Çocuk Hastalıkları Bebeğim yumutatıcı yutmuş olabilir mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Gecmis olsun korkmayin iyi haberlerinizi bekliyoruz
Parlatici degen yerlerini yikadinizmi cildi tahris olmasin cocugun

Eve gidiyorum arkadşlar. Birşey çıkmadı çok şükür. Sık sık bedenini yıkayın dediler. 1 gün katı gıda yok tedbir amaçlı. Salı günü kontrol var. Ama doktor bir şey çıkacağını düşünmüyorum dedi.
Tüm cevap yazanlara çok teşekkür ederim

Kan tahlilimi yapildi

Bu tür vakalarda ilk yapılması gereken soyup hemen sabunlu su ile banyo yaptırmak, içtiği şüphelendiğimiz şey ile hastaneye gitmek imiş. Giderken su haricinde hiç bir şey yedirip içirmeyecekmişiz.
İlk yardım konusunda pek bilgim olmadıgını fark ettim. Bebek ile ilgili tüm ilkyardımları araytıracağım. Allah korusun ya kötü bir şey olsa idi

Çok geçmiş olsun, umarım bir şey olmamıştır.
Birkaç gün sonra sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz.
Nacizane birkaç öneride bulunayım size ikinci çocuğunuz ama son nesil bir farklı.
Benim evimde hiç kilit yok çünkü kilitleri bir güzel bizi izleyip açmayı öğrenmişti oğlum 10 aylıkken.
O sebeple inanır mısınız bırakın 2 dakikayı, 5 saniye farklı odalarda değiliz.
Özellikle mutfak banyo ve çamaşır odası gibi koridorumun öbür tarafına geçtiğini görüyorsam ondan önce koşuyorum.
Evimizde oturma odası ve çocuk odasında yalnız bulunabilir bunun dışında hep peşindeyim.
İş güç hak getire, lavaboya bile onu alıp gidiyorum çünkü gözümün önünde olmazsa neler olabileceğini tahmin edemiyorum.
Sizin evde başka bir çocuğunuz da var çok yorucudur eminim bende de iki bebek var ama maalesef yapacak bir şey yok.
Akşama bir çeşit yemek olsun, ev pis olsun umursamayın.
1 saat geç yatın o sırada halledin işlerinizi.
Neden mi uyarıyorum benim canım yandı, kayınvalidemdeyken oğlum 1 yaşındayken 1 bardak çayla yandı.
Çıkamayacağı sandalyeye tırmanıp masaya uzanmış.
Ortada 3 çocuk daha vardı 20 küsür insan vardı ama olan oldu.
Herkes şoktaydı kaç çocuk kaç torun büyüttük ilk defa oluyor nasıl tırmanır becerir dediler ama işte bu son 2 3 senedir gelen nesil bambaşka.
Saniye durmuyorlar, merakları dinmiyor ve özellikle yasakları çok iyi bilip sizin boşluğumuzu an kolluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…