş belki aynı kaygıyı yaşayan anneler olursa diye sonucu da yazayım bu mesajdan15 gün sonra sonra yürüdü kaç yıl oldu daha oturduğunu görmedim:) ENDİŞELENMEYİN HANIMLAR

benim kızımda 17 aylık endişelerim var inşallah yürücek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…