bebegım yataktan dustu

burcu_ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
155
6
96
40
Bursa
kızlar cok kotuyum hala kkendıme gelemedım elım ayagım tutmuyo bebısımı karyolamın uzerıne bırakmıstımelımı yuzumu yıkayıp alcaktı oglumu tam lavobaya gıttım bırden kut sesı geldı evyahhh dedım bır gıttım odaya oglusum yere dusmus kalp krızı gecırıyodum nerdeyse hemen annemı cagırdım allahtan yakın oturuyoruz kostu geldı bıraz kontorol ettık annem bı sey olmadıgını soyledı ona guvenerek doktora goturmedım 4saat fılan gectı aradan yere yastık dusmus allahtan onun ustune dusmus oglum allaha sukurler olsun bırsey olmadı ama ben mafoldum hala kendıme gelemedım

geçmiş olsun canım
bu tarz kazalar mutlaka olacak hepimizin başına gelecek
Allah beterinden saklasın

Geçmiş olsun canım...a.s.
Benim kızımda 7,5 aylıkken beşiğinde duruyordu biberonunu aşağıya atmış onun arkasından bakarken aşağıya düşüvermiş. Ben mutfaktaydım eşim yanındaydı, yanlarına geldim eşimin yüzü buz kesmiş "Tutamadım" dedi... Tam 2 hafta hep kendini suçladı "Erken fark etseydim düşmezdi kızım" diye. Ama çok şükür hiçbir şey olmadı... Çok dikkatli olmak lazım ama bu bücürler de çok yaramaz oluyor.
Annemin dediği gibi "Düşe kalka büyüyecekler."

ay içim cızladı :mymeka:
dikkat et be annem :teselli:
ayrılma yanında sakın Allah beterinden saklasın

geçmiş olsun canım allah korumuş valla senin kıpırcan aksiyon seviyo galiba sizde heyecan hiç bitmiyo allah beterinden korusun bu arada senin ömründen ömür gidiyordur

ay canim cok gecmis olsun Allahtan yastik hizini kesmis artik hareketlendiler ben yere ince bir minder yaptim tam salon ortasina wc banyoya mutfaga gideceksem onun uzerinde birakiyorum yatak koltuk hep tehlikeli alanlar oldu artik

ne kadar korkmuşsundur kimbilir,ben yatak geniş diye güveniyodum önceden şimdi yuvarlanmaya başladı artık tek bırakamıyorum,geçmiş olsun küçük yumurcak bi daha düşmez inşallah...

bende yere sünger koydum bir kaç düşme vakası atlatınca anca böyle çözüm buldum sanada çok geçmiş olsun umarım birdaha olmaz

bizimki de ilk kez dün kanepeden düşmüş annem bakıyodu klimanın kumandasını almak için dönmüş pof diye bi ses duymuş yerde kalın halıfleks var yüzüstü düştüğü için de kafasını çarpmamış yazık kadıncağızın ödü kopmuş başkası yapsa çok kızardım da anneme kıyamadım çok emeği var bi kaç saat sürekli kontrol ettim, olacak bunlar daha çook düşecekler. eve gidince bende yorganı iki kat yapıp yere sericem orda oynasın istediği gibi koltuk olayımız bitmiştir:)

geçmiş olsun canım geçen gün benimkide düşmüştü allah beterinden saklasın geçmş olsun

çok geçmiş olsun.geçen gün de benim oğlum koltuktan düştü.ne olduğunu anlayamadım bile.daha 2 aylık dönemez diye rahattım ama nasıl düştü ordan hala anlayamıyorum.Allahtan bişeyi yoktu fazla ağlamadı ben ondan çok ağladım valla.günlerce aklımdan çıkmadı onu yerde gördüğüm an.seni çok iyi anlıyorum.melekler koruyo derdi annem.sanırım doğru...

çıok geçmiş olsun canım. bence artık koltuk yatak gibi yüksek yerlere koymamak lazım bebişleri. Sonuçta dönmeleri 1 saniyelik olay. ben yorganını ikiye katlayıp yere atıyorum. uyanık olduğu zamanlarda hep yerde yorgan üstünde. Benimde içim rahat en azından.

aslında kocaman bır yer mınderı yaptırmıstım normalde onun uzerınde bırakıyorum ama bugun dıkkatsızlıgıme geldı anne olmak gercekten cok zormus allah hepımız bebıslerını korusun uzun omurler versın

valla okurken baranın ılk dususu geldı aklıma kut dıye bı ses duymustum melekler koruyor valla bebeklerımızı. elım ayagım bosalmıstı. cok kotu bır durum senı cok ıyı anlıyorum. gecmış olsun canım bnm allaha emenet

a.s.selamlar benim oglanda 3-4 aylikken yataktan düsmüstü tabi insan gec bulunca bide ilk olunca cok telaslaniyo hemen hastaneye götürmüstüm doktor 24 saat kontrol altinda tut dedi eger kusma yada göz kaymasi olursa hemen getirin demisti. demekki düstügü zaman bunlara dikkat etmek gerekiyormus eger bunlar belirmesse korkmamakta ve kendini suclamakta bi fayda yok yeterki syk syk olmasin

valla içim cız etti...Allah korusun bebişlerimizi..ben de çok korkuyorum artık bizim oğlan bacaklarını sağa sola çevirerek dönmeye başladı.kaç kez düşmek üzereyken yakaladık tevafuk eseri.. koltuğu açıyorum altına bir döşek salonda öylece duruyor..hiç kapatmıyorum koltuğu..orası oğlumun oldu..yatağında sadece geceleri yatıyor çünkü..

yaw biraz daha dikkatli olun kızlar yaa.burcu senin diger baslıkta bebegim ölüyodu du heralde.aayy kızım sende azzcık daha dikkatli ol be :mymeka:bunlar hassas konular hassas bu bebekler.allah muhafaza iyi koruyun yavrularınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…