Geçmiş olsun arkadaşım.. Mailini yeni okudum, zaten sorun kalmamıştır ama cevap yazmadan edemedim.. Emin ol ilerleyen günlerde gene benzer düşmeler olacak çünkü.. Biz ne kadar kollarsak kollayalım bebişler düşe kalka büyüyecekler. Benim oğlum 1,5 yaşına geldi ama bide bana sor.. yaklaşık 7 aylıktan sonra anlındaki morluklar hiç geçmedi.. Ne kadar dikkat etsem o kadar çok düştü.. Bikere bakıcısı yataktan düşürdü , bikere ben oynarken kendini atıverdi bikere senin gibi uyuya kalmışım yatakta düşme sesine uyandım.. Neler neler..
İlkinde 3 aylıktı babasının kucağında otururken birden kafasını öne doğru savurdu ve masaya çarptı.. Feryat figan ağladı yavrum.. Bizde o panikle kendimizi Çocuk Acilde bulduk.. Röntgen vs derken gece 3 .00 de evdeydik.. Bişey çıkmadı.. Sonrakilerde anladım ki; eğer çocukta 1,5 SAATE KADAR SERSEMLİK, KUSMA, UYKU HALİ, YÜRÜME KONUŞMA BOZUKLUĞU, GÖRME DUYMA BOZUKLUĞU YANİ ANORMAL Bİ TEPKİ YOKSA BİSORUN OLMUYOR..
YANİ HER KAZANIN ARDINDAN 2 SAAT SIKI TAKİP ÇOK ÖNEMLİ.. AMAN BUNA DİKKAT.. BİR KAÇGÜNDE TEDBİREN TAKİP EDİN...
Arkadaşlar doğru söylüyor.. Allah bebekleri sanki özel yaratmış, onlar bu düşmelerden bizim kadar etkilenmiyor ve fizyolojileri de ona göre korkmayın..
Büyüdükçe bu düşmeler artacak sadece dikkatli olun ama engel olmak inanın mümkün değil.. Gözünüzün önünde tutsanızda engelleyemiyorsunuz.. Allah beter kazalar vermesin, dua edin.. Güle güle büyütün bebeğinizi ..