- 10 Ocak 2010
- 1.323
- 265
-
- Konu Sahibi yazboztahta
7 yaşında bir çocuıum daha var evde. Gidemem bırakabileceğim kimsem de yokböyle bir durumda eşiniz falan önemsemeden bebeğinizi kapıp bir taksiyle hastaneye gitmelisiniz. şu an bir şey olduğu için söylemiyorum ama yalnız oluşunuz, eşinizin olmaması vs bir bahane değil bence[/QU
7 yaşında yürüyebilen bir çocuğunuz var, onu da kaldırıp götüreceksiniz bu durumda7 yaşında bir çocuıum daha var evde. Gidemem bırakabileceğim kimsem de yok
Allah yardımcınız olsun. Doğrusunu yapıyorsunuz. Kötü bir şey olacağını sanmıyorum. Tahrişi engelleyici bir şeyle müdahale ederler.Aradım 114ü damlası yeter dedi zarar için. Ağlaya ağlaya gidiyorum hastaneye. Eşim de geliyor il dışından. Bi arad panik ile yumuşatıcı demişim. Bulaşık makine parlatıcısı yuttuğu
İlk örce bir şey olmayacağını düşündüm. Biraz araştınca panikledim şu an çok kötüyüm. Eğer bir şey olursa ne yaparımAllah Allah basil gidemezsin ya.cocuk hadi içtiyse ne yapmayı planlıyorsun o zaman atla taksiye git bazı şeylerin telafisi olmaz bunu ne zaman alıcaz içmediyse ne ala ama ya içtiyse Allah korusun neyi beklediğinizi anlamadim ben bi türlü
Sağ olunAllah yardımcınız olsun. Doğrusunu yapıyorsunuz. Kötü bir şey olacağını sanmıyorum. Tahrişi engelleyici bir şeyle müdahale ederler.
Canim gidiyorsun doktora insallan kolayca atlatirsiniz.bu gibi durumlarda ambulans bile geliyor. Arkadaşımın cocugu ilac içmişti taksi bulamadi dolmuşla gidiyordu, yeri tarif etti gelip aldilar dolmustan şükür onada bisey olmadi. Sen dik dur insallahİlk örce bir şey olmayacağını düşündüm. Biraz araştınca panikledim şu an çok kötüyüm. Eğer bir şey olursa ne yaparım
Bu çok hassas bi konu o yüzden kusura bakmayin kirdiysam sizi çünkü Allah muhafaza tehlikeli inşallah birşey çıkmaz lütfen yazın merak ederiz minik kuzuyuİlk örce bir şey olmayacağını düşündüm. Biraz araştınca panikledim şu an çok kötüyüm. Eğer bir şey olursa ne yaparım